Реклама
https://www.bgdnes.bg/lechiteli/article/7098915 www.bgdnes.bg

Феноменът роднина на Сергей Станишев - Дора Стоядинова: Най-трудно се лекуват черногледите

Болестите ни се пращат като предупреждение, че вършим някакъв грях

Коя е тя

Дора Стоядинова е родена на 11 януари 1948 г. в София. Днес е един от най-изявените феномени лечители, за които разстоянието е без значение. Дълги години е работила в Академия за обществени науки към ЦК на БКП. След това открива лечителските си способности и започва да се занимава само с това. Дълги години работи с проф. Връбка Орбецова, после с китайски професори и в Ирак. Има икономическо образование. Стоядинова е роднина на бившия премиер Сергей Станишев.

- Г-жо Стоядинова, твърде късно научавате за дарбата си на лечител. Как се случи това?

Реклама

- Още като малка имах свръхсетивност, но смятах, че всички деца са като мен. Непрекъснато ми се случваше да позная темата за контролните, кой кога ще бъде изпитан и какво ще го пита преподавателката. Но не смятах, че това е нещо особено. Вече в по-зряла възраст започнах да се занимавам с лечителство. Започнах да развивам силата си, посетих световни енергийни центрове като Вавилон и Мека, които като че ли отключиха свръхсензориката ми.

- Кой ви помага в това, имате изключително силна енергия?

- Работя с енергията от космическия разум. Нещо като трансформатор на извънземна сила съм. Истината е, че най-бързо помагам на чистите и невинни души - децата, особено ако не са кармично обременени. На тях ми се е случвало и да отварям сетивата - почват да пеят, да свирят, да рисуват. Най-трудно лекувам черногледите, които постоянно употребяват думи като "не искам", "не мога", "не трябва", "няма да стане". Те имат негативни мисли и излъчват черна енергия, това се отразява на всички генетично.

- Болестите знак за какво са?

- Заболяванията при хората са предупреждение за някакъв грях, на който те трябва да обърнат внимание. В живота обикновено има три предупреждения - първото е сравнително леко - травма, болест, за да се даде време на човека за размисъл, да осъзнае своя грях. Ако не проумее защо е "спънат" или не се промени, идва вторият сигнал, който е по-сериозен. При третия рядко има спасение. Повечето заболявания са вследствие и на "зли очи", на зли помисли. Тогава често никакви медикаменти не помагат. От опит съм установила, че негативната енергия първо действа на астрално ниво, на астралното Аз, а после на материалното тяло. С моята свръхсетивност винаги усещам и геопатогенните зони, където има радиоактивни излъчвания.

- Когато дойде при вас човек, какво искате от него, за да се отключи "каналът" за лечение?

- По индивидуални данни лекувам - дата на раждане, ръст, тегло, цветова характеристика, дори без да съм видяла човека по снимка, също помагам. Обикновено коригирам енергийното му биополе, а чрез него променям хода на соматичните и функционалните нарушения в тялото му. С почти всички заболявания се справям.

- Чувала съм, че сте спасили внука на покойния историк Александър Фол - Филип, както и детето на популярен турски депутат и милионер?

Реклама

- Да, много са хората, които са идвали при мен. Роднина съм на бившия премиер Сергей Станишев, когото много обичам. Елена Йончева, която по това време му беше приятелка, е водила при мен бащата на Сергей - Димитър. Беше, след като проф. Чирков го оперира, подпомагах възстановяването му. Много обичам семейство Станишеви.

- Кои са точно заболяванията, при които помагате?

- Хора с тежки парези, травматични увреждания, възпалителни алергични и метаболитни заболявания. Много успешно се справям и с нарочните отрицателни психовъздействия.

- Излекували сте и сина си, когато се залива с горещо олио?

- Да, в момента на лицето му няма и следа от тази случка. Божията промисъл го спаси, аз само помогнах.

- Дайте ми пример за хора, на които сте помогнали, но от разстояние?

- Излекувах по такъв начин 30-годишен холандец, женен за българка. Младият мъж бе поразен от полинефрит на Гилен Баре, състоянието му бе безнадеждно, лечението в болници - без никакъв резултат. Съпругата му дочула от познати за моите способности и един ден ми звъни в София с молба и последна надежда да му помогна. Изпрати ми снимка и рождената дата - те са космическият код на всеки от нас. Поех лечението му. Уговорихме се как да протичат сеансите от разстояние. В точно определен ден и час пациентът трябва да лежи в продължение на 20 минути в тиха стая с изключени електроуреди, без никой да го смущава. След двумесечно енергийно въздействие от хиляди километри мъжът стана от инвалидната количка. И не само това. Дойде в България, стъпил здраво на краката си, без бастун, без патерици, за да се запознае с мен и да ми покаже, че пак може да танцува туист. Друг случай. Преди няколко години от Велико Търново ми позвъни непозната жена, също обездвижена, със сериозни увреждания на крайниците. Състоянието й не позволяваше да пътува, затова ми изпрати снимка. Започнах лечението и състоянието й много бързо се подобри - буквално за часове. Не след дълго г-жа Пенка Иванова стана хит във Велико Търново - тя не само получи изцеление, но и подарък от Бога: след като оздравя, придоби способности да лекува. Има и още много други случаи, но не ги помня всичките.

- Още по времето на соца сте ходили със златен кръст, не сте ли имали проблеми с органите на реда тогава?

- Да, дори говорех свободно за Бог, Космоса и извънземните, но никой не смееше да ме пипне, защото ме защитаваше Божествената сила. През 1971 г. предрекох, че ще дойде ден, когато няма да я има милицията, москвичите, както и границите за българите.

- Била сте лична приятелка на Тодор Живков, нали така?

- Да. Говорили сме си с Тодор Живков на много интересни теми. Той беше светъл, духовен човек. Никога не поисках нищо от него. Беше ми интересно само да го слушам.

- Кажете няколко думи и за магиите. Знам, че не се занимавате с това, но можете да ги различите.

- Така е, да. Лично съм страдала от тях, и то цели 9 години. Бяха увредени лявата ми гръд и левият ми крак, а медицината не беше в състояние да ми постави диагноза. Стигнах до развод с мъжа ми, но тогава не подозирах истинската причина. Случайно отидох при една ясновидка заради майка ми, която беше със счупен крак, и тя ми каза: "Не плачи за майка си, тя ще се оправи, а ти имаш такава страшна магия, но ще ти помогна. Ти обаче трябва да знаеш, че си изпратена на Земята, за да се бориш със злото и да помагаш на другите".

- Потвърдиха ли се думите й?

- Да, по-късно думите й се потвърдиха - след развалянето на магията се отвориха моите канали към Космоса.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с лечителката:

0894 26-62-82

Реклама
Реклама
Реклама