Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7156571 www.bgdnes.bg

Уникална радост! Братя станаха бащи за по-малко от 24 часа

Гордите Благой и Валентин са мъжки татковци, щастието е огромно

Уникална радост връхлетя двама братя родолюбци! Гордите пловдивчани Благой и Валентин Филизови станаха бащи за по-малко от 24 часа разлика.

Първи щастието усети Вальо, който е бивш охранител, а сега работи в частна фирма. В понеделник (12 ноември) се ражда малкият Теодор. Той идва на бял свят с перфектни мерки. Висок е 54 см и тежи малко над 4 кг. Голям и здрав балканджия за чудо и приказ. И за огромно щастие на семейството си. Майката Ралица е в отлично здраве и на седмото небе от щастие.

Реклама

Рали и Вальо стават за втори път родители. Преди първата си глътка въздух на бял свят да вдиша Тео, двамата имат още един син - Владимир. Така съотношението на мъжките наследници срещу женските придобива сериозна преднина - 3 към 1.

Още същата вечер след щастливата новина, Вальо събира верни приятели и роднини в заведение в Пловдив и веселата компания отбелязва подобаващо раждането на второто дете на Благо и съпругата му.

Само 23 часа и 57 минути след появата на бял свят на Тео, идва и втората разкошна новина. Ражда се детенце и на Благо - брата на Вальо. След като черпи близките за сина си, часове по-късно Вальо вече е и горд чичо.

Чаровната съпруга на Благо - Дида ражда малкия юнак Павел също с чудесни мерки - 51 см. височина и 3,300 кг тегло. Красиво българче, което от първия си дъх е закърмен с чистата, искрена, силна и неподправена любов към семейството и родината.

Павел е второ отроче в семейството на Дида и Благо. Влюбената двойка има дъщеричка, която се казва Сияна и е също толкова сияйна и очарователна, както и прекрасното й име.

Реклама

По този начин мъжките наследници на фамилията вземат сериозна преднина пред дамите - 3 към 1.

Двамата братя родолюбци показват и доказват нагледно на българите как и защо силният дух, волята и патриотизма, семейните ценности, уважението и любовта към род и родина могат да бъдат издигнати на пиедестал в бурните времена на трудности и перипетии. Две прекрасни млади български семейства, които са с по две деца, широки души и големи сърца.

Благо и Вальо са закърмени с любов към България, традициите и обичаите от малки. Двамата играят от години народни танци, обличат се с народни носии и свирят на гайда. А сега предават тази любов на своите свидни отрочета. От баща на син преклонението и привързаността към корена се предава най-силно. А в тази мисия Благо и Вальо са подпомогнати както от прекрасните им половинки Дида и Рали, така и от верните другари на родолюбците, които са с тях както по хубави поводи, така и в трудни моменти.

"България Днес" честити щастието на прекрасните родители и им желае крепко здраве, много семейно щастие, силна вяра и непреклонност! Да живее България!

Реклама
Реклама
Реклама