Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7096650 www.bgdnes.bg

Галин готви гол пред Гери-Никол

Мокрите сънища на хиляди български тийнейджърки ще станат реалност. Фолкпевецът Галин ще лъсне дибидюс гол от екрана на телевизори в цяла България тази събота, научи "България Днес".

Чалгарят ще участва само по престилка, неприкриваща изваяните му мускули, в светско предаване, в което ще готви гол пред не кой да е, а пред друга мокра мечта - певицата Гери-Никол. Двамата ще участват заедно, като Галин ще се съблече, а Гери ще върти яка дупара. Участието на изпълнителя на "Нека да е тайно" е част от олимпиада за голи готвачи, а Галин ще жертва дрехи и задръжки в името на здравословното хранене. Певецът ще готви гол полезно смути, а компания в голото предизвикателство ще му прави актьорът Иво Аръков.

Реклама

Докато Галин се поти над блендера само по татуировки, Гери-Никол ще го разсейва с въртене на яката дупара, предвижда още предизвикателното издание на шоуто, разкриха от екипа на предаването. Певицата и любимка на фолкидола Константин ще върти дупе до премала, тъй като задачата й ще е да изхвърли топчета от кутия, поставена на дупето й. Шармантното шоу отсега се очаква да провокира полюсни реакции. Причината е, че Галин ще се съблече гол в следобедните часове на телевизионното време, и то в почивен ден.

Мнозина обаче коментират, че нито Галин, нито Гери-Никол могат да скандализират повече когото и да било. Певецът често лъсва в социалните мрежи само по боксерки или дори без тях, прикрит от небрежно метнат чаршаф. На участия чалгарят е прочут с прилепналите си панталони, които носи, за да провокира допълнително с дадености и без това пощурелите си фенки. Гери-Никол пък от зората на кариерата си показва предимно какво умеят задните й части.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама