Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7105784 www.bgdnes.bg

Меринджеят купува къща за пет бона

Господин "Ко? Не!" спря ракията

Борислав РАДОСЛАВОВ

Къща за 5 бона в родното село Градинарово си купи младият меринджей Янко Радев.

Това разказа пред "България Днес" кметът на Градинарово Симеон Андреев. Той е четвърти мандат кмет на провадийското село и отлично познава нравите на "младия меринджей".

Гоненият и псуван от бясната тъща Катя зет от култовото видео от предаването "Съдебен спор" събира парите като гастарбайтер в германския град Офенбах в частна фирма за озеленяване. Прибира се след двегодишен престой и продава своя схлупен дом. С парите си взима друга къща във варненското село. Тя е само с три стаи, но Янко няма 15 000 лв. за по-голяма.

Реклама

Със спечелените от работа зад граница средства ремонтира новия си дом, който изглежда в пъти по-добър от досегашния. Освен това се грижи за тримата си синове, а докато е там, праща всеки месец по 200 евро на семейството си.

Оказва се, че тъщата Катя, която сипе хули и закани за саморазправа върху Янко, му е простила и двамата са изгладили отношенията. Сега Янко живее с дъщерята на Катя - Ангелинка, която преди това обвинява в раждане в храсталаците и палеж на къщата му. А тъщата не иска "да чупи тоз телевизор", както се заканва на журналистите във видеото.

Тъстът на Янко - Свилен, който взриви социалните мрежи с уникалната си реплика "Ко? Не!" е спрял алкохола. "Преди често го виждах в кръчмата, но сега веднъж-два пъти в годината да се отбие. Работи каквото намери и двамата с жена му Катя са се кротнали", споделя още кметът на селото.

По време на заснемане на легендарното видео Янко кара курсове за млади мениджъри в Провадия. Тъщата така и не успява да запомни точната дума и я прекръства на "меринджей". Така Янко си остава като "младия меринджей".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама