Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7162278 www.bgdnes.bg

Знайните мъже на Златка

Сменя ги като носни кърпи

Райкова изгря в "Островът на изкушението", там прелъсти и преспа с Филип Лазаров

Най-одумвана в къщата на "ВИП брадър" безспорно е моделката Златка Райкова. Хубавицата е известна най-вече с това, че сменя мъжете като носни кърпички, без това на най-малко да я притеснява.

Реклама

Звездният й миг изгря през далечната 2007 г., когато пазарджишката блондинка спечели титлата "Мис Плеймейт" и съответно веднага бе поканена да участва в несъществуващия вече риалити формат по Нова тв - "Островът на изкушението". Концепцията на предаването бе на снимачната площадка в екзотични дестинации да се вкарат изкусителки, които да прелъстят обвързани мъже. Именно "Островът" се превърна в трамплин за кариерата на момичетата Златка Райкова и Калина Паскалева. Последната бързо и драстично подмени имиджа си, започна да се занимава с журналистика, писане на книги и редица авторски проекти. През което време Златка сменяше гадже след гадже и не секваше купоните в родните чалгасарници.

Минаха доста години от излъчването на "Островът", но паметливите зрители помнят, че там Райкова изпълни без кой знае какво усилие мисията си да преспи с Филип Лазаров. Софиянецът, по това време модел и манекен, влезе в риалитито със заявка, че никой и нищо не може да го раздели с тогавашната му половинка Милена. Очаквано, Златка разби за дни на пух и прах мъжките му клетви за вярност. От тук насетне бройката мъже на Злати е трудна за пресмятане. Преди около десетина години Райкова изригна, че Валери Божинов я засипва със съобщения. Тогава той бе в уж сериозна връзка с певицата Алисия, която впоследствие му роди и син. Божинката настоятелно офертирал плеймейтката за секс. По думите й тя му отказала категорично. Дали е така - само те си знаят. Факт е обаче, че Райкова смело и безапелационно го нарече досадник, който не знае кога да спре.

Една от първите сериозни връзки на русокоската е ММА боецът Благой Иванов-Багата. Столични клюкари твърдят, че са се разделили без скандали и драми, както и че запазили добрия тон след разлъката. Златка бе и от първите, които притичаха притеснени в "Пирогов" да дарят кръв за спортиста, след като бе многократно намушкан с нож по тялото.

Павел Лазаров е следващата обещаваща мишена на силиконката. Сериозен, отговорен, финансово обезпечен мъж. На вратата му са чукали не една и две певици и плеймейтки. Към днешна дата той е с Преслава и двамата отглеждат щастливо дъщеря си Паола. Преди време обаче Златка се набърка в страхотни интриги покрай Лазаров. Бившата му съпруга, от която той има и дете, тероризираше Райкова и я заплашваше да остави Павел на мира. Твърди се, че разприте им са стигали до крайно грозни свади и сцени. Златето не издържала на тормоза и го напуснала. Малко преди раздялата с Павката двамата сключили църковен брак в тесен приятелски кръг. Мускулестият мъжага бил влюбен до ушите в нея, докато верни другари не му подшушнали, че всъщност тя кръшка с... Камен Балбузанов.

Куката - митичният плевенски гангстер, за когото се носят страховити легенди. Балбузанов не излизаше от полицейските сводки дълги години. Криминално проявен още през 90-те. Сочен е за наркобарон в региона, оцелявал е след стрелби и всевъзможни атентати. Балбузанов караше супер луксозни автомобили, които след време данъчните и комисията "Кушлев" конфискуваха. По време на връзката си със Златка е семеен. Плевенчани и до ден днешен разправят, че оперираният й нос е именно заради системните побоища, налагани й от вечно изнервения Камен.

Предпоследният - Георги Валентинов, 25-годишен старозагорец, изцяло отдаден на спорта и кариерата на ММА боец. В София Жоро е известен с добрия си характер и благотворителните каузи, в които сърцато се включва. Помагал е винаги, потърсен за съдействие от болни и онеправдани. Покрай връзката си с него Златка бе на косъм да поизчисти недобрия имидж, който си създаде. Но не успя, защото месец след като скъсаха, лъсна грозната истина - че моделката спи с неговия добър приятел - футболиста Благой Георгиев.

Именно той е последният, засега - Джизъса. Футболистът се правеше голям другар на Георги. Неведнъж е присъствал на лични техни празници. Неотдавна тримата се снимаха заедно за спомен. Какво се е въртяло в главите им с Райкова тогава - те си знаят. Сензационната новина, че Златка и Благо са заедно, съобщи първи и единствен "България Днес" още в началото на септември. Двамата избягваха да го признаят официално, къде от срам, къде от гузна съвест спрямо Жоро Валентинов.

Реклама
Реклама
Реклама