Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7099456 www.bgdnes.bg

Даяна от "Скъпи наследници"показа гаджето

Не Ники Илиев, а обещаващ баскетболист гушка звездата

Млад баскетболист мачка постелята на главната героиня от сериала "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева. Екранното Кате никак не си губи времето, а се е ориентирала перспективно към един от най-обещаващите млади спортисти, който обаче живее отвъд Океана. Доказателство за това е единствената снимка на влюбените гълъбчета, с която разполага "България Днес". Тя е публикувана от Кристиян Ставрев, познат като Кико в баскетболните среди. Под фотоса младият исполин разкрива на американските си авери, че красавицата до него е всъщност... официалното му гадже.

Бърз разпит из гилдията показва, че Кико неведнъж е придружавал Даяна на светски събития и всъщност отношенията им въобще не са тайна. Просто Даяна не искала да става известна с връзките си, а с играта си пред камера.

Реклама

Така митовете, че Катето е разделила звездната двойка Ники Илиев и Саня Борисова, рухват на пух и прах. Както и клюките за близостта й с другия главен герой от сериала - Орлин Павлов. Всъщност гаджето й е три години по-малко от нея - разлика, която може да се преглътне.

Двамата са заедно повече от 6 месеца, разкриват още светските клюкари. Освен на заведения, където пускат хип-хоп, те са били засечени и по морето през юли, когато Кико за пореден път профукал пачки с долари, за да си дойде в родината и да нагушка любимата.

Кико Ставрев не е случаен играч на баскетболното поле. Той идва от спортен род и е потомствен в играта. Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти, които след това се занимават с треньорство. С оранжевата топка се захваща и батко му Богдан, който впоследствие оставя дрибъла като хоби.

Преди три години Кико Ставрев, който играе крило, спечели щатска титла със своя Екърд Колидж във втората дивизия на колежанското първенство в САЩ - NCAA II. След това, с Кико в запаса, отборът му взе първо място в щатско първенство.

„Мечтата ми винаги е била да играя колежански баскетбол в САЩ“, разказва 200-сантиметровият играч, който успява да осъществи мечтата си.

Не е ясно как влюбената двойка поддържа искрата от разстояние, но двамата много си подхождали и имали общи интереси. Самата Даяна също е пребивавала известно време в Щатите на бригада, като разнасяла пица. Именно там получава и предложението да влезе в главната роля на Катерина от "Скъпи наследници". Тя обаче пази в тайна къде се е запознала с Кико Ставрев, който изглежда видимо доволен от новата си връзка.

Реклама
Реклама
Реклама