Русенският адвокат Петър Николов: Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Приятел
Автор: БД Онлайн

Русенският адвокат Петър Николов:
Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Сензационни данни за помощите в взривеното село, за които никой не знаел, се канела да огласи жестоко убитата журналистка

"Убитата Виктория Маринова готвеше предаване, в което да разкрие за сензационни злоупотреби с помощите в Хитрино! Видях се с нея няколко дни преди да бъде убита. Не знам дали това, което се канеше да излъчи по телевизията, има нещо общо със смъртта й."

Това заяви пред "България Днес" русенският адвокат Петър Николов, който е участвал в предавания на жестоко убитата в Русе журналистка.

В последните си дни Виктория Маринова е подготвяла с екипа на предаването си "Детектор" материал за злоупотреби със средствата, отпуснати за възстановяване на Хитрино от опустошителния взрив през 2016 г. Журналистката е намерила сензационна новина, която не е публикувана досега, и единствена щяла да изнесе нови факти по случая.

Преди седмица омбудсманът Мая Манолова сезира главния прокурор Сотир Цацаров за евентуални злоупотреби с парите за взривеното село. Повод й дала среща с жителите и документи от Националния обществен съвет по благотворителната кампанията на БЧК за село Хитрино. Със сигнала се настоява за пълна проверка на усвоените до момента суми.

Колеги на убитата журналистка неофициално потвърдиха, че е готвено такова предаване за далавери с парите за Хитрино.

"В шок сме, но не се страхуваме", казаха пред вестника служители на русенската телевизия TVN. "Фирма "Май Фай", която е собственик на телевизията, ръководството и екипа даваме срок от 2-3 дни на МВР, институциите и държавата за разкриване на това убийство. След това ще излезем с официално становище, от което ще разберете по-нататъшните ни действия", обявиха от кабеларката.

"Остава и с това да ме свържат", коментира вчера пред "България Днес" кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който още не беше разбрал за бруталното убийство.

Управникът разказа, че в петък му се е обадил мъж, който се представил от регионална русенска телевизия, и е помолил за среща. "Разбрахме се в понеделник да се чуем контролно и във вторник да дойдат да снимат. Казах им, че няма значение, че са от регионална медия, Русе е част от обществото, което трябва да знае истината. Не се крия от никакви разследвания - нито журналистически, нито административни. Бяха с най-добри намерения, казах им да заповядат и да снимат", заяви Исмаил.

Той е на мнение, че атаката срещу него е политическа, както и че в България много неща трябва да се променят. "Съжалявам много за момичето. Наистина трябва да се разтресе държавата, ако това престъпление е свързано с журналистическо разследване. Много е зле, ако някой се опитва да накара друг да замлъкне", коментира кметът на Хитрино.

В последното си предаване "Детектор" показа интервю с арестуваните журналисти Димитър Стоянов от "Бивол" и колегата му Атила Биро, които работеха по сигнал за злоупотреби с европари и унищожаване на документи от голяма строителна фирма. От разследващия сайт съобщиха, че отдавна поддържат комуникация с русенската журналистка.

"Вики водеше предаването "Подиум", което прекръсти на "Детектор". Първоначално се занимаваше със социални тематики, но напоследък реши, че иска да прави разследваща журналистика", разкри русенският адвокат Петър Николов, който е бил събеседник на водещата. Той обяви, че журналистката го е търсила за репортаж във връзка с отнетите 11 деца от най-голямото българско семейство. Юристът отложил срещата, а впоследствие разбира, че тя никога няма да се осъществи.

"Убиецът е действал бързо, почеркът говори за криминално проявен, рецидивист или затворник", смята адвокатът. Това, че откритото ДНК от извършителя не е намерено в националната база данни, говори, че на него не му е взиман сравнителен материал. Може да е чужденец, предполага юристът.

Според него това, че липсват вещи на убитата като телефон и ключове, не означава непременно грабеж, може и да е прикритие. Странното е, че Вики е обезобразена - кога е имал време за това, ако не го е планирал предварително, чуди се адвокат Николов.

Не се изключва нито личен мотив, нито грабеж. Версиите хем съвпадат, хем си противоречат. Затова случаят е труден за разкриване, сочат експерти.

Слагат лампи и камери на лобното й място

След бруталното убийство на Вики на кея в Русе кметът Пламен Стоилов се закани да оборудва мястото с осветление и видеонаблюдение. По думите му много русенци предпочитали да тичат и да се разхождат в този район. Проектът ще се обсъди и с Национална компания "Железопътна инфраструктура", тъй като през мястото минават жп линии за товарните влакове от пристанището.

Разследват има ли връзка с бизнеса на мъжа й

Ужасното престъпление най-вероятно е планирано предварително

Разследващите не са убедени, че убийството на журналистката Виктория Маринова е дело на бездомник, луд или наркоман, каквито бяха първоначалните подозрения. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров в Русе. Той и вътрешният министър Младен Маринов вчера пристигнаха в града, за да инспектират лично разследването на зловещото престъпление.

"Все още не е изключена версия за предварително планирано нападение", обясни Цацаров.

Подозренията на разследващите се засилват и от факта, че откритите следи от ДНК на убиеца по тялото на Вики не съвпадат с базата данни на криминалният контингент в града.

Неофициално криминалисти коментираха, че усилено се търсят данни за връзка на убийството с бизнеса на съпруга на Виктория - Свилен Максимов. Подозренията са, че бруталното престъпление е предупреждение към него.

Макар и разведени от около година, двамата продължават общия си бизнес. Хора от Русе твърдят, че от месеци Виктория дори е човекът, който движи фирмите на екссъпруга си в града. През това време самият Свилен Максимов се концентрира към разрастването в други градове.

Близки до семейството твърдят, че Максимов от известно време живее предимно в София и оставил на Вики да се занимава с ежедневните дела в телевизията и дружествата за доставка на интернет. Самият той признава, че си купил частен самолет, за да движи по-лесно и бързо делата си между столицата и родния си град.

Твърди се, че в София бизнесменът е зает с мащабен проект за създаване на национален интернет доставчик. Заедно с още няколко дружества от различни градове дори планират пускането в действие на нов мобилен оператор. Експерти са категорични, че подобни идеи изискват инвестиции от десетки и стотици милиони левове.

По неофициална информация част от средствата е трябвало да бъдат осигурени от хора, сочени за свързани в миналото с някои от скандално известните "застрахователни" компании.

Твърди се, че подобни хора са помагали и в миналото на Максимов да стартира бизнеса си с доставка на интернет в Русе.

Това става причина според запознати за известно време във фирмите на Максимов да се водят на работа и хора с доста солидна слава в подземния свят на Русе.

Впоследствие между самите партньори в сянка настъпва разрив.

"Не е изключено самите хора, които са го финансирали, да не могат днес да си поделят печалбите", обясняват криминалисти. Те коментират, че разривът съвпада с момента, когато от фирмите на Максимов излизат останалите му съдружници.

Бандити, луди и сексманиаци на разпит

Работим по всички версии и не изключваме нито една, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който провери разследването в дунавския град. Екип от психолози се запознават със събраната по случая информация, за да изготвят психопрофил на извършителя. Предвид близкия психодиспансер се проверяват хора с психични отклонения, както и извратеняци със силно изразен полов нагон, както и криминално проявени. "Ако имаше съвпадение на ДНК, вече щяхме да сме задържали извършителя", каза Маринов. Той уточни, че се проучва животът на убитата в личен и професионален план.

По неофициална информация на разпит са викани известни адвокати и бизнесмени от Русе. Запознати твърдят, че районът, където е намерен трупът на Вики, отдавна е място за неформални срещи на известни хора от града.

Тялото на Вики е открито в събота след 14 часа. Според експертите смъртта е настъпила около час-два по-рано. Случаен минувач забелязва кръв по алеята, след това вижда ластик за коса и маратонка. Уликите го водят до трупа на 30-годишната жена. Според очевидци тялото е било обезобразено, а неофициално се разкри, че шефката на местната телевизия е изнасилена.

Еврокомисията иска задълбочено разследване

Наред с водещите световни медии случаят с убитата разследваща журналистка Виктория Маринова бе коментиран и от Европейската комисия.

"ЕК очаква бързо и задълбочено разследване от отговорните власти, което да изправи виновниците пред правосъдието и да изясни дали това нападение е било свързано с работата на жертвата. Трябва да направим необходимото, за да могат журналистите в безопасност да дават безценния си принос за демократичните ни общества", обяви говорителят на Еврокомисията.

По думите му свободните медии са една от основните предпоставки, за да съществува всяка демократична държава.

Запали свещ и направи добро

Телевизията на убитата Вики започна кампания "Направи добро" в нейна памет.

"Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така - без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас - тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя - за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!", написаха колегите й.

Вчера вечерта в памет на убитата водеща се проведоха бдения в София и в родния й град Русе.

В профила на младата жена във фейсбук опечалени нейни приятели продължават да скърбят. Послания й изпратиха нейни приятели от цял свят - САЩ, Румъния, Словакия, Русия, Чехия, Австрия, Израел.

Зверското престъпление получи и широк отзвук в световните медии.

Очите още не е виждал внучката си

Очите още не е виждал внучката си

Дъщерята му разкъсана между бебето в Несебър и делото в София Татко й не е заплашвал прокурори, категорична е Станислава Желязкова Вече 8 месеца Димитър Желязков - Митьо Очите не е видял внучката си! Това призна пред "България Днес" дъщерята на несебърския бос Станислава. Малката Тияна се роди седмици след ареста на дядо си в Турция.

Чане плаши да се самоубие

Чане плаши да се самоубие

Сестрите на Милена с трогателни изповеди Крият тялото на първата жертва от близките Заподозреният за две убийства Стоян Зайков е заплашвал, че ще сложи край на живота си. Това станало преди месеци, а по този начин Чане изнудвал жена си Милена Шишкова да се върне при него след поредния разрив в отношенията им.

Килърът Цветан отказва по-малка присъда

Килърът Цветан отказва по-малка присъда

Обрат по дело за показния разстрел в Перник 11 г. и 4 месеца решетки за смъртта на Роберт Величков и закана за убийство на Сашо Печения В затвора за 11 години и 4 месеца сам поиска да остане килърът Цветан Иванов. Той бе осъден за показния разстрел с пет куршума на перничанина Роберт Величков и за закана със смърт на приятеля му Александър

Почернената майка и баба Ваня Министерска: Чане се мисли за медийна звезда като Викторио

Почернената майка и баба Ваня Министерска: Чане се мисли за медийна звезда като Викторио

Хора в Костенец твърдят, че двойният убиец си пазарува в местния магазин "Същото задоволство изпитваше и уродът Викторио Александров, като беше в "Пирогов" след убийството на дъщеря ми Дарина и внучката ми Никол. До степен такава, че сестрите и докторите бяха изпаднали в потрес, да гледаш цял ден и цяла нощ телевизия и да се радваш колко си

Мнения

 • 1. Oт атанас на 11.10.2018

  за пред обществото сигурно така ще кажат 4е е изнасилена и обезобразена само семеиството и знаят истината

 • 2. Oт За Демокр.България и БСП на 12.10.2018

  няма друго обяснение, освен, че ГЕРБ , що не и лично ББ, са поръчали убийството. И че ще набедят някой психо болен за извършител. Без значение какви доказателства представят следователите

 • 3. Oт ivo на 12.10.2018

  Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq

 • 4. Oт Хрис на 14.10.2018

  Това надмина приказките от 1001 нощ бе. Браво! Тъп народ

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Обсадиха Чане

Обсадиха Чане

Близки на Стоян Зайков бяха евакуирани от специални части и скрити на сигурни места. В същото време заподозреният в две убийства Чане продължава да се издирва. Огромен район в Средна гора е буквално обсаден от издирвачите. Както "България Днес" още вчера съобщи, в Костенец, Момин проход и селата в близост много хора са в паника от невъзможността

Обрат по случая с прегазения ром крадец

Обрат по случая с прегазения ром крадец

Обрат в съдебната зала по случая с прегазен ром крадец от кипърски фермер! Димитракис Пирилис бе обвинен, че умишлено е убил с джипа си 30-годишния ром рецидивист Петър Гаджанов, който опитал да краде от фермата му. Пред съда кипърецът разказа, че не е сгазил нарочно апаша. Магистратите не се трогнаха и го оставиха в ареста.

Чане убива по списък

Чане убива по списък

Близки, познати и дори странични хора, които в даден момент от живота си са познавали килъра от Костенец Стоян Зайков, са в паника. Те смятат, че ако не бъде заловен съвсем скоро, ще продължи да убива и в главата си може да има списък с бъдещите си жертви. Опасенията им се засилват след разкритието,

Хотел на Ветко запечатан окончателно

Хотел на Ветко запечатан окончателно

Притежаваният от Ветко Арабаджиев хотел "Пампорово" в едноименният курорт е запечатан напълно легално от НАП. Това става ясно от решение на Административен съд – Пловдив, от миналата седмица. Повод за произнасянето на магистратите е жалба от управляващата хотела фирма "Виктория туристик", която е част от туристическата империя на обвинения в

МАРИЯ СИЛВЕСТЪР НА ЯБЪЛКОВА ДИЕТА

МАРИЯ СИЛВЕСТЪР НА ЯБЪЛКОВА ДИЕТА

На ябълки мина Мария Силвестър, видя "България Днес". Тв водещата явно предпочита да се храни здравословно и да прекарва свободното си време в компанията на близки приятелки. А слухът, че е заедно с Влади Караджов освен в предаването "Бригада нов дом" и в живота, става все по-упорит и потвърждаван от близки до екранната двойка.

Шакира е бременна!

Шакира е бременна!

Шакира и защитникът на "Барселона" Жерар Пике ще стават родители за трети път. Тези слухове вървят в испанските медии в последните дни. Причина за тях са няколко папарашки снимки на латинодивата. На тях тя се разхожда в каталунската столица с Жерар и двете им деца Милан и Саша. Малчуганите са облечени в екипи на "Барселона".

9 години затвор за Виктор Джуката

9 години затвор за Виктор Джуката

Молех се да стигна до родината, прокуратурата не ми даваше документ, че съм българин, казва екстрадираният от Сърбия Боцев Още една присъда записа в биографията си известният крими герой, сочен за наркодилър, Виктор Боцев-Джуката! Преди дни апелативният спецсъд потвърди на втора инстанция присъдата му от 9 г. като тартор на наркобанда.

Годеницата на Бътън се съблече

Годеницата на Бътън се съблече

Бременната годеница на световния шампион във Формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън - Британи Уорд, захвърли дрехите. Моделът на "Плейбой" засне специална фотосесия в чест на очакването на първата си рожба. Двамата с пилота ще станат родители през лятото. Малко преди появата на детето Британи застана пред обектива на известен моден фотограф.

50 бона пръсна Цар Киро за правнуче

50 бона пръсна Цар Киро за правнуче

     Мята бесни кючеци, позлатява родата Пие уиски за 200 лв., хвърля пачки на оркестъра Грандиозен купон спретна Цар Киро за раждането на свое правнуче. По време на веселбата цялата ромска фамилия се настани върху златни царски тронове. Отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета. Цигански оркестър,

Младежи опипват Анелия

Младежи опипват Анелия

Мускулести младежи опипват певицата Анелия в новия й клип. Тя е само по бански, а атлетичните мъже се радват на сексапилното й тяло. Анелия от години не се е показвала с мъж до себе си и само можем да гадаем дали и в реалния живот се радва на младо мъжко присъствие до себе

Най-коментирани

Обрат по случая с прегазения ром крадец

Обрат по случая с прегазения ром крадец

Обрат в съдебната зала по случая с прегазен ром крадец от кипърски фермер! Димитракис Пирилис бе обвинен, че умишлено е убил с джипа си 30-годишния ром рецидивист Петър Гаджанов, който опитал да краде от фермата му. Пред съда кипърецът разказа, че не е сгазил нарочно апаша. Магистратите не се трогнаха и го оставиха в ареста.

Обсадиха Чане

Обсадиха Чане

Близки на Стоян Зайков бяха евакуирани от специални части и скрити на сигурни места. В същото време заподозреният в две убийства Чане продължава да се издирва. Огромен район в Средна гора е буквално обсаден от издирвачите. Както "България Днес" още вчера съобщи, в Костенец, Момин проход и селата в близост много хора са в паника от невъзможността

Мария Силвестър остава на улицата след развода

Мария Силвестър остава на улицата след развода

Уникална изповед за първи път от синеоката водеща  Развод и марш на улицата! Мария Силвестър за първи път повдига темата за раздялата с дългогодишния си любим Силвестър и трудностите, през които минава. Повод за душевното излияние е снимка, на която тя и детето й Давид позират чаровно. "Тази снимка е отпреди три години,

Звезда от "Господин Х и морето" двойник на Моци

Звезда от "Господин Х и морето" двойник на Моци

Никак не го харесвам, фен съм на ЦСКА, казва актьорът Христо Пъдев "Не харесвам футболиста Козмин Моци!" Това заяви пред "България Днес" определяният за негов абсолютен двойник актьор Христо Пъдев. Той играе изключително успешно една от главните роли в хитовия сериал "Господин Х и морето" по Нова телевизия.

МАРИЯ СИЛВЕСТЪР НА ЯБЪЛКОВА ДИЕТА

МАРИЯ СИЛВЕСТЪР НА ЯБЪЛКОВА ДИЕТА

На ябълки мина Мария Силвестър, видя "България Днес". Тв водещата явно предпочита да се храни здравословно и да прекарва свободното си време в компанията на близки приятелки. А слухът, че е заедно с Влади Караджов освен в предаването "Бригада нов дом" и в живота, става все по-упорит и потвърждаван от близки до екранната двойка.

50 бона пръсна Цар Киро за правнуче

50 бона пръсна Цар Киро за правнуче

     Мята бесни кючеци, позлатява родата Пие уиски за 200 лв., хвърля пачки на оркестъра Грандиозен купон спретна Цар Киро за раждането на свое правнуче. По време на веселбата цялата ромска фамилия се настани върху златни царски тронове. Отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета. Цигански оркестър,

Вики Бекъм на детокс

Вики Бекъм на детокс

Съпругата на Виктория Бекъм предприе специално пътуване за детокс процедури в Германия. Тя пристигна в Лансерхоф и веднага беше настанена в луксозен спа комплекс. Част от програмата включва консумация на лунна вода, разпускане в специален басейн и колоездене в планините. Първата процедура беше свързана с грижа за лицето.

Шакира е бременна!

Шакира е бременна!

Шакира и защитникът на "Барселона" Жерар Пике ще стават родители за трети път. Тези слухове вървят в испанските медии в последните дни. Причина за тях са няколко папарашки снимки на латинодивата. На тях тя се разхожда в каталунската столица с Жерар и двете им деца Милан и Саша. Малчуганите са облечени в екипи на "Барселона".

Къци: Няма да сменям Слави!

Къци: Няма да сменям Слави!

Нито една телевизия не иска предаването "Кой е по-по-най" Като пълен абсурд определи Къци Вапцаров слуха, че е възможно да смени Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви. След като Дългия обяви края на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха за така желаното ефирно време на Слави. Затова и витаят всевъзможни спекулации по темата.

Талисманки вдигат купата

Талисманки вдигат купата

Талисманките на "Локомотив" (Пд) донесоха късмет на отбора. Моделките Мина Попова (вляво) и Мария Попова също успяха да вдигнат спечелената купа на България. Още преди мача те прогнозираха пред "България Днес", че любимците им със сигурност ще надделеят над "Ботев"

Артистични пейки в центъра на Бургас

Артистични пейки в центъра на Бургас

Артистични пейки във формата на отворена книга със стихове красят от днес площад „Тройката“ в центъра на Бургас. На пейките могат да се видят едни от най-хубавите стихове на бургаските поети Петя Дубарова и Христо Фотев оставили незабравими културно наследство на бъдещите поколения. Снимка:България за

Николета прибра Ники М.

Николета прибра Ники М.

Николета Лозанова прибра Николай Михайлов. Не, двамата не са се разделяли отново. Точно обратното - в момента връзката им е по-стабилна от всякога. Плеймейтката приюти вратаря на "Левски" и националния отбор в своя апартамент, видя "България Днес". Двамата живеят в жилището на Николета. Това е домът,

Светозар от "Женени от пръв поглед" заряза жена си

Светозар от "Женени от пръв поглед" заряза жена си

Светозар от сватбеното риалити "Женени от пръв поглед" заряза жена си. Филипов се размотава в мъжка компания в столицата, видяха папараците на "България Днес". Както стана ясно от последните епизоди на формата - той и съпругата му Таня изживяват криза в краткия си брак. Треньорката по художествена гимнастика тотално го отсвири, обвинявайки го,

Куентин Тарантино, Брад Пит и Леонардо ди Каприо предизвикаха фурор в Кан (Снимки)

Куентин Тарантино, Брад Пит и Леонардо ди Каприо предизвикаха фурор в Кан (Снимки)

Холивудските суперзвезди Брад Пит и Леонардо ди Каприо, както и режисьорът Куентин Тарантино, който ги събра за първи път във филма "Имало едно време в Холивуд", бяха посрещнати ентусиазирано на кинофестивала в Кан, както от публиката, така и от критиката, съобщиха световните информационни агенции. Публиката аплодира "Имало едно време в Холивуд"

Крагл взе сексбомба

Крагл взе сексбомба

Една от най-сексапилните жени в Италия Алесия Макари влезе в отбора на футболните съпруги. Тя се омъжи за защитника на "Фоджа" Оливър Крагл. Сватбата на влюбените бе в неделя. Тя се състоя във Фоджа, където живеят. Двамата си казаха "да" в Църквата на Благовещението. Церемонията мина при пълна секретност,

Атанас Скатов изкачил осемхилядник с чревна и белодробна инфекция

Атанас Скатов изкачил осемхилядник с чревна и белодробна инфекция

Атанас Скатов покори поредния си осемхилядник. Това е връх Кангчендзьонга - третият по височина на планетата. Алпинистът гостува в студиото на БНТ, за да разкаже за поредния покорен връх и за книгата си "Над 8000 метра. Лхотце и Еверест на един дъх", която проследява неговата експедиция до Лхотце и Еверест през 2017 година.

Кралица Елизабет Втора и херцозите на Кеймбридж на традиционното Чаено парти (Снимки)

Кралица Елизабет Втора и херцозите на Кеймбридж на традиционното Чаено парти (Снимки)

В градините на Бъкингамския дворец се състоя традиционното Чаено парти, на което домакин е кралица Елизабет Втора. Тази година й помагаха херцозите на Кеймбридж - Катрин и Уилям, които поздравяваха гостите и разговаряха с тях, предава БНТ. Всяка пролет дворецът кани по няколко хиляди поданици на нейно Величество, с което иска да почете работата им.

Разследващи категорични: Зайков е планирал убийството на Милена Шишкова

Разследващи категорични: Зайков е планирал убийството на Милена Шишкова

И днес няма следа от издирвания за убийството в Костенец Стоян Зайков. Той е в неизвестност вече 12-ти ден. Разследващите обаче са категорични, че убийството на 38-годишната Милена Шишкова е планирано, предаде Би Ти Ви. Според полицаите Зайков е направил план за действията си още в началото на месеца и се е подготвил.

Извадиха над 50 кърлежа от главата на дете в София, било в Южния парк

Извадиха над 50 кърлежа от главата на дете в София, било в Южния парк

Над 50 кърлежа са извадени днес от главата на дете в Спешното отделение на Университетската болница "Лозенец". Детето се е разхождало със своите родители в Южния парк в столицата. Това е съобщил пред БТА д-р Димитър Шандурков, лекар в спешното отделение на болница "Лозенец". Друго дете е имало по тялото си 20-30 кърлежа.

Актрисата Ел Фанинг припадна на кинофестивала в Кан, роклята й била тясна

Актрисата Ел Фанинг припадна на кинофестивала в Кан, роклята й била тясна

Ел Фанинг заяви, че припаднала по време на вечеря на кинофестивала в Кан, защото роклята й била прекалено тясна, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.  Двадесет и една годишната актриса колабира на вечеря за приза "Шопар" в Кан. По-късно Фанинг постна послание, придружено от снимка, в Инстаграм, уверявайки, че се чувства добре въпреки онова,