Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7112385 www.bgdnes.bg

Тенис щерка е скандално гола

Скандалната дъщеря на руската тенис легенда Евгений Кафелников разтуптя мъжките сърца с чисто гола снимка. Алесия е само на 19 години, но провокациите й понякога преминават границите на приличието. Тя работи като модел и от малка обича да привлича внимание, показвайки секси тяло. "Падам в твоите очи, дълбоки като океан", поетично се изказа под снимката си щерката на Кафелников, която на няколко пъти се забърка в сериозни скандали.

Преди време Алесия пусна снимки, на които ясно се виждаха принадлежности, използвани за шмъркане на дрога. Под друго фото пък беше написала "искам сняг", което на руски е един от жаргоните за кокаин. Това възмути пуританите и Кафелникова бе жестоко оплюта.

Това само още спомогна за популярността на красавицата, която вече е далеч по-известна сред младите от прочутия си баща. Евгений Кафелников имаше страхотна и дълга кариера, от която натрупа над 20 млн. долара. Кафелников стигна до №1 в световната ранглиста, спечели два турнира от Големия шлем и златен медал от олимпиадата в Сидни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама