Русенският адвокат Петър Николов: Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Приятел
Автор: БД Онлайн

Русенският адвокат Петър Николов:
Вики разкри злоупотреби в Хитрино

Сензационни данни за помощите в взривеното село, за които никой не знаел, се канела да огласи жестоко убитата журналистка

"Убитата Виктория Маринова готвеше предаване, в което да разкрие за сензационни злоупотреби с помощите в Хитрино! Видях се с нея няколко дни преди да бъде убита. Не знам дали това, което се канеше да излъчи по телевизията, има нещо общо със смъртта й."

Това заяви пред "България Днес" русенският адвокат Петър Николов, който е участвал в предавания на жестоко убитата в Русе журналистка.

В последните си дни Виктория Маринова е подготвяла с екипа на предаването си "Детектор" материал за злоупотреби със средствата, отпуснати за възстановяване на Хитрино от опустошителния взрив през 2016 г. Журналистката е намерила сензационна новина, която не е публикувана досега, и единствена щяла да изнесе нови факти по случая.

Преди седмица омбудсманът Мая Манолова сезира главния прокурор Сотир Цацаров за евентуални злоупотреби с парите за взривеното село. Повод й дала среща с жителите и документи от Националния обществен съвет по благотворителната кампанията на БЧК за село Хитрино. Със сигнала се настоява за пълна проверка на усвоените до момента суми.

Колеги на убитата журналистка неофициално потвърдиха, че е готвено такова предаване за далавери с парите за Хитрино.

"В шок сме, но не се страхуваме", казаха пред вестника служители на русенската телевизия TVN. "Фирма "Май Фай", която е собственик на телевизията, ръководството и екипа даваме срок от 2-3 дни на МВР, институциите и държавата за разкриване на това убийство. След това ще излезем с официално становище, от което ще разберете по-нататъшните ни действия", обявиха от кабеларката.

"Остава и с това да ме свържат", коментира вчера пред "България Днес" кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, който още не беше разбрал за бруталното убийство.

Управникът разказа, че в петък му се е обадил мъж, който се представил от регионална русенска телевизия, и е помолил за среща. "Разбрахме се в понеделник да се чуем контролно и във вторник да дойдат да снимат. Казах им, че няма значение, че са от регионална медия, Русе е част от обществото, което трябва да знае истината. Не се крия от никакви разследвания - нито журналистически, нито административни. Бяха с най-добри намерения, казах им да заповядат и да снимат", заяви Исмаил.

Той е на мнение, че атаката срещу него е политическа, както и че в България много неща трябва да се променят. "Съжалявам много за момичето. Наистина трябва да се разтресе държавата, ако това престъпление е свързано с журналистическо разследване. Много е зле, ако някой се опитва да накара друг да замлъкне", коментира кметът на Хитрино.

В последното си предаване "Детектор" показа интервю с арестуваните журналисти Димитър Стоянов от "Бивол" и колегата му Атила Биро, които работеха по сигнал за злоупотреби с европари и унищожаване на документи от голяма строителна фирма. От разследващия сайт съобщиха, че отдавна поддържат комуникация с русенската журналистка.

"Вики водеше предаването "Подиум", което прекръсти на "Детектор". Първоначално се занимаваше със социални тематики, но напоследък реши, че иска да прави разследваща журналистика", разкри русенският адвокат Петър Николов, който е бил събеседник на водещата. Той обяви, че журналистката го е търсила за репортаж във връзка с отнетите 11 деца от най-голямото българско семейство. Юристът отложил срещата, а впоследствие разбира, че тя никога няма да се осъществи.

"Убиецът е действал бързо, почеркът говори за криминално проявен, рецидивист или затворник", смята адвокатът. Това, че откритото ДНК от извършителя не е намерено в националната база данни, говори, че на него не му е взиман сравнителен материал. Може да е чужденец, предполага юристът.

Според него това, че липсват вещи на убитата като телефон и ключове, не означава непременно грабеж, може и да е прикритие. Странното е, че Вики е обезобразена - кога е имал време за това, ако не го е планирал предварително, чуди се адвокат Николов.

Не се изключва нито личен мотив, нито грабеж. Версиите хем съвпадат, хем си противоречат. Затова случаят е труден за разкриване, сочат експерти.

Слагат лампи и камери на лобното й място

След бруталното убийство на Вики на кея в Русе кметът Пламен Стоилов се закани да оборудва мястото с осветление и видеонаблюдение. По думите му много русенци предпочитали да тичат и да се разхождат в този район. Проектът ще се обсъди и с Национална компания "Железопътна инфраструктура", тъй като през мястото минават жп линии за товарните влакове от пристанището.

Разследват има ли връзка с бизнеса на мъжа й

Ужасното престъпление най-вероятно е планирано предварително

Разследващите не са убедени, че убийството на журналистката Виктория Маринова е дело на бездомник, луд или наркоман, каквито бяха първоначалните подозрения. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров в Русе. Той и вътрешният министър Младен Маринов вчера пристигнаха в града, за да инспектират лично разследването на зловещото престъпление.

"Все още не е изключена версия за предварително планирано нападение", обясни Цацаров.

Подозренията на разследващите се засилват и от факта, че откритите следи от ДНК на убиеца по тялото на Вики не съвпадат с базата данни на криминалният контингент в града.

Неофициално криминалисти коментираха, че усилено се търсят данни за връзка на убийството с бизнеса на съпруга на Виктория - Свилен Максимов. Подозренията са, че бруталното престъпление е предупреждение към него.

Макар и разведени от около година, двамата продължават общия си бизнес. Хора от Русе твърдят, че от месеци Виктория дори е човекът, който движи фирмите на екссъпруга си в града. През това време самият Свилен Максимов се концентрира към разрастването в други градове.

Близки до семейството твърдят, че Максимов от известно време живее предимно в София и оставил на Вики да се занимава с ежедневните дела в телевизията и дружествата за доставка на интернет. Самият той признава, че си купил частен самолет, за да движи по-лесно и бързо делата си между столицата и родния си град.

Твърди се, че в София бизнесменът е зает с мащабен проект за създаване на национален интернет доставчик. Заедно с още няколко дружества от различни градове дори планират пускането в действие на нов мобилен оператор. Експерти са категорични, че подобни идеи изискват инвестиции от десетки и стотици милиони левове.

По неофициална информация част от средствата е трябвало да бъдат осигурени от хора, сочени за свързани в миналото с някои от скандално известните "застрахователни" компании.

Твърди се, че подобни хора са помагали и в миналото на Максимов да стартира бизнеса си с доставка на интернет в Русе.

Това става причина според запознати за известно време във фирмите на Максимов да се водят на работа и хора с доста солидна слава в подземния свят на Русе.

Впоследствие между самите партньори в сянка настъпва разрив.

"Не е изключено самите хора, които са го финансирали, да не могат днес да си поделят печалбите", обясняват криминалисти. Те коментират, че разривът съвпада с момента, когато от фирмите на Максимов излизат останалите му съдружници.

Бандити, луди и сексманиаци на разпит

Работим по всички версии и не изключваме нито една, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който провери разследването в дунавския град. Екип от психолози се запознават със събраната по случая информация, за да изготвят психопрофил на извършителя. Предвид близкия психодиспансер се проверяват хора с психични отклонения, както и извратеняци със силно изразен полов нагон, както и криминално проявени. "Ако имаше съвпадение на ДНК, вече щяхме да сме задържали извършителя", каза Маринов. Той уточни, че се проучва животът на убитата в личен и професионален план.

По неофициална информация на разпит са викани известни адвокати и бизнесмени от Русе. Запознати твърдят, че районът, където е намерен трупът на Вики, отдавна е място за неформални срещи на известни хора от града.

Тялото на Вики е открито в събота след 14 часа. Според експертите смъртта е настъпила около час-два по-рано. Случаен минувач забелязва кръв по алеята, след това вижда ластик за коса и маратонка. Уликите го водят до трупа на 30-годишната жена. Според очевидци тялото е било обезобразено, а неофициално се разкри, че шефката на местната телевизия е изнасилена.

Еврокомисията иска задълбочено разследване

Наред с водещите световни медии случаят с убитата разследваща журналистка Виктория Маринова бе коментиран и от Европейската комисия.

"ЕК очаква бързо и задълбочено разследване от отговорните власти, което да изправи виновниците пред правосъдието и да изясни дали това нападение е било свързано с работата на жертвата. Трябва да направим необходимото, за да могат журналистите в безопасност да дават безценния си принос за демократичните ни общества", обяви говорителят на Еврокомисията.

По думите му свободните медии са една от основните предпоставки, за да съществува всяка демократична държава.

Запали свещ и направи добро

Телевизията на убитата Вики започна кампания "Направи добро" в нейна памет.

"Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така - без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас - тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя - за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!", написаха колегите й.

Вчера вечерта в памет на убитата водеща се проведоха бдения в София и в родния й град Русе.

В профила на младата жена във фейсбук опечалени нейни приятели продължават да скърбят. Послания й изпратиха нейни приятели от цял свят - САЩ, Румъния, Словакия, Русия, Чехия, Австрия, Израел.

Зверското престъпление получи и широк отзвук в световните медии.

Северин се връща на местопрестъплението

Северин се връща на местопрестъплението

След по-малко от две седмици от убийството на 30-годишната журналистка Виктория Маринова душманинът й Северин Красимиров може да се върне на местопрестъплението! Разследващите се надяват той да си признае пред тях и да се навие на следствен експеримент, който да се проведе на мястото на бруталното зверство край брега на Дунав в Русе,

Пенка Гиздева, мaйката на обвинената ученичка: Фаса изнасили Мария, а ще съдят нея!

Пенка Гиздева, мaйката на обвинената ученичка: Фаса изнасили Мария, а ще съдят нея!

Ако беше оцелял Боньо, аз щях да го изкормя! "Мария е жертвата, за щастие последната, на този сериен изнасилвач Боньо Фаса! Две години прокуратурата не го разбра! Заставам плътно до детето си и се гордея с Мария, защото не се завря в ъгъла да реве, стегна се и продължи напред. Ще преминем и през това".

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Младият ром бе докаран от Германия в пълна секретност и засилени мерки за сигурност Тотална блокада на съда в Русе готви многолюдна тълпа в очакване там да се появи Северин Красимиров, издаде пред "България Днес" човек, организиращ посрещането. Още щом стъпи на родна земя, убиецът на журналистката Виктория Маринова ще бъде задържан за 72 часа,

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдия Теодор Милев, който даде условна присъда на 19-годишния Антон И., прегазил двама пешеходци на тротоар в Горна Оряховица, също е бил осъждан. През март 2010 година магистратът получава 6 месеца пробация и поправителен труд от Окръжния съд във Варна, тъй като е заловен да шофира колата си в Горна Оряховица с 1,7 промила алкохол в кръвта.

Мнения

 • 1. Oт атанас на 11.10.2018

  за пред обществото сигурно така ще кажат 4е е изнасилена и обезобразена само семеиството и знаят истината

 • 2. Oт За Демокр.България и БСП на 12.10.2018

  няма друго обяснение, освен, че ГЕРБ , що не и лично ББ, са поръчали убийството. И че ще набедят някой психо болен за извършител. Без значение какви доказателства представят следователите

 • 3. Oт ivo на 12.10.2018

  Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq

 • 4. Oт Хрис на 14.10.2018

  Това надмина приказките от 1001 нощ бе. Браво! Тъп народ

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Северин изкарва убийството на Вики случайност

Северин изкарва убийството на Вики случайност

Задържаният в Германия Северин Красимиров ще се опита да изкара смъртта на журналистката Виктория Маринова случайна нелепост, за да се отърве с по-ниско наказание, разкриха запознати пред "България Днес". Северин, който е по-известен като Селяйдин от ромската махала "Тракцията" в Русе, отрекъл пред немските разследващи да е изнасилвал тв водещата.

Мъжът на ДесиСлава е за пример

Мъжът на ДесиСлава е за пример

Мъж за пример! Така може да се определи силната половинка на фолкпевицата ДесиСлава. Благой Найденов не позволява на майката на сина си да се преуморява, видяха папараците на "България Днес". Младият татко бе засечен да пренася кашони с перилни препарати в София. Пък знае ли човек, може след тежката физическа работа да реши да отмени певицата и в

Бианка показва новите цици

Бианка показва новите цици

Щерката на Пол Гаскойн - Бианка, разходи новите си цици за кеф на очевидците. Тя доскоро беше в клиника за повдигане на бюста си. Блондинката предизвика фурор с прилепнало по нея розово клинче. Компания й правеха гаджето й, футболистът Адам Бъртън, и техните кучета. Разходката беше запечатана от папараците на "Дейли мейл".

Изнасилвачът на Вики в килия лукс

Изнасилвачът на Вики в килия лукс

Луксозна килия чака убиеца на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров! Следственият арест в Русе е ремонтиран преди 1-2 години, има нужната жилищна площ и самостоятелен санитарен възел, увериха от пресцентъра на правосъдното министерство. В сравнение с обикновените килии из страната това звучи направо като ВИП стая в петзвезден хотел,

Актрисата Неда Спасова: Карамазов ме подкрепя

Актрисата Неда Спасова: Карамазов ме подкрепя

Благодарна съм, че си партнирам с него в "Откраднат живот" КОЯ Е ТЯ Неда Спасова е родена на 19 февруари 1992 г. във Враца. През 2014 г. завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност "Актьорство за драматичен театър" в класа на проф. Маргарита Младенова. От началото на 2018 г. е част от трупата на Театър "София".

Търновска котка е най-красива в света

Търновска котка е най-красива в света

Мацата се глези с разкрасителни процедури Доли ТАЧЕВА Най-красивата котка в целия свят е българска. Мацата от порода "турска ангора" живее във Велико Търново, но е обиколила поне половината земно кълбо, за да се явява на конкурси за красота, научи "България Днес". Синеоката Ибтисама, чието име се превежда на български като "Усмивка",

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Младият ром бе докаран от Германия в пълна секретност и засилени мерки за сигурност Тотална блокада на съда в Русе готви многолюдна тълпа в очакване там да се появи Северин Красимиров, издаде пред "България Днес" човек, организиращ посрещането. Още щом стъпи на родна земя, убиецът на журналистката Виктория Маринова ще бъде задържан за 72 часа,

Цигани набиха ченгета от Гълъбово, обсадиха РПУ-то

Цигани набиха ченгета от Гълъбово, обсадиха РПУ-то

Части на жандармерията са изпратени в Гълъбово заради инцидент през изминалата нощ, при който цигани пребиха ченгета и атакуваха с брадви и мотики полицейският участък в града. Градът е под обсада, на всички входове и изходи има полицаи. Причината е инцидент от снощи в ромската махала в старозагорския град.

Оргия в хотела на Меси

Оргия в хотела на Меси

Хотелът на звездата на "Барселона" Лионел Меси в Ибиса ще бъде домакин на секспарти. То ще се вихри четири дни. Събитието е организирано от Skirt Club. В него членуват 10 000 хетеросексуални, бисексуални и лесбийки жени. Целта на купона е "да опознаят своята сексуалност". Явно забавляващите се имат стабилни доходи.

Бербо прави дъщеря си "златно момиче"

Бербо прави дъщеря си "златно момиче"

Кръвта вода не става! Доказателство за това е голямата дъщеря на Димитър Бербатов - Деа. 10-годишното момиче явно е наследило спортния ген на баща си. От известно време Деа тренира художествена гимнастика, научи "България Днес". Момичето е записано от родителите си в частен клуб. Тренировките му се провеждат в базата на националния отбор в Бояна.

Най-коментирани

Северин изкарва убийството на Вики случайност

Северин изкарва убийството на Вики случайност

Задържаният в Германия Северин Красимиров ще се опита да изкара смъртта на журналистката Виктория Маринова случайна нелепост, за да се отърве с по-ниско наказание, разкриха запознати пред "България Днес". Северин, който е по-известен като Селяйдин от ромската махала "Тракцията" в Русе, отрекъл пред немските разследващи да е изнасилвал тв водещата.

Изнасилвачът на Вики в килия лукс

Изнасилвачът на Вики в килия лукс

Луксозна килия чака убиеца на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров! Следственият арест в Русе е ремонтиран преди 1-2 години, има нужната жилищна площ и самостоятелен санитарен възел, увериха от пресцентъра на правосъдното министерство. В сравнение с обикновените килии из страната това звучи направо като ВИП стая в петзвезден хотел,

Цигани набиха ченгета от Гълъбово, обсадиха РПУ-то

Цигани набиха ченгета от Гълъбово, обсадиха РПУ-то

Части на жандармерията са изпратени в Гълъбово заради инцидент през изминалата нощ, при който цигани пребиха ченгета и атакуваха с брадви и мотики полицейският участък в града. Градът е под обсада, на всички входове и изходи има полицаи. Причината е инцидент от снощи в ромската махала в старозагорския град.

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдия Теодор Милев, който даде условна присъда на 19-годишния Антон И., прегазил двама пешеходци на тротоар в Горна Оряховица, също е бил осъждан. През март 2010 година магистратът получава 6 месеца пробация и поправителен труд от Окръжния съд във Варна, тъй като е заловен да шофира колата си в Горна Оряховица с 1,7 промила алкохол в кръвта.

Дрога със стъкла побърква убиеца на Виктория

Дрога със стъкла побърква убиеца на Виктория

Докарва до агресия в коктейл с алкохол Северин Надеждов се друса с наркотик, използван през Втората световна война Евтина дрога, съдържаща натрошени стъкла, докарва до лудост убиеца на русенската журналистка Виктория Маринова, научи "България Днес". Северин Надеждов се друса с метамфетамина Cristal Speed 12 часа преди бруталното изнасилване и

Бианка показва новите цици

Бианка показва новите цици

Щерката на Пол Гаскойн - Бианка, разходи новите си цици за кеф на очевидците. Тя доскоро беше в клиника за повдигане на бюста си. Блондинката предизвика фурор с прилепнало по нея розово клинче. Компания й правеха гаджето й, футболистът Адам Бъртън, и техните кучета. Разходката беше запечатана от папараците на "Дейли мейл".

Елен Колева май ще се жени

Елен Колева май ще се жени

Актрисата се премести в Кипър при гаджето Елен Колева май скоро ще се жени. Актрисата предприе сериозна крачка и се премести в Кипър при гаджето си Андреас Стилиану. Синеокият красавец кани Колева да се премести при него за постоянно в началото на лятото. Елен първоначално се дърпа, но след редица уговорки се съгласява да прекара няколко месеца

Мара Отварачката се разгони

Мара Отварачката се разгони

Миньончето показа сочно дупе, май пак е на пазара Топлите есенни дни разгониха певицата Мария. Дали хормоните на Марчето бушуват заради времето, или отново е на пазара и си търси гадже, можем само да гадаем. Но едно е ясно - миньончето е все така секси. Отварачката захвърли дрехите и показа пред цяла България какво крие под тях.

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Младият ром бе докаран от Германия в пълна секретност и засилени мерки за сигурност Тотална блокада на съда в Русе готви многолюдна тълпа в очакване там да се появи Северин Красимиров, издаде пред "България Днес" човек, организиращ посрещането. Още щом стъпи на родна земя, убиецът на журналистката Виктория Маринова ще бъде задържан за 72 часа,

Търсят главатар за новия ВИС

Търсят главатар за новия ВИС

Последователите на покойните братя Васил и Жоро Илиеви търсят нов бос, който да възроди застрахователната империя ВИС! Това разкриха пред "България Днес" администраторите на една от фейсбук страниците, посветени на групировката. "Ние сме млади момчета, студенти, с интерес към тези времена от 90-те години.

Нара наводни Сата

Нара наводни Сата

Голяма драма тресе футболна Италия! Замесени в нея са две от най-известените двойки на Апенините. Мауро Икарди и Уанда Нара наводниха Кевин-Принс Боатенг и Мелиса Сата. Сексбомбата и нападателят имат апартамент над този на халфа и тв водещата. На терасата те разполагат със собствен басейн. При проливен дъжд наскоро той прелял.

Веско дебелее от любовни баклави

Веско дебелее от любовни баклави

Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилно Веселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му. Много жени минаха през живота на певеца - блондинки и брюнетки, младички и на средна възраст, но едно не се промени в критериите му за идеалната половинка - всичките приятелки на Веско са

Фолклорната певица Гуна Иванова: На 120 години съм

Фолклорната певица Гуна Иванова: На 120 години съм

Правя прощален концерт за 70 житейски и 50 творчески лета КОЯ Е ТЯ Гуна Иванова е родена на 20 юли 1948 г. в петричкото село Богородица. През 1983 г. печели конкурс за солистка в ансамбъла на строителни войски, където пее до 2000 г., когато формацията е закрита. От 2010 г. е солистка в Представителния ансамбъл на въоръжените сили.

Северин се връща на местопрестъплението

Северин се връща на местопрестъплението

След по-малко от две седмици от убийството на 30-годишната журналистка Виктория Маринова душманинът й Северин Красимиров може да се върне на местопрестъплението! Разследващите се надяват той да си признае пред тях и да се навие на следствен експеримент, който да се проведе на мястото на бруталното зверство край брега на Дунав в Русе,

Намериха телефона на Виктория след разпита на Северин

Намериха телефона на Виктория след разпита на Северин

Разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров, това гласи неофициална информация на NOVA.  Полицията прави пореден оглед на мястото на убийството.  По време на първия си разпит Северин Красимиров е направил важни разкрития, водещи до ключови улики за убийството,

Анджелина Джоли се завърна на екрана неузнаваема

Анджелина Джоли се завърна на екрана неузнаваема

Анджелина Джоли не се беше появила на екрана от филма "Край морето" през 2015 г., където играе с бившия си съпруг Брад Пит, а също така е режисьор. Но ето, че Анджи се завръща. Тя започна снимките на продължението на "Господарката на злото", заедно с Ел Фанинг и Мишел Пфайфър. Излизането на екран се очаква през 2020 г., припомня БГНЕС.

Алегри бесен на щерка си

Алегри бесен на щерка си

Треньорът на "Ювентус" Масимилиано Алегри има сериозни главоболия у дома. Донесе му ги сексапилната му дъщеря Валентина. Блондинката започна връзка с Пиеро Бароне. Гаджето й е част от триото Il Volo, което изпълнява поп музика и опера. Тримата станаха известни в Италия след третото си място на "Евровизия" през 2015 г.

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Готвят линч за Северин пред съда в Русе

Младият ром бе докаран от Германия в пълна секретност и засилени мерки за сигурност Тотална блокада на съда в Русе готви многолюдна тълпа в очакване там да се появи Северин Красимиров, издаде пред "България Днес" човек, организиращ посрещането. Още щом стъпи на родна земя, убиецът на журналистката Виктория Маринова ще бъде задържан за 72 часа,

Бербо прави дъщеря си "златно момиче"

Бербо прави дъщеря си "златно момиче"

Кръвта вода не става! Доказателство за това е голямата дъщеря на Димитър Бербатов - Деа. 10-годишното момиче явно е наследило спортния ген на баща си. От известно време Деа тренира художествена гимнастика, научи "България Днес". Момичето е записано от родителите си в частен клуб. Тренировките му се провеждат в базата на националния отбор в Бояна.

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдията, дал условна присъда за 2-ма прегазени пешеходци, осъждан - карал пиян

Съдия Теодор Милев, който даде условна присъда на 19-годишния Антон И., прегазил двама пешеходци на тротоар в Горна Оряховица, също е бил осъждан. През март 2010 година магистратът получава 6 месеца пробация и поправителен труд от Окръжния съд във Варна, тъй като е заловен да шофира колата си в Горна Оряховица с 1,7 промила алкохол в кръвта.