Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7124598 www.bgdnes.bg

С 20 шева кърпят лицето на Фюри

Кобрата праща Хюи в болница

Съперникът на Кубрат Пулев отлита от София с над милион лева

С 20 шева беше зашита главата на Хюи Фюри след зверската битка с Кубрат Пулев в столичната зала "Арена Армеец". Още във втория рунд Кобрата отвори аркада на британеца. Това беше ключов момент за победата на българина с единодушно решение на тримата съдии.

Братовчедът на Тайсън Фюри проля половин литър кръв от бруталната рана по време на мача, а в последните рундове едвам стоеше на крака.

Реклама

Непосредствено след финалния гонг англичанинът беше закаран в болница. За негово щастие той се размина само с болезненото закърпване на аркадата.

"Направиха му 18-20 шева - призна бащата на Хюи Фюри - Питър, пред "България Днес". - Всичко беше наред. Веднага си тръгнахме, а в неделя отлетяхме обратно за Великобритания."

За тежките поражения Хюи Фюри получи доста сладък хонорар от близо милион долара, разкриха организаторите. Това прави 7-цифрена сума в левове. Британецът се съгласил да се бие за по-малко пари в сравнение Дилиън Уайт и Джарел Милър, които се уплашиха от Кобрата.

Самият Кубрат беше съорганизатор на срещата. Неговият финален хонорар ще се оформи след изчисление на приходите от билети, телевизионно излъчване и рекламни приходи. Победата гарантира на Кобрата мач с Антъни Джошуа. Битката за световните титли ще му донесе няколко милиона долара.

Кървавият ринг в зала "Арена Армеец" накара най-популярните ВИП-ове да скачат и да замахват с юмруци по време на ударите. Най-дейна е Николета Лозанова. Плеймейтката непрекъснато присвиваше жаловито напомпаните със силикон устни при размените удари между колоритните боксьори Йосиф Панов-Пепелянката и Стилиян Костов-Убиеца. НиЛо беше довела своето гадже - футболния вратар Ники Михайлов. Популярната светска двойка се бе настанила до приятелката на Кобрата - Андреа. Компанията не спря да вика и да жестикулира към ринга. Емоциите бяха толкова големи, че в един момент бюстът на Андреа едва не изскочи от нейната зелена рокля. Николета беше приготвила специална награда за Кобрата. Непосредствено след края на основния двубой тя прати въздушна целувка на боксьора.

Реклама

Най-видните представители на попфолка се представиха с Емилия. Тя беше на първия ред в компанията на своя съпруг Жорж Башур. Милионерът от арабски произход шепнеше по време на националния химн на България, който явно е заучил.

Най-голямо настроение извади певецът Константин. Купонджията беше видимо развеселен и не спря да ръкомаха и да се кефи на бруталните удари по време на шоуто.

На по-задните редове беше и Благой Иванов-Багата. За пръв път от няколко години ММА боецът се появи на подобно събитие в България. Той е само за няколко дни в родината, а в понеделник се завръща в Лас Вегас, където живее от години.

Реклама
Реклама
Реклама