Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7096256 www.bgdnes.bg

Ева се страхува за майка си

Изгонената от къщата певица иска да помогне на Ваня Костова

"Голямо изживяване беше в къщата, но мисля, че се справих. И дори съм доволна, че напуснах." Това сподели след излизането си голямата изпълнителка на "Тоника" Ева Найденова. 65-годишната певица бе поредният съквартирант, който напусна "ВИП брадър". Единственото, което я вълнуваше малко след това, е дали всички в семейството й са здрави и как е майка й.

"Притеснявам се най-вече за нея, защото е тежка грижа, но всички ние се справяме с проблема."

Реклама

Певицата бе в номинация с Кулагин и Божана и събра най-малко от гласовете на зрителите за оставане в играта.

"Искам да защитя Ваня за седмицата напред, като й оставя щита, с който разполагам от играта. Нашите отношения никога не са били лоши, за да се "затоплят" вътре, макар да имаше напрежение, което изгладихме помежду си", каза Ева.

Според нея най-голямата грешка, която може да направи някой, който влиза в "игра на випове", е да се вземе на сериозно. "Както казваше Тодор Живков: "Приземяване! Приземяване!". Аз съм една голяма късметлийка, че така ми се стече животът, че бях и все още съм част от всичко това - сцената, приятелите", доволна е Ева.

Междувременно тази седмицата съквартирантите разполагат с 0 лева бюджет, след като седмичната им мисия „Утопия“ беше обявена за неуспешна заради Кулагин, който отново саботира останалите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама