Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7158339 www.bgdnes.bg

Сузанита се събра с Лудия

Напук на клетвите, които бълваше по адрес на бившия

Животът на щерката на Орхан Мурад стана като от турски сериал

Какво ли не прави Сузанита, за да се говори и пише за нея. Щерката на Орхан Мурад май излъга за цялата драма около гаджето си Сашо Лудия. Певицата говореше, че той е затворена страница и е изпуснал питомното, за да се хване с дивото. Тя дори изтри всичките им общи снимки, но се оказа, че всичко е било фарс.

15-годишната изпълнителка отново се събра с бившия, въпреки че допреди няколко дни не спираше да го плюе, хули и бълваше обиди и закани по негов адрес. Тя дори публично призна, че Сашо я е пребил и това е причината да се разделят. От няколко седмици Сузанита навсякъде разправя, че не иска и да чуе за бившия. Но се оказа другояче. Тя е по-влюбена от всякога в Александър.

Реклама

Скандалната певица публикува снимка от нощно заведение, където влюбените гълъбчета купонясват и поливат поредното началото на връзката си.

Един от феновете на Сузанита съзря измамата и веднага реши да попита защо е бил целият театър около раздалата.

"За да има за какво да си говорите - бе отговорът на скандалната певица. - Историята ни е интересна и безкрайна. Ние не сме играчи, ние с него определяме правилата. Никога не сме се разделяли", добави още Сузанита.

Младата певица за пореден път изригна и срещу уж "заместничката" й в леглото на Сашо.

"Тя не става и за една вечер. Когато бяха заедно, със Сашо си пишехме постоянно. Няма как да ревнувам от човек, който слага тениска на някоя фирма и отива на дискотека. Тя е евтино менте", избухна Сузанита.

За да затвърдят връзката си, Сузанита и Александър решиха да се откъснат от големия и шумен град и да прекарат няколко дни в планината. Те поеха към Родопите, където да се нарадват един на друг, тъй като не са се виждали известно време.

Припомняме, че певицата бе изпратена от родителите си в Италия, където има роднини. Сузанита бе изолирана и разделена с най-близките си хора. Майката и бащата на ексцентричната изпълнителка решиха да откъснат щерка си от реалния живот, тъй като смятаха, че доста й се е насъбрало на главата. Певицата не издържа дълго време във вилата в италианското селце и побърза да хване първия възможен самолет за България.

След като се върна от Ботуша, чалгаджийката се пръска от участия. През уикенда щерката на Орхан Мурад се качи на една сцена с Галена. 15-годишната Сузанита сътвори истински купон с колежката си. Двете направиха незабравимо шоу и провокираха яко гостите на нощното заведение с оскъдното си облекло.

"Познавам я от дете. Винаги ми е била любимка", похвали колежката си Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама