Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7159844 www.bgdnes.bg

Военни пазят Емануела

Военни пазеха фолкпевицата Емануела, докато имаше участие в столична дискотека, видя "България Днес".

Гардовете, които се грижеха за сигурността й, бяха пременени в зимна военна дегизировка. В момента фолкпевицата участва в риалити шоуто "Биг брадър", но е подписала договор, който й позволява да излиза от къщата и да ходи по участия. Така редом с печалбата от телевизионното предаване тя заработва и хонорари от пеене.

Реклама

Емануела е сред най-популярните чалгарки у нас и поканите за участия валят като салфетки в чалготека. Затова тя излиза от къщата около 3-4 пъти седмично, като има изяви не само в София, но и в Пловдив, Благоевград и други близки дестинации. По време на турнетата си тя е зорко следена от екип на предаването, за да не се среща с близки, да не комуникира с тях и да не е облагодетелствана да научава новини от външния свят. Емануела не успя да поговори с най-близките си хора дори и на рождения си ден, който отпразнува в столична чалготека.

А на последното й участие се видя, че дори не бяха допускани нейни почитатели на сцената. Емануела традиционно не отказва да се снима с феновете си, но този път охраната не допускаше никой да я доближава, за да не бъдат нарушавани правилата на телевизионното шоу. Това разочарова меломаните, които бяха дошли да я видят и чуят на живо.

Въпреки зорката охрана съквартирантите на фолкпевицата никак не са щастливи от нейните чести излизания. Според останалите участници тя или отсъства, или спи по цял ден и има привилегията да разпуска на свобода. Съквартирантите дори подозират, че тя получава информация отвън и това ще й помогне да стигне до финала. А не е изключено и да спечели популярния риалити формат. Покрай нея има и интересна сюжетна линия - Русата Златка ревнува гаджето си Благо Джизъса от нея.

Излизанията на Емануела не са прецедент - през минали години и други фолкаджийки ходеха на участия, докато бяха герои в забавата на "Биг брадър". Такъв пример е Преслава, която често липсваше в телевизионните кадри, а когато беше в къщата, прекарваше голяма част от времето си в сън. И тогава съквартирантите мрънкаха заради привилегиите за изпълнителката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама