Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7082393 www.bgdnes.bg

Подпийналият Константин намекна: Алисия и Бирмата се разделиха

Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разделени!

За това намекна фолкпевецът Константин на съвместно участие с колежката му в понеделник вечерта. Двамата пяха специално за рождения ден на половинката на Константин - Надя, която отпразнува зрелищно рождения си ден.

"Алисия, имаш ли си гадже?", обърна се Коцето директно към Алисия, която изпадна в неколкосекундно неловко мълчание.

Реклама

"Разбирам, спокойно, аз ще ти стана гадже. Ако съпругата ми намери по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм много готин и надарен", нареждаше Константин, който често отпиваше уиски от любимата си голяма водна чаша.

"Не знам дали ще станем гаджета, но мога да ти предложа да направим трети дует. Надето е много хубава жена и трябва да си заедно с нея. Знам, че много се грижиш за нея - за рождения й ден си я зарадвал с чудесен подарък. Няма да се разделяте с нея", отвърна дипломатично Алисия. "Много си хубава, много си готина", продължаваше да флиртува Коцето, като се опита и да свали жартиера на фолкаджийката, а тя приемаше всичко като шега и не се дърпаше. Чалгарката се беше облякла в прозрачна полурокля, която едва скриваше бюста и слабините й. Коремът и бедрата й бяха оголени, а Константин палаво надзърташе под свръхкъсата дреха.

"Алисия се държи като необвързана жена. Ако беше с гадже, нямаше да си позволи такива волности", коментираха присъстващи в нощното заведение, изказвайки мнение, че любовта между фолкпевицата и Бирмата е останала в миналото.

Фолкпевицата има дълги и изпепеляващи отношения с бизнесмена Георги Станоев. Тя се загаджи с Жоро Бирмата, след като той прекрати връзката си с Преслава. Двамата бяха забелязани за пръв път заедно след връщането си от екзотична ваканция в Тайланд. След това решиха, че няма смисъл да се крият и започнаха да излизат заедно. Пословичната ревност на Бирмата рефлектира и върху Ася от Вакарел, която често се караше с любимия си. Заговори се дори за грозни сцени между двамата в дискотека в Благоевград, но нито един от тях публично не се отрече от другия.

Темата за раздялата им стана актуална отново след напрежението около бизнеса на Бирмите. Спецпрокуратурата се озова в един от ресторантите на Евлоги Станоев - Голямата Бирма. Той и двамата му синове Георги и Димитър се издирват от полицията. Тримата са обвинени задочно за участие в група за производство на нелегални цигари.

Реклама

Униформени служители застигнаха и нищо неподозиращата Лидка Скалата, която по това време си почиваше блажено с приятели във Велинград и нямаше никаква представа за протичащите полицейски акции. Скалата бе отведена от хотела, в който си отдъхва, за да даде показания относно бизнес делата на семейството.

От тогава до днес от Лидия Станоева ни вест, ни кост. Обикновено тя е свръхактивна в социалните мрежи, където непрекъснато си пуска снимки от дискотеки и барове с шумни компании. В столицата и околията Скалата отдавна е известна като голям бохем и купонджия - не пести пачки за забавления. Откакто имат проблеми с органите на реда, нея никаква я няма.

Лидка Скалата е много близка приятелка на Алисия. Или поне беше. Двете вече не излизат заедно, въпреки че доскоро бяха неразделни - ходеха по дискотеки и дори на екскурзии в чужбина. Лидка Скалата не се появи и в дискотеката в понеделник вечерта. Вместо с доскорошната си дружка Алисия пристигна с Константин, който я докара с луксозния си спортен автомобил.

Вечерта се превърна в зрелищно шоу за рождения ден на Коцевата съпруга. Надя получи лични поздрави от двамата изпълнители, еротични танцьорки се кършиха на сцената, а накрая пристигна и уникалната торта със свещи. Върху сладкарското изкушение бяха изобразени Коцето, Надя и двете им деца.

Реклама
Реклама
Реклама