Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7096456 www.bgdnes.bg

Нора Недкова ПРЪСКА хонорара от брадъра в Париж

Плеймейтката спи до Айфеловата кула, брои хилядарка на вечер

Живот си живее плеймейтката Нора Недкова. След като изкара само една седмица във "ВИП брадър", но за сметка на това взе целия си хонорар от 60 000 лева, сега е ред за почивка.

Устатата блондинка реши да си подари незабравими емоции дни след като отпразнува 25-ия си рожден ден. Тя отиде във френската столица Париж. В компанията на своя дружка Недкова изобщо не се пести и поръчва само от скъпото.

Реклама

Нора нае хотел, разположен точно до Айфеловата кула. Изгледът от балкона на плеймейтката е към най-голямата забележителност във Франция. За нощувка изкусителката брои по хилядарка на вечер, но парите изобщо не са проблем за плеймейтката. В модната столица блондинката се шири в лукс, който е мираж за повечето българи.

Нора смело харчи пачките, които "ВИП брадър" й даде, с широк замах. Плеймейтката остави няколко хиляди в един от най-тузарските и скъпи бутици във френската столица. Бившата брадърка обича да носи дрехи, които са последен писък на модата, и откъде по-добре да ги вземе, ако не от Париж.

Франция е любимата дестинация на Нора. Тя е запалена по културата на западната страна, а също така е фен и на традиционната кухня. В началото на лятото спряганата за любовница на Христо Сираков - Ицо 100-те манекенки изкара няколкоседмична ваканция в Сен Тропе.

Недкова няма да профука целия си хонорар за една почивка. Тя вече изготви план за най-новия си проект, в който ще инвестира. Мъжемелачката започва бизнес с перуки. Аксесоарите ще внася от Китай, а плеймейтката няма търпение да стартира бизнеса си час по-скоро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама