Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7091091 www.bgdnes.bg

Мис България показа новия нос

Тлъста сума взема турска клиника

Тамара Георгиева се оперира заради подигравките

Най-скандалната Мис България - Тамара Георгиева, показа новия си нос, видя "България Днес".

Избраната за най-красива нашенка гордо разхожда тунингованото си лице и позира на всеки фотограф да я снима, а не както преди да бяга от обективите, тъй като се страхуваше, че ще я изкарат грозна.

Тамара е лице на автомобилно състезание за звезди, в което участваха още плеймейтката Ася Капчикова, близначките от "X Фактор" Алекс и Влади и скандалната певица Биляна Лазарова. Водеща на шоуто бе Миглена Ангелова. Всички участнички се обединиха срещу войната на пътищата.

Реклама

Още щом се появи на събитието, миската позира на фотографите, за да може да заснемат новия й нос. Той вече е перфектен и идеален, а Георгиева много си го харесва и не спира да си го гледа и да му се радва.

По информация на "България Днес" Тамара брои в турска клиника тлъста сума, възлизаща на повече от 20 000 евро, за да оправи дефекта си.

Злите езиците в светските среди смятат, че Георгиева, която е кандидат-снаха на една от най-богатите българки Катя Роуз, се подлага на пластичната интервенция заради подигравките с нея. След конкурса "Мис България" интернет бе заринат от снимки на победителката Тамара, от които ясно си личи, че й е крив. Тогава Георгиева призна, че няма да го коригира, но ето че егото й е твърде голямо и тя иска да затвори устите на критиците си.

Наскоро Тами, както я наричат близките й, спечели нов престижен конкурс в Грузия. Нашенката бе коронясана с титлата "Мис Планет 2018“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама