Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7131269 www.bgdnes.bg

Мира заздравява брака си в чужбина

Заминава на почивка с Жоро Торнев и децата

Тв водещата Мира Добрева заминава на почивка в чужбина с цялото си семейство. Тя ще пътува зад граница в компанията на мъжа си Жоро Торнев и двете деца - Лора и Георги, сподели пред "България Днес" самата Мира.

"Имам нужда да си почина и да се заредя с добра енергия. Страхът да живея в скандали и изолация не ми се отрази добре", уточни водещата, визирайки нелекия си престой в къщата на „ВИП брадър“.

Реклама

Звездата на БНТ напусна риалити формата преди броени дни. Нейната емоционална изповед трогна зрителите и вече вдишвайки свободата навън, красивата телевизионерка е категорична, че не съжалява за разказаното в личен план пред многочислената аудитория.

"Бях истинска до болка, споделих най-интимните си тайни - от детството до днес. Не съжалявам за нищо. Лесно е да ходим напудрени, с маски, направени и натокани, но се изисква сила и невероятна смелост да свалиш бариерите и да покажеш истинското си лице", разсъждава тя. Преди да напусне шоуто Добрева през сълзи каза, че не се чувства обичана жена.

"Не ми стига любовта, която получавам. Сякаш не я разбирам, сякаш думите не са ми достатъчни. Искам още думи за любов, още докосвания за любов. Искам още споделяния. Искам още топлота. Искам още изживени моменти... Искам и няма да спра да го искам. Жоро (Торнев, б. а.) ми дава много, но той иска да го разбирам без думи, а на мен са ми нужни те", изплака Мира. Чувайки тези слова, нейният спътник - режисьорът Жоро Торнев, реагира съвсем нормално. Той на свой ред коментира, че Мира е един емоционален и добър човек и е в реда на нещата да е жадна за повече внимание. Торнев и Добрева имат син Жорко. Щерката й Лора е от предишен брак, който се разтрогва непосредствено след раждането на Лора.

"Искам Петко да спечели „ВИП брадър“. Знам, че много хора определят поведението му като мутренско или мачовско, но аз не регистрирам маниера му по този начин. Петко Димитров е от старата генерация мъже, които вече са изчезващ вид. За новите поколения може да е ретро, но за мен е мъжкар, в какъвто всяко момче трябва да се превърне", смята Добрева. Тв водещата е категорична, че ако случайно срещне топ гримьора Валентин Кулагин, няма да го поздрави.

"Не бих се здрависала с него, ако се засечем в града. Но бих отвърнала на поздрава от възпитание, ако той го стори първи. Оставил ми е горчив вкус на негативизъм и човек, който духовно се храни от лошотията", казва Добрева.

Реклама
Реклама
Реклама