Русенският адвокат Петър Николов: Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Приятел
Автор: БД Онлайн

Русенският адвокат Петър Николов:
Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Сензационни данни за помощите в взривеното село, за които никой не знаел, се канела да огласи жестоко убитата журналистка

"Убитата Виктория Маринова готвеше предаване, в което да разкрие за сензационни злоупотреби с помощите в Хитрино! Видях се с нея няколко дни преди да бъде убита. Не знам дали това, което се канеше да излъчи по телевизията, има нещо общо със смъртта й."

Това заяви пред "България Днес" русенският адвокат Петър Николов, който е участвал в предавания на жестоко убитата в Русе журналистка.

В последните си дни Виктория Маринова е подготвяла с екипа на предаването си "Детектор" материал за злоупотреби със средствата, отпуснати за възстановяване на Хитрино от опустошителния взрив през 2016 г. Журналистката е намерила сензационна новина, която не е публикувана досега, и единствена щяла да изнесе нови факти по случая.

Преди седмица омбудсманът Мая Манолова сезира главния прокурор Сотир Цацаров за евентуални злоупотреби с парите за взривеното село. Повод й дала среща с жителите и документи от Националния обществен съвет по благотворителната кампанията на БЧК за село Хитрино. Със сигнала се настоява за пълна проверка на усвоените до момента суми.

Колеги на убитата журналистка неофициално потвърдиха, че е готвено такова предаване за далавери с парите за Хитрино.

"В шок сме, но не се страхуваме", казаха пред вестника служители на русенската телевизия TVN. "Фирма "Май Фай", която е собственик на телевизията, ръководството и екипа даваме срок от 2-3 дни на МВР, институциите и държавата за разкриване на това убийство. След това ще излезем с официално становище, от което ще разберете по-нататъшните ни действия", обявиха от кабеларката.

"Остава и с това да ме свържат", коментира вчера пред "България Днес" кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който още не беше разбрал за бруталното убийство.

Управникът разказа, че в петък му се е обадил мъж, който се представил от регионална русенска телевизия, и е помолил за среща. "Разбрахме се в понеделник да се чуем контролно и във вторник да дойдат да снимат. Казах им, че няма значение, че са от регионална медия, Русе е част от обществото, което трябва да знае истината. Не се крия от никакви разследвания - нито журналистически, нито административни. Бяха с най-добри намерения, казах им да заповядат и да снимат", заяви Исмаил.

Той е на мнение, че атаката срещу него е политическа, както и че в България много неща трябва да се променят. "Съжалявам много за момичето. Наистина трябва да се разтресе държавата, ако това престъпление е свързано с журналистическо разследване. Много е зле, ако някой се опитва да накара друг да замлъкне", коментира кметът на Хитрино.

В последното си предаване "Детектор" показа интервю с арестуваните журналисти Димитър Стоянов от "Бивол" и колегата му Атила Биро, които работеха по сигнал за злоупотреби с европари и унищожаване на документи от голяма строителна фирма. От разследващия сайт съобщиха, че отдавна поддържат комуникация с русенската журналистка.

"Вики водеше предаването "Подиум", което прекръсти на "Детектор". Първоначално се занимаваше със социални тематики, но напоследък реши, че иска да прави разследваща журналистика", разкри русенският адвокат Петър Николов, който е бил събеседник на водещата. Той обяви, че журналистката го е търсила за репортаж във връзка с отнетите 11 деца от най-голямото българско семейство. Юристът отложил срещата, а впоследствие разбира, че тя никога няма да се осъществи.

"Убиецът е действал бързо, почеркът говори за криминално проявен, рецидивист или затворник", смята адвокатът. Това, че откритото ДНК от извършителя не е намерено в националната база данни, говори, че на него не му е взиман сравнителен материал. Може да е чужденец, предполага юристът.

Според него това, че липсват вещи на убитата като телефон и ключове, не означава непременно грабеж, може и да е прикритие. Странното е, че Вики е обезобразена - кога е имал време за това, ако не го е планирал предварително, чуди се адвокат Николов.

Не се изключва нито личен мотив, нито грабеж. Версиите хем съвпадат, хем си противоречат. Затова случаят е труден за разкриване, сочат експерти.

Слагат лампи и камери на лобното й място

След бруталното убийство на Вики на кея в Русе кметът Пламен Стоилов се закани да оборудва мястото с осветление и видеонаблюдение. По думите му много русенци предпочитали да тичат и да се разхождат в този район. Проектът ще се обсъди и с Национална компания "Железопътна инфраструктура", тъй като през мястото минават жп линии за товарните влакове от пристанището.

Разследват има ли връзка с бизнеса на мъжа й

Ужасното престъпление най-вероятно е планирано предварително

Разследващите не са убедени, че убийството на журналистката Виктория Маринова е дело на бездомник, луд или наркоман, каквито бяха първоначалните подозрения. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров в Русе. Той и вътрешният министър Младен Маринов вчера пристигнаха в града, за да инспектират лично разследването на зловещото престъпление.

"Все още не е изключена версия за предварително планирано нападение", обясни Цацаров.

Подозренията на разследващите се засилват и от факта, че откритите следи от ДНК на убиеца по тялото на Вики не съвпадат с базата данни на криминалният контингент в града.

Неофициално криминалисти коментираха, че усилено се търсят данни за връзка на убийството с бизнеса на съпруга на Виктория - Свилен Максимов. Подозренията са, че бруталното престъпление е предупреждение към него.

Макар и разведени от около година, двамата продължават общия си бизнес. Хора от Русе твърдят, че от месеци Виктория дори е човекът, който движи фирмите на екссъпруга си в града. През това време самият Свилен Максимов се концентрира към разрастването в други градове.

Близки до семейството твърдят, че Максимов от известно време живее предимно в София и оставил на Вики да се занимава с ежедневните дела в телевизията и дружествата за доставка на интернет. Самият той признава, че си купил частен самолет, за да движи по-лесно и бързо делата си между столицата и родния си град.

Твърди се, че в София бизнесменът е зает с мащабен проект за създаване на национален интернет доставчик. Заедно с още няколко дружества от различни градове дори планират пускането в действие на нов мобилен оператор. Експерти са категорични, че подобни идеи изискват инвестиции от десетки и стотици милиони левове.

По неофициална информация част от средствата е трябвало да бъдат осигурени от хора, сочени за свързани в миналото с някои от скандално известните "застрахователни" компании.

Твърди се, че подобни хора са помагали и в миналото на Максимов да стартира бизнеса си с доставка на интернет в Русе.

Това става причина според запознати за известно време във фирмите на Максимов да се водят на работа и хора с доста солидна слава в подземния свят на Русе.

Впоследствие между самите партньори в сянка настъпва разрив.

"Не е изключено самите хора, които са го финансирали, да не могат днес да си поделят печалбите", обясняват криминалисти. Те коментират, че разривът съвпада с момента, когато от фирмите на Максимов излизат останалите му съдружници.

Бандити, луди и сексманиаци на разпит

Работим по всички версии и не изключваме нито една, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който провери разследването в дунавския град. Екип от психолози се запознават със събраната по случая информация, за да изготвят психопрофил на извършителя. Предвид близкия психодиспансер се проверяват хора с психични отклонения, както и извратеняци със силно изразен полов нагон, както и криминално проявени. "Ако имаше съвпадение на ДНК, вече щяхме да сме задържали извършителя", каза Маринов. Той уточни, че се проучва животът на убитата в личен и професионален план.

По неофициална информация на разпит са викани известни адвокати и бизнесмени от Русе. Запознати твърдят, че районът, където е намерен трупът на Вики, отдавна е място за неформални срещи на известни хора от града.

Тялото на Вики е открито в събота след 14 часа. Според експертите смъртта е настъпила около час-два по-рано. Случаен минувач забелязва кръв по алеята, след това вижда ластик за коса и маратонка. Уликите го водят до трупа на 30-годишната жена. Според очевидци тялото е било обезобразено, а неофициално се разкри, че шефката на местната телевизия е изнасилена.

Еврокомисията иска задълбочено разследване

Наред с водещите световни медии случаят с убитата разследваща журналистка Виктория Маринова бе коментиран и от Европейската комисия.

"ЕК очаква бързо и задълбочено разследване от отговорните власти, което да изправи виновниците пред правосъдието и да изясни дали това нападение е било свързано с работата на жертвата. Трябва да направим необходимото, за да могат журналистите в безопасност да дават безценния си принос за демократичните ни общества", обяви говорителят на Еврокомисията.

По думите му свободните медии са една от основните предпоставки, за да съществува всяка демократична държава.

Запали свещ и направи добро

Телевизията на убитата Вики започна кампания "Направи добро" в нейна памет.

"Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така - без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас - тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя - за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!", написаха колегите й.

Вчера вечерта в памет на убитата водеща се проведоха бдения в София и в родния й град Русе.

В профила на младата жена във фейсбук опечалени нейни приятели продължават да скърбят. Послания й изпратиха нейни приятели от цял свят - САЩ, Румъния, Словакия, Русия, Чехия, Австрия, Израел.

Зверското престъпление получи и широк отзвук в световните медии.

Палежите в Галиче не спират

Палежите в Галиче не спират

Изпепелен е имот на свидетел срещу Ценко Чоков Подозирам хора на бившия кмет за пожара, казва пострадалият Тушинов Нов палеж е извършен във врачанското село Галиче, което минава за феодално владение на бившия си вече кмет Ценко Чоков. Огнената вендета е извършена срещу Веселин Тушинов, един от основните врагове и свидетел по делото срещу осъдения

Роднина психопат сече четири жени с брадва

Роднина психопат сече четири жени с брадва

Силвестър убива баба си, върти острието срещу 10-годишно дете Младеж напада четири свои роднини с брадва след скандал с комшия. Жестоката касапница се разиграва в столичния кв. "Христо Ботев" в сряда вечерта. Ромът Силвестър Стоилов води ожесточен спор с човек от махалата минути преди нападението, разкриват местните.

Банева с клаустрофобия в килията

Банева с клаустрофобия в килията

Евгения с пристъпи на паника в ареста Аз човек ли родих или сатана, пита се тъщата на олигарха Клаустрофобия и пристъпи на паника мъчат задържаната Евгения Банева в следствения арест, научи "България Днес". "Условията в килията са изключително мизерни, няма въздух, прозорците не се отварят, много е тясно.

Майката на Банев отърва килията срещу 10 бона

Майката на Банев отърва килията срещу 10 бона

77-годишната Мария е обвинена за участник в бандата на сина си От ареста се спаси майката на скандалния олигарх Николай Банев - Мария. 77-годишната жена бе привикана в Националната следствена служба вчера и привлечена под наказателна отговорност за участие в престъпна група за данъчни престъпления, присвояване и пране на пари.

Мнения

 • 1. Oт атанас на 11.10.2018

  за пред обществото сигурно така ще кажат 4е е изнасилена и обезобразена само семеиството и знаят истината

 • 2. Oт За Демокр.България и БСП на 12.10.2018

  няма друго обяснение, освен, че ГЕРБ , що не и лично ББ, са поръчали убийството. И че ще набедят някой психо болен за извършител. Без значение какви доказателства представят следователите

 • 3. Oт ivo на 12.10.2018

  Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq

 • 4. Oт Хрис на 14.10.2018

  Това надмина приказките от 1001 нощ бе. Браво! Тъп народ

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Разпитват Боевски за бардака в "Шератон"

Разпитват Боевски за бардака в "Шератон"

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е призован за разпит по делото за бардака в столичния хотел "Шератон"! Вчера съдът одобри искането на прокуратурата щангистът да се яви пред Темида, като собственик и управител на "Скандал Вип" - фирмата съдържател на вертепа, научи "България Днес".

Митьо Очите насилван в турската килия

Митьо Очите насилван в турската килия

От физическо насилие и лошо отношение на надзирателите се е оплакал лежащият в истанбулския затвор "Малтепе" мафиот Митьо Очите, научи "България Днес". Там Димитър Желязков престоява от началото на август след ареста си по молба на българските власти и започналата процедура по екстрадиция. Повод е готвеното от специализираната прокуратура

Германка окървави наше бебе

Германка окървави наше бебе

Едногодишната Анабел с раздрано лице и ухо Борислав РАДОСЛАВОВ Нов случай на агресия над бебе от детегледачка! Малката Анабел е с раздрано лице и ухо в германския град Кайзерслаутерн. Момиченцето, което е на годинка и един месец, е окървавено от германска детегледачка, на която й е платено да се грижи за пеленачето.

"Левски" прецака Николета

"Левски" прецака Николета

Николета Лозанова пострада от трансфера на любимия й Николай Михайлов в "Левски". Подписът на вратаря със "сините" прецака плановете на моделката за рождения й ден, научи "България Днес". Николета навърши 31 години на 30 ноември. Според първоначалния план трябваше да посрещне рождения си ден с любимия на романтична ваканция в Занзибар.

Ромът изнасилил и убил баба Петранка иска при тати

Ромът изнасилил и убил баба Петранка иска при тати

Обвиненият за изнасилването и убийството на баба Петра в Бяла черква пристигна в съда, където в момента му се гледа мярката за неотклонение. 18-годишният ром Димитър Георгиев заяви, че иска да го пуснат под домашен арест. "Ще слушам баща ми и няма да излизам никъде", каза той. Междувременнос тана ясно,

Продадоха на търг "Грешната Мадона с големите бомби"

Продадоха на търг "Грешната Мадона с големите бомби"

Продадоха на търг „Грешната Мадона с големите бомби” от сериала „Ало, Ало” за 15 000 лири. Тя е на измисления художник Ван Кломп и беше шеговита картина-реквизит в комедийния сериал, който беше сниман между 1982 и 1992 година. BBC информира, че картината вече веднъж е била продадена през 2007 г. за 4000 лири на частен купувач.

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Столичен фризьор се оказа тайният дилър на разбитата преди седмица банда оръжейни търговци. Тогава при операция на ГДБОП са задържани седем човека в момент на вътрешна сделка помежду си в казанлъшко село. Антимафиотите изземват 17 автомата "Калашников", 15 картечни пистолета и 12 цеви за оръжие. Арабинът с българско гражданство Билял Хабиб е

Вдовицата Катя пред "България Днес":
Синът на Котков почина на Никулден!

Вдовицата Катя пред "България Днес": Синът на Котков почина на Никулден!

80 години от рождението на легендарния футболист Мъка и печал изпитва вдовицата на Никола Котков - Катя, точно 80 години след рождението на великия футболист. На 9 декември легендата на "Левски" и "Локомотив" (Сф) щеше да отбележи своя голям юбилей. Той загива едва 32-годишен в адската катастрофа на Витиня заедно с колегата си Георги

Освободеният шеф на БДЖ плюе на улицата

Освободеният шеф на БДЖ плюе на улицата

Освободеният изпълнителен директор на БДЖ Владимир Владимиров плюе на улицата, видяха папараците на "България Днес". Бившият шеф явно трудно приема новината за съкращението си заради сериозни пропуски в провеждането на обществени поръчки за поддръжка на влаковете и реши да демонстрира и сериозни пропуски във възпитанието си.

Мая Илиева продаде „ВАИ холдинг“

Мая Илиева продаде „ВАИ холдинг“

Сладка размяна на 60 бона срещу 1,6 млн. Емблематичното дружество минава в ръцете на жената на Маймуняка Последен пирон в ковчега на ВИС-2 заби вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая Илиева, показа проверка на "България Днес". След серия разпродажби на имоти и закриване на фирми Илиева се отърва и от последното парче на страховитата в миналото

Най-коментирани

Ромът изнасилил и убил баба Петранка иска при тати

Ромът изнасилил и убил баба Петранка иска при тати

Обвиненият за изнасилването и убийството на баба Петра в Бяла черква пристигна в съда, където в момента му се гледа мярката за неотклонение. 18-годишният ром Димитър Георгиев заяви, че иска да го пуснат под домашен арест. "Ще слушам баща ми и няма да излизам никъде", каза той. Междувременнос тана ясно,

Митьо Очите насилван в турската килия

Митьо Очите насилван в турската килия

От физическо насилие и лошо отношение на надзирателите се е оплакал лежащият в истанбулския затвор "Малтепе" мафиот Митьо Очите, научи "България Днес". Там Димитър Желязков престоява от началото на август след ареста си по молба на българските власти и започналата процедура по екстрадиция. Повод е готвеното от специализираната прокуратура

Германка окървави наше бебе

Германка окървави наше бебе

Едногодишната Анабел с раздрано лице и ухо Борислав РАДОСЛАВОВ Нов случай на агресия над бебе от детегледачка! Малката Анабел е с раздрано лице и ухо в германския град Кайзерслаутерн. Момиченцето, което е на годинка и един месец, е окървавено от германска детегледачка, на която й е платено да се грижи за пеленачето.

"Левски" прецака Николета

"Левски" прецака Николета

Николета Лозанова пострада от трансфера на любимия й Николай Михайлов в "Левски". Подписът на вратаря със "сините" прецака плановете на моделката за рождения й ден, научи "България Днес". Николета навърши 31 години на 30 ноември. Според първоначалния план трябваше да посрещне рождения си ден с любимия на романтична ваканция в Занзибар.

Кулагин изригна:
Златка и Гани са проститутки!

Кулагин изригна: Златка и Гани са проститутки!

Устатият гримьор Валентин Кулагин публично обяви Златка Райкова и Джулиана Гани за проститутки. Бившият брадър обвини двете силиконови бръмчалки в телефонен разговор с Никита Джонсън. "Златка и Джулиана са бивши проститутки, които са влезли в къщата, за да чистят името си", избухна Кугалин. Гаджето на Райкова - Благой Георгиев,

Банева с клаустрофобия в килията

Банева с клаустрофобия в килията

Евгения с пристъпи на паника в ареста Аз човек ли родих или сатана, пита се тъщата на олигарха Клаустрофобия и пристъпи на паника мъчат задържаната Евгения Банева в следствения арест, научи "България Днес". "Условията в килията са изключително мизерни, няма въздух, прозорците не се отварят, много е тясно.

Венета Райкова сред най-четените

Венета Райкова сред най-четените

Поредно признание получи Венета Райкова. Журналистката е сред най-четените родни автори, обясниха от Столичната библиотека. Затова Венета е поканена да присъства на церемонията „Писател на годината“. "Благодаря за признанието. Аз съм сред четиримата най-четени автори през 2018 г.", веднага се похвали Райкова.

Радина Кърджилова честити на бившия си Уош МС

Радина Кърджилова честити на бившия си Уош МС

Актрисата Радина Кърджилова честити на бившия си възлюбен Уош МС победата в "Биг брадър", научи "България Днес". В специално видео и заедно със сегашния си мъж Деян Донков Радина се включи в социалните мрежи, за да покаже радостта си от първото място на Стефан. "Стефоооо, браво, браво!", крещеше актьорското семейство в клипчето след финала на

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Столичен фризьор се оказа тайният дилър на разбитата преди седмица банда оръжейни търговци. Тогава при операция на ГДБОП са задържани седем човека в момент на вътрешна сделка помежду си в казанлъшко село. Антимафиотите изземват 17 автомата "Калашников", 15 картечни пистолета и 12 цеви за оръжие. Арабинът с българско гражданство Билял Хабиб е

Анелия укротява дъщеря си

Анелия укротява дъщеря си

Певицата Анелия се опитва да вкара в правия път дъщеря си Ивон. "В момента говорим, че е важно да започне да намира себе си, да има хубава професия и да се чувства добре с това, което прави. Аз на нейната възраст вече знаех какво искам, имах поставени цели" - разкрива певицата. Дъщеря й често скандализира със свои снимки.

Кание Уест: Дрейк, ако ми се случи нещо или на семейството ми, ти си първият заподозрян

Кание Уест: Дрейк, ако ми се случи нещо или на семейството ми, ти си първият заподозрян

Кание Уест поднови дрязгата с Дрейк, като написа серия от туитове, в които твърди, че Дрейк се е опитал да го заплаши, съобщи Асошиейтед прес. "Така че, Дрейк, ако ми се случи нещо или на някого от семейството ми, ти си първият заподозрян. Затова прекрати бабаитенето" - написа Кание Уест. Дрейк не отвърна публично на туитовете, предаде БТА.

Узакониха третия пол в актовете за раждане в Германия

Узакониха третия пол в актовете за раждане в Германия

Германия легализира присъствието на трети пол в актовете за раждане, което прави страната пионер в Европа в признаването на интерсексуалните хора, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Според законовия текст, одобрения снощи от Бундестага (долната камара на парламента), наред с традиционните женски и мъжки пол,

Фолкфурия възпя Бодуров

Фолкфурия възпя Бодуров

Обичаш с мен да залиташ, загатва новата звезда Sarah Един от тарторите на ЦСКА и националния отбор по футбол Николай Бодуров стана скрит герой в песен. Фолкфурията Sarah посвети първото си хитово парче "Любов или не" на защитника, научи "България Днес" от свои източници. Сексапилната блондинка е най-новата звезда в телевизията на Митко Пайнера -

Капитанът на "Берое" Мартин Райнов: Майка ми ме спря за ЦСКА

Капитанът на "Берое" Мартин Райнов: Майка ми ме спря за ЦСКА

Капитанът на "Берое" Мартин Райнов е сред най-опитните футболисти в тима, въпреки че е на 26 години. Той ще изведе с лентата своя отбор в мача с "Левски" утре. Двата отбора и ЦСКА-София спорят за квотите за Лига Европа. Райнов бе пред трансфер при "сините" през лятото, но той пропадна в последния момент.

Бащата на кака Лара рецитира с инсулт

Бащата на кака Лара рецитира с инсулт

Иван Златарев играл представления пред изумени лекари Бащата на кака Лара - актьорът Иван Златарев, е претърпял инсулт! 79-годишният артист бил приет преди дни в Трета градска болница в столицата. За радост мозъчният удар бил исхемичен, което не навредило по никакъв начин на говора и ума му. За изумление на кака Лара и на лекарите ударът не

Никол Шерцингер пя с Андреа Бочели в Ню Йорк (Снимки)

Никол Шерцингер пя с Андреа Бочели в Ню Йорк (Снимки)

Певицата Никол Шерцигнер бе специален гост на концерт на Андреа Бочели в "Мадисън скуеър гардън" в Ню Йорк. Снощното изпълнение е част от няколко поредни представления в Голямата ябълка и в Бостън, на които Никол бе поканена като специален гост. Тя сподели няколко снимки в социалните мрежи от бекстейджа.

Певицата Майли Сайръс ще се снима в сериала "Черното огледало"

Певицата Майли Сайръс ще се снима в сериала "Черното огледало"

Майли Сайръс потвърди, че се готви да се снима в петия сезон на сериала "Черното огледало" на Нетфликс, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. Изпълнителката на хита "Nothing Breaks Like a Heart" ще се завърне на малкия екран, след като взе участие в режисирания от Уди Алън мини сериал "Криза в 6 сцени" на студиата Амазон.

Тиам отново халф

Тиам отново халф

Игралият като централен бранител в срещата с "Етър" футболист на "Левски" Хали Тиам ще бъде върнат в халфовата линия на отбора. Това ще се случи при гостуването на "сините" на "Берое". Двубоят ще се изиграе в събота, 15 декември, от 17,30 часа в Стара Загора. Тиам ще трябва да внимава за действията си,

Скандали тресат "Реал"

Скандали тресат "Реал"

Иско освиркан от феновете на "Бернабеу" след най-тежката загуба у дома "Реал" (Мадрид) се тресе от скандали! Испанският гранд допусна най-тежката си домакинска загуба в историята на Шампионската лига. Тимът допусна шокиращо поражение с 0:3 от непретенциозния тим на ЦСКА (Москва). Статистиката сочи,

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Фризьор е дилър на калашниците от „Арсенал“

Столичен фризьор се оказа тайният дилър на разбитата преди седмица банда оръжейни търговци. Тогава при операция на ГДБОП са задържани седем човека в момент на вътрешна сделка помежду си в казанлъшко село. Антимафиотите изземват 17 автомата "Калашников", 15 картечни пистолета и 12 цеви за оръжие. Арабинът с българско гражданство Билял Хабиб е