Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7154032 www.bgdnes.bg

Кристиaн Кирилов с титлата „Актьор на 2018“ advertorial icon

Кристиaн Кирилов получи поредно признание - статуетката за актьор на 2018 г. Наградата от Eleven Famous Awards му е четвъртата за тази година и поредната в колекцията му от призове, спечелени с талант и упоритост.

„Благодаря на всички за подкрепата и признанието, благодаря за прекрасните коментари и съобщения, които получавам ежедневно. Вие сте моят стимул, ще се постарая да ви зарадвам отново. Много скоро очаквайте голяма изненада от мен“, обеща младият актьор.

Кристиaн Кирилов е популярно лице от телевизията, фитнеса и модата. В България стана известен с образа на Митко в риалити сериала „София – ден и нощ“ по „Нова телевизия”. Мускулестият мачо участва и в много други филми и сериали, сред които доста холивудски продукции. Снима се в реклами и в клипове на известни певци, сред които Лияна, Емануела, Цветелина Янева, Бони, Анелия, Галин.

Красавецът подготвя свой самостоятелен проект, който все още пази в тайна. Не спира да се занимава и с фитнес – втората му истинска страст заедно с актьорството.

Кристиан е на първо място в класацията „Десетте най-горещи и успешни българи за 2018“.

Реклама
Реклама
Реклама