Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7093908 www.bgdnes.bg

Динко яхва АТВ и камила в Дубай

Кошмарът на бежанците от Ямбол в арабско приключение

Предлага пътна помощ на затънал в дюните камион, докато е на ваканция по мъжки

Бежанците могат временно да си отдъхнат, след като техният кошмар Динко Вълев отлетя на хиляди километри от България и се наслаждава на екзотичен воаяж из Арабските емирства. Както у нас, така и на хиляди километри от дома ямболията е в епицентъра на всяко събитие, научи "България Днес".
В приказния Дубай Динко опитва да яхне камила, но е смъмрен от стопанина й. Пришпорва мощно АТВ сред дюните, накрая се впуска в спасителна акция в помощ на заседнал в пустинния пясък камион.

Реклама

Приключенията на Динко са стриктно документирани и споделени с аудиторията на социалните мрежи. Динко избира компанията не на някоя засукана мадама, а на други трима едри мъжаги. А приключенията го сполетяват едно след друго. Наш Динко си навлича гнева на местен бедуин, след като опитва да яхне една от камилите му. След няколко опита на ямболията да се разчекне и да се покатери върху гърба на чифтокопитното стопанинът на камилата го забелязва и бързо дотичва да спаси добичето си. Размахвайки бастунче и на развален английски, облеченият в бяло собственик на камилата успява да убеди Динко да се оттегли, вижда се на кадрите на кратък видеоклип, който самият Господин Вълев споделя в инстаграм.

В емирството Динко се впуска да помага на заседнал сред дюните камион. Спасителната мисия отново е заснета на видео. На кадрите се вижда как ямболията е седнал на шофьорското място на товарния автомобил и се опитва да подкара огромната машина, чиито гуми безнадеждно буксуват. Дори мощните викове на Господин "Дай, дай, дай!" не успяват да уплашат камиона и той остава в капан. Накрая Динко се отказва от борбата, но не пропуска да предложи на шофьора на товарния автомобил да докара своята пътна помощ от България, за да го извади от капана.
Господин Вълев не пропуска да подкара и любимото си АТВ. Той заедно със своите приятели се впуска и в сафари насред пустинята. Освен сред дюните Динко може да бъде забелязан и в най-модерните и лъскави нощни клубове в Арабското емирство, хвали се самият той в инстаграм.


Сред посетените от него са тузарските заведения Сохо Гардън "DXB" и ултраскъпарското „Кавали Клуб Дубай“. Заведението е известно както с изисканата си кухня, така и с тежкарски интериор. В стените на бара са вградени 356 000 кристала „Сваровски“, а средната цена на ястие е стотачка.
Динко не пропуска да се похвали и с хотела, в който е отседнал. Няколко снимки показват, че Вълев се плацика в басейна на хотел, на метри зад него се вижда една от най-големите туристически атракции в Дубай - високият 828 метра небостъргач Бурж Халифа.


Насред лукса и приказната атмосфера Динко не пропуска да запечата на видео своите размисли за живота.


"Това е хубавото при мене, че като ми е хубаво, брат, си показвам чувствата. Като ми е лошо, пак показвам, че ми е хубаво, и хората не могат да разберат какво става. Като съм прав - прав, като излизам прав, пак съм прав", философства Ловеца на бежанци, вероятно замаян от топлината в емирството. На 4000 километра от дома Динко не забравя своя произход:
"Ей, брат, само не мога да разбера, ний сме били от село, били сме селяни, а гражданите къде са, че ми е много чудно, че не ги виждам... Много работи мога да кажа, но не искам, защото съм много интелигентен и се старая да съм готин", скромно отбелязва Вълев.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама