Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7162246 www.bgdnes.bg

Коцето подмива лъскави коли

След дискотеката и билковите отвари фолкпевецът си купи и автомивка

Почистващ бизнес е подхванал фолкпевецът Константин, показа проверка на "България Днес". Покрай участията си в тв риалитита и изявите на сцената Коцето тихомълком е инвестирал част от заработеното в покупка на автомивка в центъра на София. След инвестиция в модерно оборудване и обучения на персонала резултатите не закъсняват. Наред с хора, живеещи наоколо, редовни посетители на автомивката стават и десетки известни бизнесмени, наследници на олигарси, тв звезди и дори хора, свързвани с подземния свят, твърдят запознати. Лъскавите возила на богаташите всяка седмица са професионално подмивани и почиствани при Коцето. Снимки на част от обслужваните лимузини и джипове за стотици хиляди левове са публикувани и във фейсбук с нарочно скрити номера.

Наред с автомивката Константин върти и една от най-известните дискотеки в Студентски град. Според запознати именно заведението е косвена причина за навлизането на фолкпевеца в бизнеса с почистване. Поводът е проведена през лятото на 2016 г. акция на ГДБОП, при която бе разбита група за търговия с кокаин в лъскавото заведение. По информация на прокуратурата сделките с дрога са се въртели в специална ВИП стая със знанието на управителя Игнат Ханджиев и специалния отговорник за продажбите Марио Маринов.

Реклама

След акцията Константин категорично отрече да има нещо общо в наркосхемите в заведението и заподозря, че става дума за поръчка от конкуренти.

Твърди се, че след намесата на ченгетата Коцето е започнал да се оглежда за друг бизнес, за който няма вероятност да намеси името му в престъпления. По съвет на свои познати той избира автомивката, която гарантира добри печалби, без да има опасност от конфликт с властите. Така със своя партньор Антон Узунов плащат 25 бона, за да поемат управлението на вече готов обект.

Константин и Антон доскоро са съдружници и във фирма, произвеждаща билкови отвари и хранителни добавки. Според рекламите чудодейните илачи на фолкидола гарантират помощ при най-разнообразни проблеми - от депресия до нощно напикаване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама