Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7183820 www.bgdnes.bg

Емери и Йозил на нож

Мачът на "Олд Трафорд" ще е най-трудният досега, определи испанският треньор

Студената война между мениджъра на "Арсенал" Унай Емери и една от звездите в тима Месут Йозил продължава с пълна сила.
Германският футболист остана извън групата за последния мач срещу "Тотнъм", спечелен с 4:2. На въпрос защо не е играл в срещата, Унай Емери отговори, че играчът имал контузия в срещата. Испанецът шокиращо заяви, че изобщо няма идея дали Йозил е бил на стадиона.
Медиите на Острова са категорични, че отношенията между футболиста и треньора са силно влошени. Поради тази причина не се знае дали халфът ще започне титуляр в днешното гостуване на "Манчестър Юнайтед". Дербито от английската Висша лига е тази вечер от 22,00 часа българско време.
Все по-усилено се говори, че Месут Йозил може да бъде продаден на италианския "Интер". Това евентуално ще се случи след края на сезона. Иначе Унай Емери определи гостуването на "Олд Трафорд" като най-трудния мач от началото на сезона.


"Това е нов мач, голямо предизвикателство за нас. Искам да подобрим представянето си като гост, най-вече психологически. Знаем какви промени трябва да направим, за да постигаме нужните резултати далеч от дома. Срещу "Манчестър Юнайтед" ще ни бъде по-трудно, отколкото във всяко гостуване до момента", обяви мениджърът на "Арсенал".
"Очаква ни вълнуващ мач. Настроението в тима е много добро, всички са мотивирани. Ако сме по-силният отбор в момента, то трябва да го покажем на терена", каза още Емери.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама