Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7189110 www.bgdnes.bg

Британски милионер издирва дъщеря си с видео в социалните мрежи, изчезнала преди 7 дни

Британски милионер разпространи свое видео, в което през сълзи моли за съдействие за намирането на дъщеря му.

22-годишната Грейси Милан от Есекс, Източна Великобритания, е в неизвестност от 1 декември, когато пристигнала в новозеландския град Окланд. Седмици по-рано тя започнала пътешествие с цел да обиколи света, разказва "Дейли мейл".

Реклама

Полицията е установила, че Грейси е била в 4-звезден хотел с мъж, преди да изчезне. За последно е забелязана в 9:41 сутринта, според записи от хотела, в който е била отседнала. Според разследващите има сериозни притеснения за сигурността й.

Бащата на Грейси - 60-годишният предприемач Дейвид Милан, борейки се със сълзите си, призова всеки, който има информация за неговото "забавно обичащо" момиче, да я разкрие.

"За последно се чухме с нея в събота - 1 декември, ден преди рождения й ден, и като семейство бяхме изключително загрижени за благосъстоянието й", разказва г-н Милан, който днес сутринта е пристигнал в Нова Зеландия.

"Грейс е прекрасна, забавна, обичаща и ориентирана към семейните ценности", допълва още той.

Той обясни, че дъщеря му винаги е поддържала контакт с родителите си и никога не е изчезвала за толкова дълго време, обикновено се свързвала с тях в социалните мрежи. "Извън същността й е така да изчезне", посочва Милан.

Реклама

"Тя пристигна тук на 20 ноември и ни бомбардира с множество снимки и съобщения за приключението си", казва таткото на Грейси.

Той помоли всички, които през последните дни са я видели, разговаряли или влезли в друг контакт с Грейси, да се свържат с екипа на разследването, независимо колко маловажна им се струва информацията, която могат да дадат.

Полицията е разговаряла с мъжа, с когото последно англичанката е била видяна. Разследвали са и апартамента в хотела, в който са били отседнали, проведени са множество запитвания.

Един от братята на Грейс също е разпространил свое видео обръщение с молба за съдействие.

"Молим ви, помогнете ни, сестра ми да се върне вкъщи", казва младежът.

След като е бил направен доклад за изчезването й, полицията в Нова Зеландия разпространява снимка с образа на Грейс от нощно казино в Окланд. Би трябвало да е сама, носи розова гривна от нощен клуб и спортни кецове.

Вещите на Грейс са останали в хотела.

Преди да замине за Нова Зеландия, тя била за шест седмици в Перу като част от организирана група. "Тя искаше да види света", споделя брат й. 

Носи два мобилни телефона със себе си, но на двата директно се включва гласова поща. Всеки ден се чувала с някой от семейството си в различно мобилно приложение, контактът с тях спрял в четвъртък, а в събота сутрин за последно се чула със съквартирантката си.

Грейс е завършила университета в Линкълн като бакалавър по реклама и маркетинг през септември. Спестява за пътуването си като работи в компанията за недвижими имоти на баща си. Рисува и излага картините си за продажба в собствен сайт.

Реклама
Реклама
Реклама