Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7145542 www.bgdnes.bg

Ура! Преслава пак с огромни бомби (СНИМКИ)

Ура!

Големите бомби на фолкпевицата Преслава се завърнаха!

Чалгарката преди време се подложи на операция, за да смали рекордния си 105-сантиметров естествен бюст, но природата си знае работата. Покрай напълняването си по време на бременността гърдите на Преслава също са наедрели и гонят стария си диаметър.

На участие в столична дискотека фолкаджийката се появи с прилепнала рокля, която прецизно очерта щедрата гръд. Ахнаха жени, заплеснаха се мъже и почти никой не слушаше изпълнителката, а я гледаха в бюста. Преслава води тежка битка с килограмите и иска отново да стане фиданка, като вероятно от това ще пострада отново гръдната й обиколка. Но в момента положението е впечатляващо и почитателите й са искрено щастливи.

Реклама

Добричлийката щедро се впусна в купона, като най-голямо внимание получи в мъжките празнуващи компании. Тя не отказваше снимки на никого, а дори в някои от случаите сама правеше селфи снимките.

Покрай работата бременността на фолкаджийката е стар спомен - Преслава отново има много участия и грижите за малката Паола не я спират да бъде работохоличка. От няколко чалготеки вече са й отправили оферти, че може да ходи при тях с бебето. За новороденото има специално изградени помещения и жена, която ще го наблюдава, докато за около час популярната майка е на сцената.

Преслава е очарована от вниманието, което проявяват към нея, но е категорично - бебето Паола няма да стъпва в нощно заведение през следващите години. А и чалгарката има гледачка, която почти постоянно е на разположение и фолкпевицата спокойно може да ходи на нощните участия. Но в случаите, когато е вкъщи, дава цялото си внимание на първородната си дъщеричка.

Наскоро изпълнителката публикува умилително клипче от среднощната си разходка с едномесечната си дъщеря Паола, която, за да не реве, обича да е носена в кенгуру. От видеото става ясно, че на галено звездата нарича Паола - Паленце и Малечка-Палечка, а операторът не е таткото, тъй като говори на снимащия клипчето в женски род.

В първите дни след появата на бял свят на втората й внучка бабата Янка (майката на Преслава) беше постоянно в София и помагаше на фолкпевицата. Постепенно оставила грижите на дъщеря си, която се уредила и с детегледачка.

Янка и мъжът й Кольо обещали, че отново ще помагат и няма да се отметнат от задълженията си на баба и дядо. Но и те имали нужда от разнообразие и затова използвали всяка възможност да забегнат към някоя планина, където могат да си починат. Двамата искали и скоро да се върнат в родния Добрич - да нагледат апартамента си и да се видят с приятели, тъй като все по-рядко се задържали там.

Реклама
Реклама
Реклама