Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7106885 www.bgdnes.bg

Грахич се съблече

Бившата певица на Слави заприлича на Сузанита

Много силикон, татуировки и провокативни снимки. Това е стратегията на бившата певица в "Шоуто на Слави" Цветелина Грахич да стане отново известна. След като напусна Дългия с желания за солова кариера, блондинката така и не успява да пробие. Пухкава някога Грахич е отслабнала драстично.

"Сега съм слаба. Започнах като дете пълничка да работя като певица и всички ми говореха: "Много си пълна!". Но никога не ми е пукало и просто в един момент реших да пробвам. То пък взе, че се получи по много лесен начин и сега съм доволна", казва Цветелина.

Реклама

Тя е сложила още силикон в устните и гърдите си. Почти цялото й тяло е покрито с рисунки, които певицата не пропуска да покаже с разголени снимки. Според част от феновете й, Грахич е прекалила с пластиките, а заради татусите я сравняват със Сузанита. Цветелина иска да заснеме и нов суперскандален клип, който да й даде тласък като на дъщерята на Орхан Мурад.

В момента Грахич се изявява, пеейки само на частни партита, а хонорарът й е скромен и дори не достига 1000 лева. За сравнение, преди като част от "Ку-ку бенд" прибираше по 2 бона за участие в дискотека с Борис Солтарийски. Сега интересът към певицата е минимален. Въпреки това Грахич не съжалява за напускането си. Така имала много повече свободно време за приятеля си Кристиян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама