Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7102668 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Софи Маринова призна: Мислех да зарежа Гринго!

Работим всеки ден за бебе, Лоренцо иска братче или сестриче 

Фолкпевицата Софи Маринова е искала да зареже годеника си Гринго, докато той беше в затвора.

Това емоционално признание направи пред "България Днес" ромската перла.

"Имали сме трудни моменти с Гринго, знаете за перипетиите във връзката ни и няма да излъжа, ако кажа, че съм мислила да го зарежа", заяви Софи Маринова.

Реклама

Фолкаджийката даде повод за съмнения относно отношенията с Давид Николов в новото си парче "Мили, мили". В клипа участва и нейният дългогодишен възлюбен, но част от текста говори за трудности по време на дългогодишната им връзка.

"Казват отказвай го, пропадаш, зарязвай го", е част от текста на песента, която Софи пее.

"През ноември стават 3 г. от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато Гринго беше в затвора. Имали сме и други проблеми в отношенията си, но това беше най-трудното. Няколко пъти съм мислила да го оставя. Но той излезе и любовта ни просъществува", сподели засмяна Маринова.

Софка разкри, че новият й клип е замислен по холивудски и всъщност тя е героинята Лара Крофт, а Гринго е Брад Пит. Финалът на 3-минутното видео е щастлив, след като преминават през редица трудности, запасени и снабдени с тежки оръдия и пистолети, двамата се откриват и целуват.

Днес гласовитата певица и Гринго са забравили трудностите, които допреди няколко месеца ги споходиха, и гледат към светлото бъдеще. Въпреки 3-годишната им връзка двамата все още не мислят за сватба, но са категорични, че искат да разширят семейството си.

"Всеки ден работим за бебе. Божа работа! Дано стане! Искаме си детенце, а пък сватбата засега не ни влиза в плановете", разкри 43-годишната певица.

Маринова коментира, че именно синът й Лоренцо е този, който иска да има братче или сестриче, и ги съветвал да действат по-бързо.

"Нетърпелив е, не иска да е сам, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе", смее се Маринова.

Гавра с природен феномен

Последният клип на ромската перла е заснет върху природния феномен Каменни гъби край Кърджали.

Самата Маринова потвърди локацията. Върли привърженици на забележителностите в България са категорични, че това е поругаване и певицата руши скалните образувания. На кадри от клипа се вижда как Софито е върху Каменните гъби, а Гринго скача от скала на скала, за да стигне до любимата си.

Местността е обявена за природна забележителност през далечната 1974 г. и е със защитен статут.

Реклама
Реклама
Реклама