Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7182855 www.bgdnes.bg

Анелия се прави на Ума Търман

Полугола позира сластно за календар

На Ума Търман замяза чалгарката Анелия, като смени дългите накъдрени пирги с права, къса руса коса на черта. От ретро визията на певицата няма и помен. Анелия вече е далеч от „Пайнер“ стила и по-близо до Тарантино от всякога, което е глътка въздух за тривиалния й имидж.

Поп визията на певицата е дело на новия любим фризьор на звездите - младият коафьор Нико Иванов. Той избира русата гласовита певица да краси месец юни от календар за 2019 година, който подготвя.

Реклама

От снимката се вижда, че шикозният стил пасва на Анелия много повече от екстеншъните, с които открай време се подвизава. Русата равна черта, с която се прочу и световноизвестната изпълнителка Сиа, е комбинирана с шарено сетре, под което Анелия е дибидюс.

Смелата модна визия определено не кореспондира с тежките дантелени сутиени и тюлени одежди, покрити с камъни, които чалгарките често избират за участие. Главната заслуга за пълната промяна е именно на Нико Иванов, чиито пръсти напоследък си играят и с косите на Преслава. Той се превръща в един от най-предпочитаните фризьори в столицата в последните месеци, като в момента е в топ 3.

По случай 10 години в бранша Нико е събрал любимите си клиентки, сред които са Александра Сърчаджиева, Енджи Касабие, Ернестина Шинова и Лора Караджова. Всички те са предизвикателни и освободени на страниците на календара. Напоследък на фризьора се доверяват и голяма част от залязващите чалгарки, които искат да се изплъзнат от лапите на попфолка и започват да се ориентират към по-интелигентни, но и по-трудни за изпълнение жанрове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама