Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7109409 www.bgdnes.bg

Северин Красимиров остава за постоянно в ареста.

Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова, остава за постоянно в ареста. Това определи преди минути Окръжният съд в Русе

Да, виновен съм и много съжалявам. Това обяви пред журналисти заподозряният за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова – Северин Красимиров. Той се изправи пред русенския съд, за да бъде определена мярката му за неотклонение, предаде bTV.

Реклама

Той обяви още, че почти нищо не помни от срещата си с Виктория. Бил пиян и дрогиран, връщал се пеша от купон към вкъщи. Бутнал тичащата жена или тя го бутнала, разменили си реплики и после я ударил. "След това тя ме хвана за косата", добави Северин.

На въпроса какво наказание заслужава той отговор: „Каквото ми дадат. Ако е доживотен затвор, ще го лежа”. Разплака се пред камерите и отново заяви, че съжалява.

21-годишният мъж потвърди казаното от майка му, че е пил хапчета за психически проблеми, не знае точно какви. При разпита в четвъртък Красимиров каза на разследващите къде точно е заровил телефона на 30-годишната водеща след убийството. Мобилното устройство беше намерено на посоченото от обвиняемия място.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама