Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7163596 www.bgdnes.bg

Криско и Слави с нов дует

Рапърът влезе под кожата на Дългия

В песента участва и "Ку-ку бенд"

Нов дует между Криско и Слави Трифонов ще види бял свят съвсем скоро, научи "България Днес". Парчето на двамата вече е записано и е въпрос на време да бъде официално представено. Това е втори съвместен проект на рапъра и шоумен номер 1 у нас в рамките на половин година.

Първата им обща песен "Гледай как се прави" счупи всички рекорди и изби рибата. Сега двамата са решени да вдигнат още по-високо летвата.

Реклама

Новото дуетно парче на Криско и Трифонов няма да е типичният за рапъра жанр. В песента ще участват и музикантите от "Ку-ку бенд", което е атестат за истински хит.

"Слуховете са верни. Имаме втори дует! Този път към нас се присъединяват и великите музиканти от „Ку-ку бенд", призна Криско.

Двамата със Слави се сближиха много по времето на снимачната площадка за дебютния им дует. Трифонов намери място за Криско в шоуто, което води, но ходът не се оказа печеливш и рубриката на габровеца бързо бе свалена. Въпреки това Слави вижда огромен потенциал в Криско. Именно Дългия търси рапъра и му предлага да направят нова песен. Младият певец на секундата потвърждава и веднага започва да планира нещата около песента.

В същото време Кристиян Талев, както е името на изпълнителя, призна, че планира мащабно турне зад океана. То ще е през следващата година. Датите още не са ясни, но Криско обяви градовете, в които ще има концерти. Той ще дере гърло пред нашенци, които живеят в Щатите в Чикаго, Лас Вегас, Маями, Сан Франциско, Бостън, Ню Йорк, Вашингтон и Торонто (Канада). Не е изключено в някои от изявите му отвън океана да се включи и Слави Трифонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама