Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7102169 www.bgdnes.bg

Тони Стораро мачка Мис Силикон (СНИМКИ)

Тони Стораро бе хванат в опасна близост със силиконова изкусителка.

Фолкаджията се превърна в главно действащо лице на партито за рождения ден на плеймейтката Гергана Райчевска. Носителката на титлата "Мис Силикон" реши да отбележи празника си в популярна чалготека и купонът се превърна в римски пир.

В един момент Тони Стораро не издържа и прегърна бомбастичната Гергана, която беше с прилепнала рокля, която я прави още по-сексапилна. Певецът палаво пусна ръка по тялото й, а Райчевска не даваше вид, че се дърпа. Двамата се видяха на спокойствие и в стаичка към дискотеката, където традиционно изпълнителите се подготвят, преди да излязат на сцената. И там певец и моделка не пропуснаха да се нагушкат и да покажат, че са си много близки.

Реклама

Изневиделица в партито се включи и Фики Стораро. Той хвана микрофона и с баща си завъртяха няколко дуета. Фики не си позволи волности и не обърна внимание на никоя от мадамите, които напираха да са в негово обкръжение. Публична тайна е, че съпругата му Гюлджан го държи много изкъсо и не му позволява да флиртува с момичета. Жената на Фики е на мнение, че певецът трябва да прекарва повече време с нея и бебето, което се отрази и на участията му и той все по-рядко има изяви в нощни заведения.

Тони Стораро изглеждаше далеч по-освободен и свободно флиртуваше с изкусителките. А те бяха цяла армия в дискотеката.

Партито на "Мис Силикон" постепенно ескалира в щур купон. От компанията й започнаха да я въртят във въздуха, а късата й рокля едва скриваше срамотиите й. Гергана се опитваше да се прикрие, но гостите в чалготеката видяха щедра гледка. И приеха това за нещо нормално за силиконова изкусителка. Райчевска не пропусна да се наснима и с други мъже в дискотеката, като не стана ясно дали някой от тях й е интимен приятел, или просто се забавляват.

"Разкрепостена съм в секса, защото нямам комплекси. Имам развито въображение, но всяко нещо има граници, не мога да премина бариерата на нормалния секс. Не харесвам извращения и насилие. Моето сърце е винаги заето. Нямам идеал за перфектен мъж. За мен е важно да е човек преди всичко и да свикне с лудостите ми", разкри преди време пред "България Днес" Райчевска.

"Политици, футболисти и олигарси са ми предлагали пари за секс. И продължават да ми предлагат. Не знам за цени и тарифи, защото не сме стигали до тази част", каза още изкусителката, която порасна с още една годинка.

Реклама
Реклама
Реклама