Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7185140 www.bgdnes.bg

Уточнение за техническа грешка от редакцията на "България Днес"

Драги читатели, във връзка с допусната техническа грешка на страниците на вестник "България Днес" в съботно-неделен брой на вестник "България Днес" на 16-17 юни 2018 година на страница 8, рeдакцията уточнява:

Към снимка на бившия кмет на община Родопи Йордан Шишков е поместена статия за друг човек по грешка на техническия отдел. Ето защо публикуваме текста, който е трябвало да излезе към снимката на господин Шишков, написан по данни от Специализирана прокуратура:

Погват екскмета Шишков,

ошушква хазната

Специализираната прокуратура предава на съд бившия кмет на община Родопи Йордан Шишков за безстопанственост. Според държавното обвинение, като кмет той е ощетил общината с над 575 хиляди лева, в условията на продължавано престъпление, тъй като не е положил достатъчно грижи за управлението на повереното му имущество. Предстои Специализираният наказателен съд да насрочи разглеждане на делото. Според разследващите с Решение от 23.06.2008 г. Шишков възлага обществена поръчказа ремонт на път с.Дедево-Равнища. Установено е, че кметът никога не е искал от Министерството на Регионалното развитие и благоустройството финансиране за обекта - ремонт на пътя с.Дедево-Равнища. Шишков е поискал финансиране за обект-ремонт на пътя с. Храбрино-Дедево, за което е получил отказ за финансиране от МРРБ.

Реклама
Реклама
Реклама