Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7090873 www.bgdnes.bg

Щерката на Мира Добрева секс мишена

Лора игнорира настървени кандити. Красавицата се пръска от сексапил, мъжете луди по нея

Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на водещата Мира Добрева Лора. Дългокраката красавица попадна в полезрението на загорелите мачоси, докато изпращаше майка си в къщата на "Вип Брадър". Пленени от чара и естествената грация на младата журналистка, те я издирват във Фейсбук, Истаграм, Тиндър и навсякъде в инетернет с единствената цел да я прелъстят. Някои от хлътналите младежи дори проучват заведения където евентуално може да срещнат чаровницата.

Реклама

Слуховете за раздялата на шармантната девойка с гаджето й Александър още повече настървявали кандидатите. Лора игнорира всеки опит на нахалниците. За това и спомага и феминистката литература, която тя обожава. Като привърженик на движението, тя не спира да чете автори като Маргарет Атууд и Вирджиния Улф, смятайки днешните мъже за ограничени.

Участието на майка й Мира Добрева във "Вип Брадър" носи на Лора не само тормоз заради сексапила й, но и тъга. Изключително привързана към майка си, дъщерята не отделя очи от екрана, за да запълни липсата.

"Никога никоя храна не е достатъчно вкусна, ако не ни я е сготвила мама. Нито някои ягодки са достатъчно червени, ако не ни ги е измила мама. Нито черешите са достатъчно узрели, ако знаеш, че мама е далеч. Нашата гордост. Чакаме те вкъщи. С най-вкусните плодове на любовта", е едно от последните послания, написани от Лора към майка й.

Телевизионната водеща също трудно издържа на напрежението от дистанцията с любимата й щерка и ня няколко пъти не успява да сдържи сълзите си. В емоционален изблик Мира Добрева често повтаря, че децата са най-скъпите неща на света. Майката се притеснява и от честите воаяжи на дъщеря си. Лора не спира да обикала Европа, като описва в пътеписи своите преживявания и впечатления. Заради популярността си сред младите и красота си тя се изживява и като инфлуенсър - човек със силно влияние в социалните мрежи, голям брой последователи. Преди година името на красавицата се свързваше с таен брак с милионер. Лора опроверга слуховете като лъжа и се закани, че като бъдеща журналистка ще дири само истината.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама