Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7147557 www.bgdnes.bg

Вижте най-тежката чалгарка

ДесиСлава строши кантара, певицата удари 90 кила 

ДесиСлава е победителка в антикласация за най-тежка фолкаджийка.

Певицата, която от няколко години води тежка битка с килограмите, почти превъртя кантара и тежи над 90 килограма, отбелязаха наблюдателни нейни почитатели.

Положението й се усложни в последната една година, след като роди второто си дете Борис. ДесиСлава така и не успява да свали натрупаните по време на бременността килограми и положението се влошава с всеки изминал ден.

Реклама

На нейно участие в столична дискотека почитателите й буквално се хванаха за главата. ДесиСлава беше наметнала мащабна пелерина, с която да се покрие, но едрите й крака ясно се виждаха, както и едрата фигура.

Чалгарката се опитва да замаже положението със снимки в социалните мрежи, които ярко контрастират на действителността. На фотосите ДесиСлава е секси, с огромна гърди, тънка талия и изящни крака. На една от снимките се по прозрачна нощница, като видимо фотосът е обработен. "Рано ти е още за такива облекла", скастря я неин почитател, намеквайки, че изпълнителката трябва да свали доста килограми, преди да се показва разголена.

Физическото състояние на ДесиСлава я депресира, тъй като преди десетина години имаше славата на една от най-сексапилните представителки на кръшния музикален жанр. Тя започна да наддава килограми след раздялата си с русенския ММА боец Светлозар Савов. И оттогава не може да се похвали със стройна фигура. Фолкаджийката тренира упорито и е минала на диета, но резултатите така и не идват, което допълнително я обезкуражава, коментират хора от нейното лично обкръжение.

Със сериозна осанка, но доста по-подходяща за млад мъж, може да се похвали синът й Майки. Младежът е оставил всичко детско в миналото си и има изражение на пораснал мъж. Освен това той се е издължил на височина и вече е доста над ръста на популярната си майка. Покрай него тя изглежда като миньонче, което в комбинация с многото килограми допълнително усложнява визията й на готина фолкпевица.

Въпреки лошото моментно състояние ДесиСлава не спира да вярва, че някой ден отново ще е във форма и ще събира мъжките погледи по нощните заведения.

Реклама
Реклама
Реклама