Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7093936 www.bgdnes.bg

Мейзер бръмчи по купони до зори

Окопитва се преди делото във ВКС

След свинските опашки се връща към нормалния си живот сред елита

С купон до зори в отбрана компания силиконовата миска Анита Мейзер се завръща към нормалния живот. Преди седмица тя за първи път излезе от фаталния си дом в Евксиноград, за да разпусне преди предстоящия процес в София само с близки приятели. Първа снимка от вечеринката по време на събитието "Варна парти старс" документира появата на скандалната силиконка и доказва, че вече се е окопитила след случилото се.

Впечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си полуголи фотосесии Анита. След престоя в Сливенския зандан тя е неузнаваема. Косата й е прибрана в стегната опашка, силният сценичен грим вече е история. Мъдър вид й придават и марковите диоптрични очила, с които Анита не се разделя.

Реклама

Делото за непредумишленото убийство на съпруга й Николай Димов е на финалната права. Очаква се през ноември върховните магистрати да заседават по казуса в столицата. Апелативните магистрати дадоха три години затвор на Мейзер, която обжалва присъдата. По-голямата част от наказанието Анита фактически излежа, докато течаха заседанията. Повече от 4 месеца тя прекара затворена в дома си, като приемаше само шепа познати на посещение, за да се развлича. Анита в момента е пусната под гаранция и може да се движи свободно в чужбина и у нас. Тя се бе изолирала доскоро по заръка на адвокатите си. „Все още отказваше упорито да се появява на обществени места, за да не дразни обществеността. Не желае да дава интервюта и не иска и да чуе за риалити формата "ВИП брадър", който предложил колосален хонорар на силиконката за участие. Анита категорично отказала, тъй като иска първо да разреши проблемите си с Темида.

Анита е обжалвала решението на съдиите, като се надява ВКС да я оневини изцяло, за да изчисти името си. Против намалената й присъда обаче е държавното обвинение. В протеста си от прокуратурата посочват, че има процесуални нарушения при произнасяне на наказанието, защото Анита е оттегля самопризнанията си и на практика делото не е трябвало да се гледа по съкратена процедура.

Мейзер е обвинена за това, че е стегнала две свински опашки около врата на любимия си по негово желание. Тя е подценила ситуацията и надценила физическата сила на мъжа си, за което трябва да понесе отговорност, смятат съдиите.

"Категорично очакваме отпадане на обвинението за подкуп и условна присъда", оптимистично коментират защитниците на Мейзер. Ако това се случи, задържането на Анита в Сливенския затвор ще се окаже в разрез с човешките й права. Така тя ще излезе двойно по-богата, след като осъди държавата в Страсбург, алармират запознати с разследването.

Докато чака дата за делото в София, Анита е разчистила и личния си профил в социалните мрежи от всички общи снимки с мъжа си Николай Димов. Профилът на съпруга й също е деактивиран.

"Тя има право да продължи живота си и да започне на чисто. Силна жена е!", обясняват от близкото й обкръжение пред "България Днес"

Помирява се със свекървата

Мир с близките на Ники Димов иска да сключи Анита. Тя се е чула няколко пъти с майката на съпруга си Петранка и е поискала прошка за случилото се, научи още "България Днес". Поискала от свекърва си и да оттегли иска за кръвнината срещу нея. Това обаче не може да се случи, тъй като по закон обезщетенията са задължителна част от процеса.

Реклама
Реклама
Реклама