Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7143873 www.bgdnes.bg

Сексоргия в чалготека (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Голи дупета, търкане, предизвикателно поведение, намеци за орална любов...

Конкурсът "Мис Сексапил", който се проведе в столична чалготека, ескалира в брутални сексуални изпълнения, а част от присъстващите гости на събитието го определиха като лека версия на порнография.

Разюздани момичета накараха зрителите да се препотят няколко пъти, като не се свеняха да показват най-интимните части от тялото си. Задните части замъглиха погледите на присъстващите, а гърдите на разпищолените мадами едва се сдържаха да не изскочат от крехките бански костюми. Еротометърът удари висините, когато на сцената излязоха плахи момчета и участничките в търсене на победата им се нахвърлиха, сякаш готови да им се отдадат на секундата. Палавите полуголи мадами се сукаха около партньорите си, имитираха езда, орална любов и всякакви други еротични движения. В резултат на всичко това младежите бая се звериха, а по-напористите се включиха в игрите на палавите мадами. След като мъжката част се изнесе от сцената, жадните за слава гърли не се спряха и продължиха изпълненията си с лесбосцени, които предизвикаха още по-голям интерес.

Реклама

Водеща на конкурса беше рапърката Диона, която само преди броени седмици беше в къщата на "ВИП брадър" и водеше тежки битки и диалози с гримьора Валентин Кулагин. Сега почти никой не й обърна внимание, тъй като всички хипнотизирано гледаха към порносцените, които се разиграваха в сърцето на Студентски град.

Вероятно никой не запомни и имената на трите победителки, които на фона на цялата вакханалия излязоха да получат наградите си, облечени във вечерни рокли. За призьорките имаше предметни награди и, разбира се, задължителните ленти.

Имаше и чалга присъствие. Позабравените певици Ина, Ивена и Джина Стоева, както и по-младата им колежка Марина Тошич поразчупиха атмосферата с няколко хитчета и предизвикаха гостите да си вдигнат няколко наздравици.

Разголеният конкурс "Мис Сексапил" сериозно подразни някои дами, които счетоха, че подобни изпълнения не са никак подходящи.

"Това не са кадри от порнофилм, тип масова оргия, а конкурс за красота! Е*аси, вече и конкурсите не са това, което бяха. Разбирам, че трябва да се прави шоу, ама това вече е прекалено! Не искам да засегна нито едно от момичетата, вината е изцяло на организаторите на тая простотия, защото очевидно бъркат понятията. Като искат зрелище, плът и голи задници, да викнат еротично шоу, а не да организират такива псевдоконкурсчета и с това да допринасят за така или иначе лошата слава на конкурсите в България", изригна еротичният модел Боряна Миткова, която се слави като българката с най-много титли за красота.

"Понеже няколко от момичетата, участвали във въпросния "конкурс", агресираха след изказването ми относно пародията, в която са участвали, ще ви кажа следното - първо, с мен няма как да се мерите или да ми бъдете конкуренция, защото за целта трябва да ме стигнете като за начало, и изказвания по темата за това да съм се показвала без грим, какви са ми устните и прочие са напълно несъстоятелни и без абсолютно никакво значение за мен. Аз съм се доказала, фактите говорят достатъчно и за мен би било унизително да доказвам каквото и да било пред вас. Поемете въздух и се успокойте, от злоба се погрознява", каза още Миткова, която не спести критиките си.

Реклама
Реклама
Реклама