Мартина Огнянова, проговаря за първи път: Напуснах "Шоуто на Слави" без колебание!

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Мартина Огнянова, проговаря за първи път:
Напуснах "Шоуто на Слави" без колебание!

Коко е истинската ми любов, виждам се като булка с него, казва още бившата балерина от шоуто

Коя е тя

Красивата Мартина Огнянова е бивша балерина от "Шоуто на Слави". В момента тя и мъжът до нея - спортистът Коко Колев, развиват успешен бизнес с козметика. В момента Огнянова живее с Коко, от когото има две прекрасни момчета. За първи път пред "България Днес" тя реши да сподели пътя, който измина от напускането на предаването до днес.

"Благодарна съм на Слави, много неща съм научила от него. Но животът ми вече има други измерения. Коко е истинската ми любов и съм благодарна безкрайно, че го срещнах и сърцето и очите ми бяха отворени да позная тази любов", категорична е Мартина Огнянова.

- Мартина, трудно ли се решихте на крачката да напуснете успешното шоу на Слави? Поддържате ли контакт с момичетата от балета?

- Поддържам отношения с всички хора, с които съм имала истински отношения. Животът е постоянно движение. Не харесвам идеята, че когато нещо е сигурно, по-добре да си го държиш и да го стискаш. Обичам да раста и да се развивам, новите идеи и възможности. В този ред на мисли взех решението да напусна шоуто много лесно и без никакви колебания.

- Какво е отношението ви към Слави Трифонов?

- Всеки човек, който срещнеш, има какво да научиш от него, така се трупа опит. Много неща съм научила и от Слави и за това съм му благодарна. На това, което е създал като екип и като продукт, се възхищаваха дори и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше изключителен професионализъм, талант и дисциплина. Това, че съм спортист от четиригодишна, ми помогна да се чувствам на мястото си и да се забавлявам.

- Говори се, че Слави е написал последната си песен "Затова" за вас. В нея се пее за съжалението на водещия, че е пропуснал любовта в живота си.

- С Коко гледаме само "Двама мъже и половина" и слушаме музика, но не съм чувала песента и не знам за какво и кого се пее в нея. Сигурно е прекрасна. Текстовете на песните на "Ку-ку бенд" са много дълбоки и почти винаги се пее за любов. Не мога и не желая да коментирам кой какво си е помислил и какво е написал.

- Коко ли е голямата ви любов?

- Коко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная.

- Виждате ли се като булка в бяла рокля с шафери децата ви?

- Всеки ден се чувствам булка и най-специалната жена на света. Но бели рокли имам, децата са около нас и Коко има риза, значи да, виждам се често като булка.

- Ако трябва да се върнете назад, за какво съжалявате и за какво се радвате?

- За какво да съжалявам? Не! Всичко е прекрасно, не съжалявам за нищо! Благодарна съм и се радвам за всеки миг.

- Интересува ли ви политиката? Смятате ли, че е дошло времето, в което успешни жени трябва да "яхнат метлата" и да "изметат" излишните в политиката?

- Ха-ха-ха. Интересувам се доста от политика, дори знам кой е президентът в момента (смее се). Не ми харесва как ни управляват, но и в целия свят не ми харесва как политиците си възприемат мисията. Всъщност не ни управляват политиците, а много по-висши сили. Никой, никой не управлява, а само се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности в плод на нашите страхове.

- Откъде дойде идеята ви да се занимавате с козметика и как избрахте да заложите точно на тази фирма?

- Естествено стечение на обстоятелствата. Кожата ми има непоносимост към всяка козметика и след много тестове, проби и натрупани знания се оказа, че само тази козметика работи. Когато с Коко се намерихме, си пожелахме да се занимаваме с нещо, в което да сме постоянно заедно, да ни харесва, да ни прави щастливи и да вярваме в него на 100%. След не много време от фирмата, която представляваме, ни предложиха да станем техни представители за България. Терапиите, които използваме, са натурални и са с биомиметични формули, еднакви със състава на кожата, и никой не може да направи нежелана реакция, каквато аз имах преди време. Заради тези прекрасни резултати спечелихме три пъти "Козметика на годината" на наградите за "Мода, стил и шоубизнес" през 2017 и 2018 г. А ние започнахме да се занимаваме с това едва май месец 2017 г. Много публични личности засвидетелстваха доверието си към нас и застанаха с лицата си зад марката. И ето така се сбъдна нашето желание.

- Какво трябва днес да знаят хората за продуктите, които слагат върху тялото си?

- Основна грешка, свързана с козметиката, която сме забелязали, е, че си поставят сами диагнози и се самолекуват. Най-често хората си мислят, че са със суха кожа, а тя всъщност не е суха, а е дехидратирана. После влизат някъде и си купуват продукт, който мислят, че е подходящ за тях, и после следват проблемите. Моят съвет е винаги да правят консултация с добър специалист, който да ги насочи. Друго важно нещо е, че хората наистина нямат достъп до истински и качествени неща. Информационните източници са опорочени, съзнанието на хората също. Никой не вкарва мисъл и сърце в проблема, а прехвърля отговорността на това, което са казали по телевизията или са видели в рекламите. Много трудно е да разпознаеш нещо истинско в тази среда.

- Завършили сте "Кинезитерапия", имахте ли идея да се занимавате с това?

- Винаги съм правила това, което ми доставя удоволствие. От малка съм професионален спортист, кинезитерапията ми беше интересна като специалност. Доставяше ми удоволствие да уча и да ходя на практики, но дотам. Никога не съм се занимавала с кинезитерапия. Докато учех, започнах работа в "Шоуто на Слави", където се чувствах страхотно и не съм го възприемала като работа.

- Кое ви направи успешна жена днес, с какво вашият мъж Коко ви помага, за да сте това, което сте?

- Какво означава да си успешен - да имаш пари, власт, да си известен? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да слагам етикети на хората. Всеки сам си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да изглежда успешен, а вътре в себе си той да се чувства като най-прецакания човек на света и обратното. А с Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него.

- Как живеете с Коко, вие ли готвите на децата си, избягвате ли така модерните днес храни с глутен, млечни продукти?

- Готвим си всички заедно, децата сядат на едни високи бар на столчета до нас и помагат. И така с огромна доза любов става най-полезно и вкусно. Не се лишаваме от нищо. При децата е друго, те от малки знаят, че има храни, които не са за тях, и разбират. За тях компромиси с това не правим. И основното за храната и водата е да са заредени с положителни мисли и чувства. Ние предаваме нашата енергия на всичко около нас. За това и най-полезната храна на света да ядем, ако мислите и чувствата в този момент не са положителни, все едно ядем отрова.

- Вижда се, че сте в блестяща форма, тренирате ли както преди време или денят ви е друг днес?

- Тренираме постоянно. Денят ми е все по-хубав. Децата не са ни променили начина на живот, само направиха деня ни още по-хубав. Поканиха ме да съм част от демотима на най-новия спорт в света, измислен от българин - аеро джъмпс. Изключително интересен и иновативен спорт. Съчетава красотата и сложността на аеробиката с предизвикателството и удоволствието да си на рибаунд (подскачащи) обувки. Скоро стартираме участие на различни национални и международни форуми, за да презентираме новия спорт.

- Какви са талантите на децата ви, насочвате ли ги към спорта?

- Децата ни са отделни личности. Ние само им помагаме, като ги подкрепяме във всичко - да падат, да стават, да се катерят, да търсят и искат. Те са много по-умни от нас, защото не им е притъпена интуицията. Ние ще ги насърчаваме да я следват и да вярват в себе си. Талантите им са неограничени.

Мара Илиева с кученце за няколко бона

Мара Илиева с кученце за няколко бона

Пари като вестници, кучета за по няколко хиляди лева! Това е положението при Мария Илиева - няма празно! Певицата се сдоби с невероятно мил и същевременно луксозен домашен любимец. Всички вече знаете колко модерни са микроскопичните кученца, но това мъниче бие всички класации по лукс и цена. Но и 5 лева да струваше - няма значение,

Владо Пенев пунтира Мамалев

Владо Пенев пунтира Мамалев

"Оставаме-е-е-е", пеят в синхрон Владо Пенев, Марта Вачкова и група техни колеги и приятели на морския бряг. Сцена, подозрително напомняща на незабравимия финал на "Оркестър без име". "Оставаме и нищо че е есен, оставаме и нищо че брегът е пуст!", забавляват се звездите на плажа, увити в шуби и шалове.

Юношите ликуват

Юношите ликуват

Има светлина в тунела! Българските юноши до 19 години преминаха по безапелационен начин първия кръг от квалификациите за евро 2020. В първия си мач "лъвчетата" се наложиха с 3:1 над Черна гора, а след това момчетата на Ангел Стойков победиха с 3:0 отбора на Армения. След края на двубоя нашите отпразнуваха бурно успеха с песни за победата.

Даряват бебета с октоподи

Даряват бебета с октоподи

Малки шапчици, терлички и октоподчета получиха недоносени бебета в болницата в Русе. Фондация "Нашите недоносени деца" дари на малките пациенти на УМБАЛ "Канев" пъстри подаръци по повод Световния ден на недоносените бебета, който се отбелязва на 17 ноември. "Плетивата са изработени от доброволци с големи сърца

Мнения

  • 1. Oт Jose на 17.01.2019

    samo ne mojah kade e tazi krasivata toi baleta na sjavi e tolkova grozen kolkoto skavi nqma ni edno hubavo momiche a kamo li krasivo , i ne e chak tolkova yspeshno tova shoo , drug e vaprosa che prez tez godini niamashe kakvo da se gleda i se gledaha plitkoumnite mu skechove na toz iskufial narkoman koito se pomisli che e yzrql edin vid za politik i tapite mu scenaristi nqmam nishto protiv kuko bend tova sa stashno dobri muzikanti ot svetovno nivo no za jalost rodeni v bg

  • 2. Oт 777-777-7777 на 29.03.2019

    Няма коса, няма уста, но за това пък носът му е като патладжан ! Много злобен, грозен и стар !

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Шанс! Кадиев прави удар в казино

Шанс! Кадиев прави удар в казино

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

Сърчаджиева стана секси спортистка

Сърчаджиева стана секси спортистка

Алекс Сърчаджиева е по-силна от всякога. След загубата на любимия си Иван Ласкин, тя продължава напред с усмихка и хъс. Преди ден, актрисата започна ново начинание, а именно да спортува активно. Заедно с приятелки Алекс облече спортен костюм и тренира канго джъмпс. През последните години, този вид тренировки са изключително популярни,

Годжи си счупи ръката

Годжи си счупи ръката

Каръкът не спира да преследва Годжи. Музикантът счупи ръката си, стана ясно от поредното предаване на Слави Трифонов. Годжи се появи със шина на десния си крайник. Дългия го попита какво се е случило с ръката на един от най-доверените му хора, но китарисът не пожела да отговори. Само преди година Годжи отново претърпя сериозно нараняване.

Гери-Никол пее гола

Гери-Никол пее гола

Гола ще пее Гери-Никол! Яката дупара се закани, че ще се качи на сцената само по изрязан бански на луд купон в Пампорово. Варненската фурия е част от голям спеткалък по случай празника на студентите. "Елате да се забавляваме заедно на Студентския празник. Аз мога да дойда по бански, а ако е студено - ще си сложа шалче",

2 бона в ръката, за 100 бона колата

2 бона в ръката, за 100 бона колата

Баровка! Така столичани определиха водещата Валя Ахчиева, видяха топпапараците на "България Днес". Само в ръката си журналистката от БНТ държеше два бона под формата на ултрамодерния последен модел "Айфон", а возилото на медийния гуру е на минимална стойност около 100 хиляди лева. Валя, която наскоро спечели дело срещу телевизията майка БНТ,

Сват на Дон Цеци изпял лихварите от Павликени

Сват на Дон Цеци изпял лихварите от Павликени

Запознати с разследването разкриват Тартор в сянка на бандата бил криминален тип с прозвището Македонеца Сват на ромския лидер Цветелин Кънчев - Дон Цеци най-вероятно е изпял пред ченгетата тримата лихвари от Павликени, които бяха задържани със злато за над 1 млн. лв. в края на миналата седмица. Това разкриват запознати с разследването,

Благо и Златка на ЧРД на гримьор

Благо и Златка на ЧРД на гримьор

Младите родители Благой Георгиев и Русата Златка купонясваха в нощен клуб. Повод за това бе рожденият ден на техния личен гримьор Цецо Андреев. Футболистът и плеймейтката загърбиха за кратко грижите за Благой-младши. За него са наели специална бавачка, докато празнуваха тържеството на майстора на четките.

SEX скандал в националния!

SEX скандал в националния!

За разлика от Николета, ние нямаме интимен опит с повечето от играчите, казва една от нападнатите докторки Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с Парагвай и европейската квалификация срещу Чехия тази седмица. Част от футболните гаджета не искат да пускат мъжете си на терапия при секси психоложките на тима,

ДесиСлава се вталява

ДесиСлава се вталява

Фолкпевицата ДесиСлава е започнала да слабее, видяха папараците на "България Днес". Тя все още не е достигнала желаната фигура, но си личи, че тренировките във фитнеса дават резултат. Само преди няколко месеца русото миньонче бе качила толкова килограми, че дори феновете й се изненадаха от нея. Изпълнителката явно е решила сериозно да се заеме с

Калоянчев-син възкреси баща си

Калоянчев-син възкреси баща си

Като две капки вода, сякаш Калата е отново до нас! Така столичани с вълнение и умиление се обръщаха вчера на улицата след сина на великия актьор Георги Калоянчев - Ивайло. Театралната звезда е досущ като покойния си баща на външен вид, а мнозина се просълзиха, като го зърнаха как пуши умислен на улицата, видяха топпапараците на "България Днес".

Най-коментирани

Шанс! Кадиев прави удар в казино

Шанс! Кадиев прави удар в казино

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

Ловци от Казанлъшко с апел: 
Искаме да гръмнем мечката!

Ловци от Казанлъшко с апел: Искаме да гръмнем мечката!

Стръвницата нападна авджия, в болница е, но ще живее  "Разрешете и ще гръмнем мечката!" Този апел отправиха ловци от Казанлъшко и района, след като стръвница нападна и рани тежко техен колега. Според авджии от ловно-рибарско дружество "Сокол" в града на розите хищникът е опасен и затова и друг път са искали разрешение за отстрел от държавните

Безплатна забавачка за бедни

Безплатна забавачка за бедни

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

Гуркова се разголи

Гуркова се разголи

След като захвърли траура от убийството на съпруга й Джордже Михалевич, Наталия Гуркова се показа и в по-разголена светлина. Облечена само с елегантно сако, Мис България 1998 г. еротично загатва за своя стегнат бюст и поддържана с много фитнес и спортуване фигура. Определено с предизвикателната си визия ще привлече повече мъжки погледи

2 бона в ръката, за 100 бона колата

2 бона в ръката, за 100 бона колата

Баровка! Така столичани определиха водещата Валя Ахчиева, видяха топпапараците на "България Днес". Само в ръката си журналистката от БНТ държеше два бона под формата на ултрамодерния последен модел "Айфон", а возилото на медийния гуру е на минимална стойност около 100 хиляди лева. Валя, която наскоро спечели дело срещу телевизията майка БНТ,

Децата от Кардам вече на училище

Децата от Кардам вече на училище

Петте пострадали деца от добричкото село Кардам вече са добре. Изписани са от болницата и вече ходят на училище и детска градина. Все още не е ясна причината за смъртта на техния 9-годишен брат. От прокуратурата все още изчакват резултатите от всички експертизи, за да обявят окончателната причина за инцидента.

НиЛо тузарства в Дубай

НиЛо тузарства в Дубай

Николета почива в един от най-скъпите хотели в Дубай. Плеймейтката е заедно с дъщеря си Никол в свръхлуксозен хотел, разположен на изкуствен остров под формата на водно конче. Комплексът разполага с 300-метров мост, водещ до централен Дубай, 101 стаи, 20 вили с градини и басейни, собствено яхтено пристанище, ексклузивен плажен клуб, спа център.

Сузанита пече голо дупе

Сузанита пече голо дупе

Зимата дойде, а Сузанита иска да е черна! Скандалката щерка на Орхан Мурад се пусна от солариума по секси дупе. Барабанчето на непълнолетната изкусителка е сочно като пъпеш. Излегнала се удобно в кабинката, Сузи реши да накара феновете си да мечтаят и да я желаят още по-силно. Изпълнителката на "Луцифер и Буда" махна горнището на банския,

Пак крадат бастуна на Пенчо Славейков!

Пак крадат бастуна на Пенчо Славейков!

Част от бронзовата статуя на Петко и Пенчо Славейкови от емблематичния площад изчезна. Морални и духовни инвалиди отново осакатяват сина и изрязват бастуна му, на който се подпира. Без него ръцете на Пенчо изглеждат необичайно кръстосани. Това е поредната вандалщина над композицията на Георги Чапкънов.

Манчева с разкопчана ризка

Манчева с разкопчана ризка

Бившата футболна съпруга Елеонора Манчева по чудо не предизвиква катастрофи по пътищата. Тя шофира с изключително секси визия зад волана. Фризьорката, която от известно време има връзка с банкер, показа как управлява автомобила си. Тя е стилно облечена, но бялата й ризка е разкопчана и отваря огромно деколте.

Бензема бяга от Франция

Бензема бяга от Франция

Звездата на "Реал" (Мадрид) Карим Бензема иска разрешение да играе за друг национален отбор, след като не попада в този на Франция. Нападателят е в изгнание от представителния тим след скандала с изнудването на Матийо Валбуена. Въпреки многобройните призиви да бъде върнат при "петлите", президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае

Даряват бебета с октоподи

Даряват бебета с октоподи

Малки шапчици, терлички и октоподчета получиха недоносени бебета в болницата в Русе. Фондация "Нашите недоносени деца" дари на малките пациенти на УМБАЛ "Канев" пъстри подаръци по повод Световния ден на недоносените бебета, който се отбелязва на 17 ноември. "Плетивата са изработени от доброволци с големи сърца

Моногамен котарак е шампион

Моногамен котарак е шампион

Български котарак за първи път стана световен шампион. Животното взе призовото място на най-голямата международна изложба за родословни котки, провела се в германския град Фрайбург. Той се казва Бенджъмин и е на 4 години. Породата му е британска късокосместа златна чинчила. Преди за стане световен шампион

Никол прежали Гришо

Никол прежали Гришо

Никол Шерцингер прежали Григор Димитров! Бившата половинка на най-добрия ни тенисист има нова тръпка няколко месеца след раздялата им. И каква изненада - той е спортист! Този път сърцето й превзе ръгбист - Том Еванс, разкри "Сън". Подобно на Гришо той е сред секссимволите в спорта. 34-годишният Еванс е участник във ВИП изданието на шоуто Х Factor

Състоянието на Стоянка Мутафова остава тежко, Ламбо още е в реанимацията

Състоянието на Стоянка Мутафова остава тежко, Ламбо още е в реанимацията

Tежко остава състоянието на актрисата Стоянка Мутафова. Тя беше приета в реанимацията на Военномедицинска академия и е на апаратно дишане. Мутафова е със сериозни здравословни проблеми през последните 5 месеца, съобщава NOVA. Лекарите от ВМА продължават да се борят за живота и на Стефан Данаилов. Той е в реанимацията

Тигъра виси за Чехия

Тигъра виси за Чехия

Вратарят Пламен Илиев може да пропусне и двубоя с Чехия утре, научи "България Днес". Той продължава да се оплаква от болки в бедрото. Стражът опита да тренира със съотборниците си на последното занимание преди контролата с Парагвай (0:1). Тигъра е изкарал само част от него, сподели човек от тима. В средата на тренировката отново е почувствал болки

ЮНЕСКО зове да заработи проектът, защитаващ Венеция от наводнения

ЮНЕСКО зове да заработи проектът, защитаващ Венеция от наводнения

ЮНЕСКО призова днес да се премине на по-висока скорост в работата по проекта, целящ да защити Венеция, предаде Франс прес. "Трябва инженерите и специалистите да работят заедно, за да приложат проекта "Мойсей", замислен през 1984 г. и все още недействащ", заяви Метхилд Рьослер, директорката на ЮНЕСКО по въпросите на наследството

Безплатна забавачка за бедни

Безплатна забавачка за бедни

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

Шанс! Кадиев прави удар в казино

Шанс! Кадиев прави удар в казино

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

Дете почина в столицата

Дете почина в столицата

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",