Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7097411 www.bgdnes.bg

Ето я палавата Розмари

Горещи снимки на топмодела на "Ивет фешън"

Ивет Григорова: Сексът между Рози и Ричард е монтаж

"Всичко е манипулация и монтаж. Категорично заявявам, че познавайки Розмари, не вярвам да е правила секс с Ричард в къщата на „ВИП брадър", както се опитват да го изкарат." Това обяви пред "България Днес" собственичката на модна агенция "Ивет фешън" - Ивета Григорова.

Розмари е едно от топлицата на агенцията, от години работи успешно в цял свят, а зад гърба си има корици и ревюта за най-известните списания и марки.

Реклама

"Рози има дългогодишно гадже германец, с когото много се обичат. Това с Ричард са глупости. Всички в агенцията я подкрепяме и одобряваме представянето й в къщата. Тя е толкова позитивна, държи се възпитано въпреки цялата дандания, на която сме свидетели. Момичето е израснало в Германия, не прекъсва, не крещи. Страхотна е!", споделя още модната шефка.

Красивата манекенка си навлече подигравателни коментари през последните дни в мрежата, след излъчването на креватните й забежки с фитнес инструктора Ричард. Мистър София дори си позволи да се изфука, че със сигурност ще остане в историята на предаването, тъй като не много участници могат да се похвалят със секс пред камерите на най-гледаното риалити.

"България Днес" попадна на горещи снимки на 33-годишната хубавица. За себе си германката с български корени, набедена за палавница, казва, че е учила в католическо училище, обожава българската шкембе чорба и яде много сладко.

Близки до моделката разкриват, че преди връзката й с тайнствения германец Розмари била лудо влюбена в българин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама