Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7188560 www.bgdnes.bg

Лоренцо с ново гадже

Ето я кандидат-снахата на Софка

Празнуваха заедно рождения ден на ромската перла

Лоренцо запозна Софи Маринова с новото си гадже навръх рождения ден на певицата, научи "България Днес".

След като преди няколко месеца би шута на старата си приятелка Мария, Лоренцо вече има нова тръпка, която се казва Таня, и от няколко дни младите влюбени демонстрират официално любовта си.

Реклама

16-годишният наследник на ромската перла реши да покани смуглата Таня на празника на известната си майка в столичен чалга клуб, където цялата рода се окъпа в салфетки под звуците на ориенталски ритми.

Софка чукна 43 г. в компанията на Гринго и приятели и през цялата вечер се наслаждаваше на наргилето си. Специален поздрав рожденичката получи и от Тита, която имаше участие в същото заведение, а двете дори спретнаха импровизиран дует.

"Честит рожден ден на най-добрата майка. Да ми е жива и здрава. Обичам те, мамо", написа разтапящото си пожелание към мама Софи нейното момче в интернет.

Откакто промени стила и визията си, Лоренцо, който е кръстен на американския актьор Лоренцо Ламас, не спира да върти гаджетата.

От публикациите в социалните мрежи става ясно, че Маринова много харесва новата кандидат-снаха Таня. Двете дами не спират да си изпращат сърчица и мили коментари, а Софи неведнъж е споделяла, че за нея най-важното е синът й да е щастлив и винаги го е възпитавала да бъде джентълмен, който уважава жените.

Реклама
Реклама
Реклама