Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7155966 www.bgdnes.bg

Орлин Павлов очаква съвсем скоро да стане баща

Сензационната новина съобщиха пред „Уикенд“ близки приятели на секс символа. Майката на бебето не живее в България, но най-вероятно ще се върне скоро и ще роди тук, твърдят те.

Приятелката на Орлин била в пети или шести месец на бременността. Новината, че ще става татко, била огромна изненада за родния певец. Детето не само че не било планирано, но и връзката му била съвсем прясна, когато станало ясно, че момичето е бременно. Първоначално секс символът бил шокиран. После обаче приел мисълта, че скоро ще сменя памперси и ще будува по цяла нощ заради бебешкия плач, дори бил щастлив и благодарен на съдбата за шанса да остави поколение след себе си. „Орлин отдавна мечтае за семейство и деца, но все не можеше да намери подходяща жена, с която да ги създаде. Ето, че накрая случайността реши вместо него“, коментират познати на звездата от „Скъпи наследници“.

Реклама

Майката на бебето, което е на път, живеела в Дубай. С музиканта се запознали при негово пътуване в емирството и поддържали връзка от разстояние, като често пътували, за да бъдат заедно. Очаква се обаче в най-скоро време момичето да се премести за постоянно в България. Най-вероятно ще ражда именно в страната ни. Засега не се планира сватба, но бъдещите родители със сигурност ще заживеят под общ покрив.

Още от пролетта се знае, че Орлин има връзка със секси мулатка на около 20-25 години, с която често е засичан да се гушка на публични места. Той беше с нея на парти на Би Ти Ви през септември, след което отношенията им вече се считаха за официализирани пред обществото. Възможно е именно тя да е момичето, от което Орлин чака дете. На партито през септември най-вероятно е било във втори или трети месец, заради което бременността изобщо не е личала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама