Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7139842 www.bgdnes.bg

Бахаров пръска хонорари на Канарите

Актьорът на романтична ваканция с жена си

С луксозна почивка на Канарските острови зарадва жена си Захари Бахаров.

Акторът от "Под прикритие" заведе половината си Диана Алексива на почивка без децата. Захари и жена му отседнаха на остров Тенерифе, където нощувките минават 1000 евро. Актьорът няма проблем да си го позволи, защото е най-добре платеният у нас. Той получава високи хонорари за всяко свое участие, снима много чужди продукции, отделно и сам се изявява като продуцент. Заради крупните си печалби Захари често става обект на завист от страна колегите си.

Бахаров и половинката му се похвалиха, че са се отдали на пълен релакс, излежавайки се на плажа и пиейки сангрия. За актьора това е заслужена почивка след много напрегнат график и започващо ново турне.

Реклама

През тази година Захари снима сериал за БНТ - "Денят на бащата". Яви се на кастинг за сериала "Властелинът на пръстените" и според слуховете ще има място в мащабната световна продукция. За ролята на Бай Славе в моноспектакъла "Чамкория" взе и най-престижните награди "Икар“ и "Аскеер".

Директно от Испания Бахаров ще се качи на сцената именно в тази роля. До края на годината той има 10 спектакъла с "Чамкория" в цялата страна и Мюнхен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама