Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7162802 www.bgdnes.bg

ДЖИНА СТОЕВА И ГЕРИ ДОНЧЕВА ЗАРАДВАХА ДЕЦА ОТ ДОМ В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

Джина Стоева е от популярните лица, които не просто откликват на благотворителни каузи, тя инициира такива. Широко известен факт е, че певицата чете много и дарява прочетените книги поне два пъти годишно на различни библиотеки в страната. В навечерието на Деня на християнското семейство, Джина решава да зарадва деца, лишени от родителски грижи, с играчки. В случаен разговор с Гери Дончева, тя й споделя за своето желание и че търси такъв дом, независимо къде се намира. Гери, която от години помага на деца в нужда, й предлага да отидат заедно в Центъра за настаняване от семеен тип в родния й Плевен, за който пък тя е приготвила да дари различни лакомства. За благородното начинание им съдейства доктор Елиза Георгиева.
Два дни по-късно двете дами пътуват за Плевен с кола, пълна с плодове, вафли, кроасани и хубави играчки. Децата на възраст от 5 до 18 години се радват не само на подаръците, а и на приятната компания и пълноценен разговор, който провеждат със своите популярни гости на по чаша чай. Следобедното рандеву приключва с усмивки и обещание за ново скорошно посещение.
„Да видиш усмивка на детско лице е най-хубавото чувство на света. Тръгнах си изключително заредена от ЦНСТ Плевен, но и малко тъжна. Нито едно дете не заслужава да живее без родители, но когато това по една или друга причина се е случило, ми се иска да има начин тези деца да растат в добри условия, с внимание и любов.“, коментира Джина Стоева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама