Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7156735 www.bgdnes.bg

Коцето суперзвезда с Мартина във Венеция

Калки влиза в ролята на Христос

Влюбените възбуждат публиката по време на меден месец, хранят гълъби

"Любов, романтика, музика, разходки и щастие, огромно щастие! Това са емоциите, които споделяхме с Мартина на своеобразното ни сватбено пътешествие във Венеция", сподели пред "България Днес" музикантът и актьор Костадин Георгиев - Коцето Калки. Преди броени дни той и съпругата му Мартина се завърнаха от прочутия романтичен град, където съчетаха участието си в международен музикален фестивал с медения си месец.

"Оженихме се на остров Света Анастасия, а сватбеното ни пътешествие бе във Венеция и остров Мурано. Какво може да желае повече един влюбен човек като мен", казва артистът зъболекар.

Реклама

Официалният повод за визитата на младоженците в италианския град е участието им в международния музикален фестивал "Сан Мартино". По думите на Калки идеята на събитието е да прокара мост между класическата и съвременната музика. Семейството прави точно това със своето участие. Мартина прави в бившата катедрала "Санта Киара" 5 виртуозни изпълнения на пиано и роял. Калки не изневерява на авангардния си стил и влиза в ролята на Христос и Фантома от операта.

"Изпълних две роли под съпровода на Мартина, които възбудиха публиката невероятно. Изпях арията на Христос в Гетсиманската градина от прочутия мюзикъл на Андрю Лойд Уебър "Исус Христос суперзвезда". Това, което екзалтира публиката, беше, когато излязох на сцената с маска и предрешен като Фантома на операта от едноименния мюзикъл. Беше невероятно", казва Коцето.

Съпругата му Мартина освен виртуозно изпълнение на пиано спира дъха на зрителите и със свиренето си на роял.

"Тези четири дни бяха едни от най-щастливите в живота ни досега. Возихме се на корабче, разхождахме се по мостовете на Венеция, хранихме гълъби на площад „Сан Марко“, живяхме в стара аристократична къща с фонтан и венециански вернисажи на остров Мурано. Уцелихме и честването на католическия празник "Св. Мартин" и Мартина беше много щастлива. Бяхме постоянно замаяни от любов и музика", споделя Калки.

Коцето се венча с Мартина през август т.г. след дългогодишна връзка. Както и сватбеното пътешествие, и сватбата им бе съчетана с концерт. 7-годишният им син Теодор бе главен шафер на родителите си.

Реклама
Реклама
Реклама