Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7151601 www.bgdnes.bg

ЯЯ си измислил религията "уагабунга"

Писал музика към куклено представление и взел думата от там!

"Няма такава религия като "уагабунга"! Това е измислица. Музикантът Стоян Роянов-ЯЯ писа музика за едно наше представление "История за чайка и банда котараци" в куклен театър „Пук“ и там се споменаваше тази дума. Но е весело, че Стоян е решил така да се измайтапи в „Биг брадър".

Това споделят в един глас колеги на музиканта, които се кефят на представянето на Роянов в "Биг брадър". Според тях той е един от сигурните финалисти.

"Винаги е бил малко откачен, но този път направо ги заби", със смях споделят колегите от кукления театър за музиканта. Веднага след като влезе в къщата, ЯЯ откри душата си пред Големия брат и му изповяда съкровените си спиритуални търсения, които намират покой в религията "уагабунга" и "ла мигра естетика". "Уагабунга", по думите на Стоян, е религия, която произхожда от Африка, минава през Испания, стига до Америка и се връща в България. Според забраните на вероизповеданието неговите последователи нямат право да докосват жени с цел флирт, но канадската борба с представител на другия пол е напълно допустима. Музикантът поясни, че това е "ла мигра естетика" и в страната ни има цели двама-трима души, които споделят тази религиозна идея. Самият Стоян е получил просветлението към "уагабунга", докато е бил в Родопите. Мистериозната религия донесе много скандали на участника в играта, тъй като ЯЯ саботираше мисиите на съквартирантите и това им носеше намаление на процентите за храна и цигари вътре. "Отивай си бе, откажи се от участие, като нито можеш да номинираш, нито да докосваш жена", ядосана му бе Жени Калканджиева. Тя обаче бе първата, която си тръгна от играта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама