Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7162694 www.bgdnes.bg

Цецо бил стриптийзьор

Изкарвал по три бона на вечер, кичел се с пухчета и белезници

Топгримьорът Цецо Андреев, който влезе в къщата на "ВИП брадър", за да развенчае мита, че участникът в предния епизод на предаването Валентин Кулагин е най-добрият, бил стриптийзьор в миналото и изкарвал по 3 бона на вечер, научи "България Днес".

"Вярно е. Изкарвах по три бона на вечер, бил съм и барман, и сервитьор. Това се случи през 2009 г. Бях решил да прекарам лятото си на море и започнах да работя в едно заведение. С колежка сервитьорка си направихме програма и от 20,00 до 24,00 танцувахме върху бара. Аз си напазарувах от сексшоповете белезници, пухчета, синджири, казах на диджея каква музика искам и си направих концепция. Беше супер готино и има хора, които още помнят изпълненията ми", сподели Цецо. Освен с ентъртейнмънт гримьорът от години свири на пиано и на тромпет. "Любима ми е "Лунната соната" на Бетовен. Имам у нас пиано и понякога сядам да свиря Шопен и Рахманинов, зависи от настроението ми. Но ако работя във филхармонията, каквато идея имах преди, щях да умра от глад", смее се с днешна дата топгримьорът, който за малко не кандидатствал и в НАТФИЗ.

Иначе в играта вторият напуснал вчера бе певицата Весела Нейнски. Зрителите видяха и скандала между Емануела и Цецо, тръгнал от невинен спор коя "известна с известността си" е най-красива, а претендентките бяха Николета Лозанова и Златка Райкова. Цецо застана на страната на Златка, а Емануела ядосано сподели, че вече няма да се гримира при него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама