Русенският адвокат Петър Николов: Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Приятел
Автор: БД Онлайн

Русенският адвокат Петър Николов:
Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Сензационни данни за помощите в взривеното село, за които никой не знаел, се канела да огласи жестоко убитата журналистка

"Убитата Виктория Маринова готвеше предаване, в което да разкрие за сензационни злоупотреби с помощите в Хитрино! Видях се с нея няколко дни преди да бъде убита. Не знам дали това, което се канеше да излъчи по телевизията, има нещо общо със смъртта й."

Това заяви пред "България Днес" русенският адвокат Петър Николов, който е участвал в предавания на жестоко убитата в Русе журналистка.

В последните си дни Виктория Маринова е подготвяла с екипа на предаването си "Детектор" материал за злоупотреби със средствата, отпуснати за възстановяване на Хитрино от опустошителния взрив през 2016 г. Журналистката е намерила сензационна новина, която не е публикувана досега, и единствена щяла да изнесе нови факти по случая.

Преди седмица омбудсманът Мая Манолова сезира главния прокурор Сотир Цацаров за евентуални злоупотреби с парите за взривеното село. Повод й дала среща с жителите и документи от Националния обществен съвет по благотворителната кампанията на БЧК за село Хитрино. Със сигнала се настоява за пълна проверка на усвоените до момента суми.

Колеги на убитата журналистка неофициално потвърдиха, че е готвено такова предаване за далавери с парите за Хитрино.

"В шок сме, но не се страхуваме", казаха пред вестника служители на русенската телевизия TVN. "Фирма "Май Фай", която е собственик на телевизията, ръководството и екипа даваме срок от 2-3 дни на МВР, институциите и държавата за разкриване на това убийство. След това ще излезем с официално становище, от което ще разберете по-нататъшните ни действия", обявиха от кабеларката.

"Остава и с това да ме свържат", коментира вчера пред "България Днес" кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който още не беше разбрал за бруталното убийство.

Управникът разказа, че в петък му се е обадил мъж, който се представил от регионална русенска телевизия, и е помолил за среща. "Разбрахме се в понеделник да се чуем контролно и във вторник да дойдат да снимат. Казах им, че няма значение, че са от регионална медия, Русе е част от обществото, което трябва да знае истината. Не се крия от никакви разследвания - нито журналистически, нито административни. Бяха с най-добри намерения, казах им да заповядат и да снимат", заяви Исмаил.

Той е на мнение, че атаката срещу него е политическа, както и че в България много неща трябва да се променят. "Съжалявам много за момичето. Наистина трябва да се разтресе държавата, ако това престъпление е свързано с журналистическо разследване. Много е зле, ако някой се опитва да накара друг да замлъкне", коментира кметът на Хитрино.

В последното си предаване "Детектор" показа интервю с арестуваните журналисти Димитър Стоянов от "Бивол" и колегата му Атила Биро, които работеха по сигнал за злоупотреби с европари и унищожаване на документи от голяма строителна фирма. От разследващия сайт съобщиха, че отдавна поддържат комуникация с русенската журналистка.

"Вики водеше предаването "Подиум", което прекръсти на "Детектор". Първоначално се занимаваше със социални тематики, но напоследък реши, че иска да прави разследваща журналистика", разкри русенският адвокат Петър Николов, който е бил събеседник на водещата. Той обяви, че журналистката го е търсила за репортаж във връзка с отнетите 11 деца от най-голямото българско семейство. Юристът отложил срещата, а впоследствие разбира, че тя никога няма да се осъществи.

"Убиецът е действал бързо, почеркът говори за криминално проявен, рецидивист или затворник", смята адвокатът. Това, че откритото ДНК от извършителя не е намерено в националната база данни, говори, че на него не му е взиман сравнителен материал. Може да е чужденец, предполага юристът.

Според него това, че липсват вещи на убитата като телефон и ключове, не означава непременно грабеж, може и да е прикритие. Странното е, че Вики е обезобразена - кога е имал време за това, ако не го е планирал предварително, чуди се адвокат Николов.

Не се изключва нито личен мотив, нито грабеж. Версиите хем съвпадат, хем си противоречат. Затова случаят е труден за разкриване, сочат експерти.

Слагат лампи и камери на лобното й място

След бруталното убийство на Вики на кея в Русе кметът Пламен Стоилов се закани да оборудва мястото с осветление и видеонаблюдение. По думите му много русенци предпочитали да тичат и да се разхождат в този район. Проектът ще се обсъди и с Национална компания "Железопътна инфраструктура", тъй като през мястото минават жп линии за товарните влакове от пристанището.

Разследват има ли връзка с бизнеса на мъжа й

Ужасното престъпление най-вероятно е планирано предварително

Разследващите не са убедени, че убийството на журналистката Виктория Маринова е дело на бездомник, луд или наркоман, каквито бяха първоначалните подозрения. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров в Русе. Той и вътрешният министър Младен Маринов вчера пристигнаха в града, за да инспектират лично разследването на зловещото престъпление.

"Все още не е изключена версия за предварително планирано нападение", обясни Цацаров.

Подозренията на разследващите се засилват и от факта, че откритите следи от ДНК на убиеца по тялото на Вики не съвпадат с базата данни на криминалният контингент в града.

Неофициално криминалисти коментираха, че усилено се търсят данни за връзка на убийството с бизнеса на съпруга на Виктория - Свилен Максимов. Подозренията са, че бруталното престъпление е предупреждение към него.

Макар и разведени от около година, двамата продължават общия си бизнес. Хора от Русе твърдят, че от месеци Виктория дори е човекът, който движи фирмите на екссъпруга си в града. През това време самият Свилен Максимов се концентрира към разрастването в други градове.

Близки до семейството твърдят, че Максимов от известно време живее предимно в София и оставил на Вики да се занимава с ежедневните дела в телевизията и дружествата за доставка на интернет. Самият той признава, че си купил частен самолет, за да движи по-лесно и бързо делата си между столицата и родния си град.

Твърди се, че в София бизнесменът е зает с мащабен проект за създаване на национален интернет доставчик. Заедно с още няколко дружества от различни градове дори планират пускането в действие на нов мобилен оператор. Експерти са категорични, че подобни идеи изискват инвестиции от десетки и стотици милиони левове.

По неофициална информация част от средствата е трябвало да бъдат осигурени от хора, сочени за свързани в миналото с някои от скандално известните "застрахователни" компании.

Твърди се, че подобни хора са помагали и в миналото на Максимов да стартира бизнеса си с доставка на интернет в Русе.

Това става причина според запознати за известно време във фирмите на Максимов да се водят на работа и хора с доста солидна слава в подземния свят на Русе.

Впоследствие между самите партньори в сянка настъпва разрив.

"Не е изключено самите хора, които са го финансирали, да не могат днес да си поделят печалбите", обясняват криминалисти. Те коментират, че разривът съвпада с момента, когато от фирмите на Максимов излизат останалите му съдружници.

Бандити, луди и сексманиаци на разпит

Работим по всички версии и не изключваме нито една, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който провери разследването в дунавския град. Екип от психолози се запознават със събраната по случая информация, за да изготвят психопрофил на извършителя. Предвид близкия психодиспансер се проверяват хора с психични отклонения, както и извратеняци със силно изразен полов нагон, както и криминално проявени. "Ако имаше съвпадение на ДНК, вече щяхме да сме задържали извършителя", каза Маринов. Той уточни, че се проучва животът на убитата в личен и професионален план.

По неофициална информация на разпит са викани известни адвокати и бизнесмени от Русе. Запознати твърдят, че районът, където е намерен трупът на Вики, отдавна е място за неформални срещи на известни хора от града.

Тялото на Вики е открито в събота след 14 часа. Според експертите смъртта е настъпила около час-два по-рано. Случаен минувач забелязва кръв по алеята, след това вижда ластик за коса и маратонка. Уликите го водят до трупа на 30-годишната жена. Според очевидци тялото е било обезобразено, а неофициално се разкри, че шефката на местната телевизия е изнасилена.

Еврокомисията иска задълбочено разследване

Наред с водещите световни медии случаят с убитата разследваща журналистка Виктория Маринова бе коментиран и от Европейската комисия.

"ЕК очаква бързо и задълбочено разследване от отговорните власти, което да изправи виновниците пред правосъдието и да изясни дали това нападение е било свързано с работата на жертвата. Трябва да направим необходимото, за да могат журналистите в безопасност да дават безценния си принос за демократичните ни общества", обяви говорителят на Еврокомисията.

По думите му свободните медии са една от основните предпоставки, за да съществува всяка демократична държава.

Запали свещ и направи добро

Телевизията на убитата Вики започна кампания "Направи добро" в нейна памет.

"Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така - без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас - тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя - за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!", написаха колегите й.

Вчера вечерта в памет на убитата водеща се проведоха бдения в София и в родния й град Русе.

В профила на младата жена във фейсбук опечалени нейни приятели продължават да скърбят. Послания й изпратиха нейни приятели от цял свят - САЩ, Румъния, Словакия, Русия, Чехия, Австрия, Израел.

Зверското престъпление получи и широк отзвук в световните медии.

Лекар на годината взима 15 бона след незаконно обвинение

Лекар на годината взима 15 бона след незаконно обвинение

Осъжда прокуратурата за накърнена репутация Д-р Румелия Миткова получава обезщетение за недоказани измами с ТЕЛК Неврологът д-р Румелия Миткова осъди прокуратурата за 15 хил. лева след незаконно обвинение за фалшиви решения на ТЕЛК отпреди 8 години. Лекарката беше задържана през 2011 г. с още две свои колежки като част от схема за издаване на

8 милиона за ало измамници

8 милиона за ало измамници

Над 8 милиона лева е плячката за ало измамниците за година. Това заяви инспектор Златка Падинкова, началник сектор "Измами" в Главна дирекция "Национална полиция" пред БНТ. По думите й най-честите жертви на телефонните терористи са възрастните хора над 70-75 години, които нямат адекватна оценка, възможност за бърза реакция и контакт с близки.

Кардарашката Станка е Царицата на джебчийките

Кардарашката Станка е Царицата на джебчийките

Станка Илиева от пловдивското село Йоаким Груево е задържаната в Австрия нашенка с гръмкото прозвище Царицата на джебчийките. Ловката крадла е 40-годишна и е от ромския клан на кардарашите, разкриват от МВР. За този род е характерно, че джебчийството е занаят, който се предава от майка на дъщеря, като обучението започвало още от 5-годишна възраст.

Гърмяната Симона потъва вдън земя

Гърмяната Симона потъва вдън земя

Делото срещу Станчев тръгва след месец Бащата на красавицата от Дряново я изолира, за да я опази Безследно изчезна от родното Дряново красавицата Симона Тодорова, която попадна под куршумите на ревнивия си бивш любовник Михаил Станчев. Баща й Тони Тодоров, който е полицейски шеф, я е заточил в усамотена и спокойна къща извън града,

Мнения

 • 1. Oт атанас на 11.10.2018

  за пред обществото сигурно така ще кажат 4е е изнасилена и обезобразена само семеиството и знаят истината

 • 2. Oт За Демокр.България и БСП на 12.10.2018

  няма друго обяснение, освен, че ГЕРБ , що не и лично ББ, са поръчали убийството. И че ще набедят някой психо болен за извършител. Без значение какви доказателства представят следователите

 • 3. Oт ivo на 12.10.2018

  Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq

 • 4. Oт Хрис на 14.10.2018

  Това надмина приказките от 1001 нощ бе. Браво! Тъп народ

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

28-годишна майка моли: Да спасим сина ми от левкемията!

28-годишна майка моли: Да спасим сина ми от левкемията!

Нужни са трансплантация на стволови клетки и 300 000 евро 300 000 евро за спешна трансплантация на стволови клетки могат да спасят живота на 9-годишния Реян! "Още с раждането синът ми не изплака. После получи гърчове, а след време го диагностицираха с епилепсия. Беше в критично състояние в ИСУЛ, а след 4 дни в преливания и мъки дойде и

Проститутките на Обувката в оргия с ловджии

Проститутките на Обувката в оргия с ловджии

Осъденият като сводник Даниел Буруджиев - Дани Обувката е пращал жрици за оргии в ловни стопанства! Това става ясно от споразумението, което бизнесменът сключи с прокуратурата, научи "България Днес". В съдебните документи като пострадали от дейността на сутеньорската банда на Обувката са сочени известни плеймейтки като призьорките от "Мис Силикон"

Любо Нейков и Милошев разделиха бизнеса

Любо Нейков и Милошев разделиха бизнеса

Назначиха нов шеф И мъжът на Луиза Григорова съдружник на продуцентите Най-успешните продуценти у нас - Евтим Милошев и Любо Нейков, разделиха бизнеса си. От миналата година те имат и нов управител във фирмата си "Дрийм тийм" - Петър Пейчев. Към "Дрийм тийм прадакшън" са се "родили" и нови фирми - "Дрийм тийм пикчърс", и "Дрийм тийм филмс" ООД,

Жената на Джорджевич гола

Жената на Джорджевич гола

Животът на модела не е никак лесен. Това разкри съпругата на нападателя на "Киево" Филип Джорджевия - Йована. Тя показа кадър от последната си фотосесия, направена преди няколко седмици. На него красавицата позира гола от кръста нагоре навън. "Ще загубите ума си! Направихме тази снимка преди няколко седмици в 3 часа сутринта.

700 бона от банички заработи Деси Слава

700 бона от банички заработи Деси Слава

Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията Деси Слава, показа проверка на "България Днес". Наред с участията си по фолкклубове и дискотеки певицата намира време да развие и страничен бизнес. От няколко години прочутата с десетките си хитове фолкаджийка върти и търговия с храни. Чрез една от фирмите си Деси Слава е собственик на заведение

Урсула вече е жена нула

Урсула вече е жена нула

Пълна нула! Това остана от пърхащите клепки, изкуствения бюст и екстеншъните на травестита Урсула, познат по лична карта като Борислав Сапунджиев, видяха топпапараците на "България Днес". С визия, достойна за корица на моден каталог за мъжко бельо, синеокият Борислав показа на столичанки, че хубавият мъж и под силен грим и проскубан екстеншън се

Боевски духна зад граница

Боевски духна зад граница

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е духнал от България и пропусна делото за бардака в столичния хотел "Шератон", по което трябваше да свидетелства! Щангистът е напуснал страната на 28 януари през ГКПП Летище София и следите му се губят, научи "България Днес". Той не е намерен от призовкарите,

Щерката на Боби заживя в Америка

Щерката на Боби заживя в Америка

20-годишната красавица Елинор стана студентка в Бостън По-малката дъщеря на Борислав Михайлов замина да живее и учи в Америка, научи "България Днес". 20-годишната красавица Елинор следва политически науки и международни отношения в Североизточния университет в Бостън. Учебното заведение е особено престижно.

Малките Мадуро крадат ненаситно

Малките Мадуро крадат ненаситно

Децата на червения сатрап тънат в долари Милиони за манджа и купони харчат протежета на венецуелския соцпрезидент Николас Мадуро. Информацията е огласена от лондонското издание "Дейли Мейл" на фона на безпрецедентната криза в латиноамериканската страна. От миналата седмица във Венецуела цари хаос и двувластие,

Кървавата Иванка поръчала куче, а не брат си

Кървавата Иванка поръчала куче, а не брат си

Пред тотален провал е делото срещу Иванка Ройдова, обвинена за поръчителство на шест убийства на нейни роднини в пловдивското село Брани поле. Със свое решение Върховният касационен съд е отменил присъдата от три години затвор на прочулата се с прякора си Кървавата Иванка пенсионерка. Повод са допуснати куп нарушения и шокиращи разминавания във

Най-коментирани

28-годишна майка моли: Да спасим сина ми от левкемията!

28-годишна майка моли: Да спасим сина ми от левкемията!

Нужни са трансплантация на стволови клетки и 300 000 евро 300 000 евро за спешна трансплантация на стволови клетки могат да спасят живота на 9-годишния Реян! "Още с раждането синът ми не изплака. После получи гърчове, а след време го диагностицираха с епилепсия. Беше в критично състояние в ИСУЛ, а след 4 дни в преливания и мъки дойде и

700 бона от банички заработи Деси Слава

700 бона от банички заработи Деси Слава

Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията Деси Слава, показа проверка на "България Днес". Наред с участията си по фолкклубове и дискотеки певицата намира време да развие и страничен бизнес. От няколко години прочутата с десетките си хитове фолкаджийка върти и търговия с храни. Чрез една от фирмите си Деси Слава е собственик на заведение

Валери, Ники и Николета се събраха

Валери, Ники и Николета се събраха

Божигол чуква 33 г. с баджанака, Лозанова също идва на празника на бившия, татуира си името на вратаря 33 години празнува днес новата звезда на "Левски" Валери Божинов. "България Днес" научи от отлично запознати източници, че нападателят няма да прави шумен купон. Божигол ще посрещне Христовата възраст у дома.

Стара вражда изхвърли Манолев

Стара вражда изхвърли Манолев

Стара вражда между новия треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев и опитния Станислав Манолев е причина за раздялата на футболиста с клуба. Един от основните играчи на "червените" бе натирен ден след назначаването на специалиста. "Има или няма подробности - не държа да познавам всичко. Приемете, че е мое решение и така слагаме точка на спекулациите.

Хекимян от студ не се бои

Хекимян от студ не се бои

Антон Хекимян не се страхува от студа, видя "България Днес". Телевизионният водещ беше забелязан да се разхожда по тънко сако и червена вратовръзка в района на президентството. С бързи крачки Хекимян извървя площада пред институцията, показвайки, че е в отлична

14-годишната Крисия:
Липсва ми Слави!

14-годишната Крисия: Липсва ми Слави!

Живея сама, родителите ми рядко ме посещават "Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реалността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди." С тези думи талантливата певица Крисия разкри, че никак не й е леко по пътя, който е поела, напускайки родния Разград.

Малките Мадуро крадат ненаситно

Малките Мадуро крадат ненаситно

Децата на червения сатрап тънат в долари Милиони за манджа и купони харчат протежета на венецуелския соцпрезидент Николас Мадуро. Информацията е огласена от лондонското издание "Дейли Мейл" на фона на безпрецедентната криза в латиноамериканската страна. От миналата седмица във Венецуела цари хаос и двувластие,

Проститутките на Обувката в оргия с ловджии

Проститутките на Обувката в оргия с ловджии

Осъденият като сводник Даниел Буруджиев - Дани Обувката е пращал жрици за оргии в ловни стопанства! Това става ясно от споразумението, което бизнесменът сключи с прокуратурата, научи "България Днес". В съдебните документи като пострадали от дейността на сутеньорската банда на Обувката са сочени известни плеймейтки като призьорките от "Мис Силикон"

Нов трус в "Левски"

Нов трус в "Левски"

Пореден мощен трус тресе "Левски"! Търси се кой да наследи акциите след оттеглянето на досегашния собственик Спас Русев. Всички индикации сочат, че това ще е бизнесменът Васил Божков, след като една от компаниите му стана генерален спонсор на клуба. След събития извън "Герена" в последните дни има вероятност това да не се случи,

Хамсия изби във Варненското езеро

Хамсия изби във Варненското езеро

Огромни пасажи се привличат от топлата вода край с. Езерово Тонове хамсия заляха Варненското езеро! Ценната информация разкриха пред "България Днес" риболовци от региона. Зимата по принцип не е време за морски риболов. Това правило си има своите изключения. Работещият на пълна пара ТЕЦ "Варна" дава нов живот в езерото.

МВР пусна видео от задържането на Митьо Очите. Вижте го (Видео, снимки)

МВР пусна видео от задържането на Митьо Очите. Вижте го (Видео, снимки)

Министерството на вътрешните работи пусна видео от задържането на Димитър Желязков - Митьо Очите тази вечер. Той кацна с белезници в 20:50 ч. на летище София от Истанбул. 3-ма служители на Главна дирекция "Охрана" го конвоираха до следствения арест на столичния булевард "Г. М. Димитров. Утре той ще бъде запознат с обвиненията срещу него.

Лейди Гага с нова татуировка, вдъхновена от филма "Роди се звезда"

Лейди Гага с нова татуировка, вдъхновена от филма "Роди се звезда"

Новата татуировка на певицата и актриса Лейди Гага е вдъхновена от филма "Роди се звезда" и песента "La Vie En Rose" на Едит Пиаф, съобщи Контактмюзик. Лейди Гага е показала придобивката си в Инстаграм. В номинираната за "Оскар" романтична драма "Роди се звезда" 32-годишната певица и актриса се превъплъщава в образа на Али.

Тръмп подписа документ за обявяване на национално извънредно положение

Тръмп подписа документ за обявяване на национално извънредно положение

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа днес документ, с който обявява национално извънредно положение, предаде Франс прес. По-рано днес пред журналисти в Белия дом Тръмп каза, че ще го направи до края на деня. Целта на Тръмп е да осигури финансиране за плана му за стена по границата с Мексико, след като Конгресът не отпусна исканите от него 5,

Благой Георгиев изненада Златка Райкова с вечеря и рози за Свети Валентин (Снимки)

Благой Георгиев изненада Златка Райкова с вечеря и рози за Свети Валентин (Снимки)

Плеймейтката Златка Райкова сподели в Инстаграм профила си снимка с огромен букет от рози от Благой Георгиев. Жестът вероятно е по случай Свети Валентин. "Обичам тебе и всичко, което ни предстои, Благой Георгиев!", пише Райкова. В допълнение към подаръка има и мече, а освен това футболистът й приготвя и вечеря изненада.

Възпяха Григор: Днеска съм с Никол, вчера бях с Мария (Видео)

Възпяха Григор: Днеска съм с Никол, вчера бях с Мария (Видео)

Нов потенциален хит се разпространява в социалните мрежи от вчера, съобщи "Гонг". Музикалното парче носи името „Гришата” и е посветено на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Музиката е Петър Петров (Veznata), а текстът и изпълнението на D3MO и DONNY SOSA.  В него се пее: „Като влезна искам тишина, Тази дето я сънуваш ми е бившата.

Валери, Ники и Николета се събраха

Валери, Ники и Николета се събраха

Божигол чуква 33 г. с баджанака, Лозанова също идва на празника на бившия, татуира си името на вратаря 33 години празнува днес новата звезда на "Левски" Валери Божинов. "България Днес" научи от отлично запознати източници, че нападателят няма да прави шумен купон. Божигол ще посрещне Христовата възраст у дома.

Ботьо Ботев: Митьо Очите представлява голям интерес за турските служби

Ботьо Ботев: Митьо Очите представлява голям интерес за турските служби

Димитър Желязков - Митьо Очите е личност, която в годините, когато се е развивала организираната престъпност, е била необходима на много хора. Това коментира криминалистът Ботьо Ботев в сутрешния блок на БНТ. Според него развитието на обществените процеси в онова време е благоприятствало създаването на престъпни групировки.

735 кг шарани издърпа България

735 кг шарани издърпа България

Националите по риболов девети сред гръмотевици и мълнии Точно 734,51 килограма шарани улови България по време на традиционния шампионат на планетата в тази дисциплина. Това стигна на нашите риболовци да влязат в престижната десетката на най-добрите. Националите завършиха на девето място от 24 участващи държави. Шампион е ЮАР.

Честит Св.Валентин!

Честит Св.Валентин!

Млади влюбени в България открито демонстрираха чувствата си по случай днешния международен ден на любовта Св.

Боевски духна зад граница

Боевски духна зад граница

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е духнал от България и пропусна делото за бардака в столичния хотел "Шератон", по което трябваше да свидетелства! Щангистът е напуснал страната на 28 януари през ГКПП Летище София и следите му се губят, научи "България Днес". Той не е намерен от призовкарите,