Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7096500 www.bgdnes.bg

Националите стават манекени

Футболните национали на България позираха като манекени за новите календари за 2019 година. Отборът на Петър Хубчев беше в отлично настроение преди мачовете с Кипър и Норвегия от Лигата на нациите.

Най-големият зевзек в отбора е капитанът Ивелин Попов. Той не спря да разсмива съотборниците си по време на фотосесията, която се състоя на базата на националите в Бояна. Той се майтапи най-много с другия опитен футболист в състава - Петър Занев.

Реклама

Междувременно страхотно приятелство пламна между ветерана в тима, 42-годишния вратар Георги Петков, и 21-годишния Кирил Десподов. Легендата на "Славия" и нападателят на ЦСКА-София дори се снимаха заедно.

Най-притеснен от това как ще изглежда на кадрите беше Божката Краев. Героят от мача със Словения, забил два гола за победата с 2:1, позира като истински професионалист.

Националите играят с Кипър тази събота от 21,45 часа на Националния стадион "Васил Левски". До момента нашите са с две победи от два мача и имат всички шансове да спечелят нашата група 3 на лига "С".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама