Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7187976 www.bgdnes.bg

Модел милее за Газа

Легендата на английския футбол Пол Гаскойн получи неочаквана, но секси опора. Не става въпрос за дъщеря му Бианка, която е желана мома на Острова. 20-годишният изгряващ модел  обяви, че има симпатии към Газа, гледала е негови изпълнения в Интернет и знае за проблемите му с алкохола, но го подкрепя.

Г-ца Мос признава, че не се е виждала лично с бившата футболна

звезда, но се е засичала с дъщеря му из лондонски заведения. От нея научила историята на Гаскойн, какъв голям футболист е бил и какво става с него през последните години.

Реклама

Бившата звезда на Англия, "Нюкясъл", "Тотнъм", "Лацио" го закъса от години със здравето заради прекомерната употреба на алкохол. Често се замесва и в пиянски свади. Щерка му Бианка, когато й е възможно, бърза да решава проблемите, да го успокоява и да го води у дома.

"Футболът в Англия е религия, а Пол Гаскойн е един от признатите за богове - коментира Лоти Мос пред местно издание. - Не съм изкушена от този спорт, но от дете съм слушала за него. Два-три пъти сме се засичали с Бианка, казвала ми е, че й е тежко заради проблемите му."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама