Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7140950 www.bgdnes.bg

Преслава ОТСЛАБВА УДАРНО

Без хляб на микрофона! 

Чалгаджийката топи коремче с тайна диета

Преслава започва ударна диета! Ще топи излишни килограми, за да си върне суперформата отпреди най-щастливото събитие в живота й - бременността!

На последното си участие онази вечер в провинцията Кралицата на лекия жанр сама призна, че още не се е справила с "екстрите", които качи през последните девет месеца.

Реклама

Преси излезе на сцената по чизми и във впита кожена рокля, цялата модерно извезана с ципове. Роклята подчерта коремчето на певицата, което изпъкна издайнически, но това хич не смути певачката. Преслава си изкара хитовете един след друг, потанцува, посмя се, накрая и на публиката обърна внимание, като позволи на посетителите си да се снимат с нея.

Мъжката част от феновете с трепет отбеляза, че покрай коремчето Преси е върнала малко и от емблематичните си цици. Именно преливащият, впечатляващ бюст навремето помогна за кариерата на певицата и бе следян под лупа на всеки концерт.

На добричлийката обаче й писна от теглото и в един тъжен ден реши да си намали естествената гръдна обиколка. Промяна в имиджа бе цялостна и от пухкавата едно време Преси не остана нищо - "новата" певица се изфука с вталена фигура.

Именно затова сега Преслава започва строга диета без хляб и с много упражнения във фитнеса. Ще изгори калориите, за да не се показва така палаво коремчето през роклята!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама