Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7110518 www.bgdnes.bg

Големият Славчо Пеев: Добре съм, не беше инфаркт!

Стояна Мутафова към него: Айде, Славчо, само ние останахме, да се оправяш!

„Добре съм, не беше инфаркт. Бях се притеснил, че колега замина в последния момент в Англия, точно преди премиерата, и ми дойде в повече, събра ми се. Не го виня, човекът ще работи там, но трябваше много бързо да се действа със заместник, който да ми помага. Е, вече съм добре“, сподели ни вчера Славчо Пеев от Дупница. В момента на големия ни актьор му правят пълни изследвания и го поддържат. Стенд не са му поставяли. В началото на седмицата ще си бъде в София. Междувременно голямата му приятелка Стоянка Мутафова веднага се информира за здравето му и каза: „Айде бе, Славчо! Само ние двамата от Сатирата се държим на сцената. Я да се прибираш и да се оправяш“, на шега заръча великата ни комичка, която също от време на време има здравословни проблеми, но се държи и радва цяла България.

„Много ме радва, че ми се обади половин Европа и много близки и познати. Жена ми е в чужбина, дъщеря ми също, всички се бяха притеснили. Сега чрез вашия вестник, който много обичам, искам да кажа, че съм възстановен и продължаваме напред“, духовито, както винаги, сподели директорът на дупнишкия театър.

Обичаният ни актьор се почувства зле в края на представлението „Почти като човешки глас“ преди ден в Дупница. Минути след това бе закаран в болницата и му оказаха първа помощ. Сформиран е бил екип от специалисти, които успели да се справят с положението и не се наложила операция. „Сега ще почивам малко повече и това е“, с усмивка завърши Славчо Пеев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама