Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7169179 www.bgdnes.bg

Бившият топсъдия Атанас Узунов: Безобразно подпират "Лудогорец"

Безобразно подпират "Лудогорец"! Така изригна бившият ни топрефер, а сега директор в "Локомотив" (Пд) Атанас Узунов пред "България Днес". Вчера Узунов изгледа мача на 15-годишните юноши, но нервността му така и не бе преминала.

В двубой от 16-ия кръг на Първа лига "Лудогорец" победи "смърфовете" като гост с 1:0 след попадение на Натанаел през втората част. Домакините уцелиха греда чрез Посинкович, невероятен пропуск направи Карагарен в 86-ата минута. Домакините имаха претенции за две дузпи, но съдията Волен Чинков не намери основание да отсъди наказателен удар и при двете ситуации.

Реклама

"Идват при нас в Пловдив с целта да ни "порежат", не говоря като сме гости - коментира Узунов. - В съдийството е така, че се свири за отбора, който има повече пари, а в момента това е "Лудогорец". Има си ръководители, да си изгледат мача и да преценят имаше ли дузпа, нямаше ли, една ли, две ли. Но този съдия беше дошъл да ни "пореже" и го направи. Защото така се нарежда! Да се "бута" "Лудогорец".

Наставникът на "орлите" Антони Здравков бе доволен след минималния успех. Треньорът на шампионите сподели, че победата е важна, тъй като пловдивският гранд е силен отбор, а не посредствен. Същевременно опитният наставник на "Лудогорец" сподели, че не смята за какво може да се отсъди дузпа срещу тях, макар че пловдивчани имаха две претенции за наказателни удари.

"За мен ситуацията на Моци е игра тяло в тяло и не е нарушение. Тази за Сисиньо бе много далеч от мен и няма как да коментирам все още", заяви треньорът на "Лудогорец".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама