Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7143476 www.bgdnes.bg

Бивша на Благо лъсна по гащички

Куини-Алис следи изкъсо изявите на Джизъса в къщата

Само по гащички се показа една от бившите любовници на футболиста Благой Георгиев. Става дума за студентката по архитектура Куини-Алис Николова. Докато Джизъса се гушкаше с нея, тя бе още ученичка.

Сега моделката е видимо съзряла и се изявява все по-успешно в различни фотосесии. Куини засне провокативни кадри за кеф на мъжката аудитория. Самата тя вече преодоля напълно провалената си връзка с футболиста, въпреки че беше лудо влюбена в него.

Реклама

Николова е отрязала продуцентите на "Биг брадър" за участие в шоуто, научи "България Днес". Мацката е получила покана да влезе в къщата на гледаното риалити заедно с Благо и неговата сегашна половинка Златка Райкова. Организаторите искали на всяка цена да създадат интрига, като сблъскат Джизъса с някоя от многобройните му бивши.

Куини-Алис категорично отхвърлила предложението. Все пак тя следи изкъсо изявите на Благой в шоуто. Моделката вече има нова любов. Тя заби бизнесмена Недко Петров-Сланината, бивш на фолкпевицата Преслава.

Иначе Благо е един от участниците с най-висок хонорар в историята на българския "Биг брадър". Както "България Днес" вече писа, футболистът е заковал своето финално искане - 300 000 лв.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама