Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7158039 www.bgdnes.bg

60 млн. паунда дава "Юнайтед" за Пикфорд

Вратарят на "Евертън" и Англия Джордан Пикфорд може да премине в "Манчестър Юнайтед" през зимата. Ръководството на "червените дяволи" гласи 24-годишния страж за заместник на Давид де Хеа.

Договорът на испанеца с клуба е до лятото на 2020 година. В момента преговорите за продължаването му са преустановени. Причината е сериозни разминавания между двете страни относно личните условия на Де Хеа.

Реклама

Ако испанския страж и "Юнайтед" не намерят общ език скоро, привличането на Пикфорд ще стане реалност. Шефовете на "червените дяволи" са готови да платят 60 млн. паунда за вратаря. Това е сумата, която "Евертън" иска за стража си.

Нападателят на "Лос Анджелис Галакси" Златан Ибрахимович подкрепи халфа на "Юнайтед" Пол Погба. Двамата играха заедно с екипа на "червените дяволи" и се познават добре.

"Мисля, че ситуацията около Погба започва да става малко глупава - каза шведът. - Всеки вини Пол. Някой минава на червено - Погба е виновен. Пука ти се гумата - Погба е виновен. Нещо се случва не както трябва - вината пак е на Погба. Хората очакват чудеса всяка секунда. Трябва да се отпуснат. Трябва да погледнат себе си, особено когато става дума за бивши футболисти. Трябва да се запитат - какво направих аз, когато играех футбол? Защото те не са били по-добри - аз съм играл срещу тях. Извинете ме за думите ми, но всички те трябва да млъкнат и да си гледат работата."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама