Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7106981 www.bgdnes.bg

Галена пак сърдита заради Преслава

Бойкотира концерта на "Пайнер"

Нова битка назрява във войната между Преслава и Галена!

Смядовчанката се кани да бойкотира поредна изява на продуцентите си от "Пайнер". Галена обмисля да не се появи на сцената в зала "Арена Армеец" по повод 17-ия рожден ден на фирмената телевизия "Планета". Причината - Преслава се завръща след майчинство и отново ще бъде голямата звезда. Концертът е на 4 декември, а малко повече от месец преди събитието Галена още не е потвърдила официално участието си.

"Галена се стягаше да закрие концерта, защото е най-успешната певица в чалгата през последните 2-3 години. Но Преслава обяви изненадващо, че започна да пее само месец след раждането си. По заслуги тя отново придобива правото да закрие концерта, което накара Галена буквално да побеснее. Затова и вероятно сега е решила да държи в неведение до последно организаторите - ще се появи ли, няма ли да се появи. Това е точно в неин стил", разкриха пред "България Днес" сериозно информирани източници от чалга средите.

Реклама

"Преслава потвърди участието си в звездния отбор на "Пайнер", който ще представи най-големите хитове в попфолка на 4 декември в зала "Арена Армеец". Това ще бъде завръщането на голямата концертна сцена на изпълнителката, след като стана майка на малката Паола в средата на септември. Но най-нетърпеливите фенове ще могат да я видят на клубната сцена още този месец. В София и Пловдив са първите музикални срещи с Преслава и това ще се случи на 18 и 19 октомври. Явно любовта към музиката и публиката са голям стимул за певицата бързо да влезе във форма след раждането и отново да бъде заедно с почитателите си", обявиха в официално съобщение от музикалната компания.

За Галена няма нито и ред, а продуцентите й отказват да разкрият подробности около другите участници в музикалното събитие. Вероятно предстои допълнителна селекция.

Преслава и колежката й дълги години бяха най-добри приятелки, но дружбата им изведнъж рухна. Двете се скараха заради награди и статуетки, като преди години Галена не се появи на церемония, без да предупреди никого. Дрязгите между двете продължиха задочно чрез изказвания и напрежението продължаваше да ескалира. Особената обстановка принуди Митко Пайнера да взема драстично решение и да отмени раздаването на наградите. Вече втора години няма приз за най-добра певица, няма го и старото напрежение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама